نویسنده |
پیغام |
amir6m
کاربر حرفه ای
|
............................... بیا گنــاه کنیــم، جایی که خــدا نباشد..........................
|
پنج شنبه 7 فروردین1393 - 8:47pm |
|
|
جاوید
استاد
|
درود بر شما مهدی جان تبریک ما را هم پذیرا باشید
|
پنج شنبه 7 فروردین1393 - 8:51pm |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
پنج شنبه 7 فروردین1393 - 10:54pm |
|
|
سورنا
کاربر حرفه ای
|
هوشی جان و تهرانی عزیز و آقا مهدی تبریک میگم بهتون. میخواستم بگم چرا دیگه استاد آریا و استاد دستان نمیان انجمن دیگه پستی از این دو عزیز نمیبینم واقعا حیفن.. استاد اریا ک جددأ آدم پاک دل و بی آلایشیه حتما کسی این عزیزان رو رنجونده ک نیستن دیگه وگرنه چ لزومی داره دیگه نیان انجمن?!
شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***
|
پنج شنبه 7 فروردین1393 - 11:45pm |
|
|
hoshi
استادیار
|
سلام بازم از لطف دوستان ممنونم
منم به نوبه خودم به مهدی عزیز مقام استادی رو تبریک میگم
مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.
|
جمعه 7 فروردین1393 - 12:15am |
|
|
hamze2000
استاد
|
منم به جناب مهدی این مقام استادی رو تبریک میگم و از خدا سلامتی ایشون رو آرزو میکنم.
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
سه شنبه 25 فروردین1393 - 12:40am |
|
|
سورنا
کاربر حرفه ای
|
سورنا نوشته است: هوشی جان و تهرانی عزیز و آقا مهدی تبریک میگم بهتون. میخواستم بگم چرا دیگه استاد آریا و استاد دستان نمیان انجمن دیگه پستی از این دو عزیز نمیبینم واقعا حیفن.. استاد اریا ک جددأ آدم پاک دل و بی آلایشیه حتما کسی این عزیزان رو رنجونده ک نیستن دیگه وگرنه چ لزومی داره دیگه نیان انجمن?! آقا دمتون گرم کسی نبود پاسخ این پست مارو بده???????!!!!!!!!!!
شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***
|
سه شنبه 26 فروردین1393 - 9:23am |
|
|
مجتبی
مدیر کل
|
سورنا نوشته است: سورنا نوشته است: هوشی جان و تهرانی عزیز و آقا مهدی تبریک میگم بهتون. میخواستم بگم چرا دیگه استاد آریا و استاد دستان نمیان انجمن دیگه پستی از این دو عزیز نمیبینم واقعا حیفن.. استاد اریا ک جددأ آدم پاک دل و بی آلایشیه حتما کسی این عزیزان رو رنجونده ک نیستن دیگه وگرنه چ لزومی داره دیگه نیان انجمن?! آقا دمتون گرم کسی نبود پاسخ این پست مارو بده???????!!!!!!!!!! دوست عزیز استاد اریا خیلی وقته براش مشکلی پیش اومد با دوستانش بودند درحین حفاری البته خودشون سالم هستند بهرحال تا مدتی ایشون گفتند کمتر میان تا مشکلشون حل بشه اصلا بحث رنجوندن نیست درسته قبلا بعضی از کاربران باهم تو مسائلی اختلاف نظر داشتند بحمدالله همانموقع موضوع حل شد و اتفاقا بعدا اومدن و پستهای مفید زدند . درمورد استاد دستان همین الان با ایشون تماس تلفنی گرفتم و موضوع شما رو اعلام کردم و گفتند میان پاسخ میدند . موفق باشید
جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید. http://www.aparat.com/felezjoo viewtopic.php?f=17&t=3526
|
پنج شنبه 28 فروردین1393 - 12:14pm |
|
|
دستان
استاد آثار شناسی
تاریخ عضویت: سه شنبه 12 فروردین1392 - 12:08am پست: 990 محل اقامت: آيران
|
مجتبی نوشته است: سورنا نوشته است: سورنا نوشته است: هوشی جان و تهرانی عزیز و آقا مهدی تبریک میگم بهتون. میخواستم بگم چرا دیگه استاد آریا و استاد دستان نمیان انجمن دیگه پستی از این دو عزیز نمیبینم واقعا حیفن.. استاد اریا ک جددأ آدم پاک دل و بی آلایشیه حتما کسی این عزیزان رو رنجونده ک نیستن دیگه وگرنه چ لزومی داره دیگه نیان انجمن?! آقا دمتون گرم کسی نبود پاسخ این پست مارو بده???????!!!!!!!!!! دوست عزیز استاد اریا خیلی وقته براش مشکلی پیش اومد با دوستانش بودند درحین حفاری البته خودشون سالم هستند بهرحال تا مدتی ایشون گفتند کمتر میان تا مشکلشون حل بشه اصلا بحث رنجوندن نیست درسته قبلا بعضی از کاربران باهم تو مسائلی اختلاف نظر داشتند بحمدالله همانموقع موضوع حل شد و اتفاقا بعدا اومدن و پستهای مفید زدند . درمورد استاد دستان همین الان با ایشون تماس تلفنی گرفتم و موضوع شما رو اعلام کردم و گفتند میان پاسخ میدند . موفق باشید سلام خدمت دوستان عزیز و بزرگوار... بنده به نوبه خودم به تمام عزیزانی که پست جدیدی بهشون محول شده تبریک میگم و امیدوارم موفق باشند. همینطور از همه عزیزان بابت غیبتم که بخاطر یه سری مشکلات نتونستم در حضورتون باشم عذرخواهی میکنم انشاالله سعی میکنم تا جایی که امکان داشته باشه از این به بعد در خدمتون باشم
تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!
|
پنج شنبه 28 فروردین1393 - 1:11pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان استاد دستان عزیز خوشحالم که سالم و سرزنده می بینمت . امیدوارم همیشه موفق باشی دوست خوبم. یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
پنج شنبه 28 فروردین1393 - 1:15pm |
|
|
|