نویسنده |
پیغام |
reza4200
کاربر فعال
|
سلام مهندس حمید میشه لطف کنید پس این ردیاب بر چه اساسی فلز مورد نظر پیدا میکنه و آیا نمیشه دستگاه رو زمین گذاشت و با حالت بیسیم کار کرد ممنون
|
جمعه 3 خرداد1392 - 11:19pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
شهریار جان دیگه این بستگی داره شما ردیاب رو چجوری روی کمر یا شکم قرار بدین! طبیعتا موقع خم شدن مشکل پیش میاد! دیگه خودتون باید عادت کنین به نحوه کار کردن باهاش. در ضمن خیلی از مراحل رو شما باید در حالت با سیم کار کنین که انتن تلسکوپی هم میتونه بسته بشه.
|
جمعه 3 خرداد1392 - 11:32pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
reza4200 نوشته است: سلام مهندس حمید میشه لطف کنید پس این ردیاب بر چه اساسی فلز مورد نظر پیدا میکنه و آیا نمیشه دستگاه رو زمین گذاشت و با حالت بیسیم کار کرد ممنون رضا جان گذاشتن زمین کار اشتباهی هست و علتش هم سیستم کار این ردیابه! توضیح سیستم کار این ردیاب یا ردیابهای مشابه شاید هم سخته و هم آسان! و در واقع باور و اثبات کاملش از نظر علمی ممکن نیست! فقط مختصرا بگم تمام مواد در محیط اطراف حتی تار موی بدن شما بعلت ساختار اتمی خاصی که داره از حرکت الکترونها و پروتونهای اتمش فرکانس خاصی ایجاد میکنه که تا مسافتهای طولانی آثارش در محیط اطراف وجود داره! ردیاب ما در واقع یک گیرنده هست که بر اساس اثرگذاری همون فرکانس دقیق البته بصورت چندگانه روی فرکانسی که در محیط از فلز یا شیء مورد نطر منتشر شده عمل میکنه. یعنی بدلیل یکسان بودن این فرکانس یا مضربی از فرکانس اصلی طبیعتا نیروی جاذبه یا دافعه بین دو موج اتفاق میفته که هر کدوم به نوع خودش سبب حرکت میله های برنجی میشه. طبیعیه که این نیرو بسیار ضعیف هست به همین جهت حرکت میله ها جزئیه و از طرفی به علت ایجاد شارمغناطیسی متغیر در مورد امواج در حالت ثابت نیروی چندانی به میله وارد نمیشه که بتونه حرکتش بده و بنابراین باید آنتنها در حال حرکت باشن و بهترین حالت هم حرکت قدم به قدم آرام و پیوسته هست طوریکه تکان حاصل از قدم برداشتن به میله ها منتقل نشه. بر اساس این سیستم عملکرد ؛ گذاشتن این نوع ردیاب روی زمین مثل حالت ژنراتور اصلا صحیح نیست و چون باردار کردن فلز هم عملا وجود نداره ؛ اون مساله صبر کردن چند دقیقه ای هم نمیتونه درست باشه و بنظر من نتیجه یک ذهنیت قبلی از عملکرد ردیابهای دیگست.
|
جمعه 3 خرداد1392 - 11:45pm |
|
|
reza4200
کاربر فعال
|
یعنی واکنش آنتنها نسبت به هدف آنقدر زیاد سریع نیست و برای ردیابی باید ثابت نمونیم درست متوجه شدم چون میخوام باهاش برم تمرین تا قلقش دستم بیاد
|
جمعه 3 خرداد1392 - 11:59pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
درسته رضا جان. اگر شما در ردیابی تجربه قبلی ندارین باید یک مدتی تمرین کنین تا تازه متوجه بشین ردیاب چیه و چجوری کار میکنه! همونطور که شما گفتی حرکت داشتن میله های انتنی یک شرط اصلی در درست جواب گرفتن از ردیاب هست و در حالت ثابت تقریبا حرکت محسوسی در میله های نمیبینین که بخواین تحلیلی روش داشته باشین.
|
شنبه 3 خرداد1392 - 12:15am |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان شب همه بخیر آقا حمید آیا میشه بجای اینکه به کمر ببندیم از گردن آویزون بشه ؟ در اینصورت کمی بالاتر قرار میگیره و آنتنها هم گیر نمیکنن% یاعلی مدد
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
شنبه 3 خرداد1392 - 12:18am |
|
|
reza4200
کاربر فعال
|
من با ردیاب dfs کار کردم میموندی جایی که فلز یا خطا بود رو نشون میداد آقا آریا توی توضیحاتشون گفتند باید ثابت بمونی تا آنبنها منطقه رو سرچ کنه اگه اینطوری نیست لطف کنی توضیح بدی اینم توضیحی که استاد آریا دادند تو یه پست لازم به اینکار ها نیست شما انتها رو توی دست بگیر وکار کن فقط در ابتدا بزار نزدیک به یک دقیقه دستگاه حسابی کار کنه تا خوب هم زمین بار داره بشه هم جنسهای دورتر به حد کافی سیگنال جذب کنند که بسیار قدرتمند خودشونو نشون بدن
|
شنبه 3 خرداد1392 - 12:21am |
|
|
soltan
|
سلام دوستان ردیاب بنده هم رسید روشن کردم روشن شد ولی وقت نکردم رویش تمرین کنم فقط یکبار به کمرم بستم دیدم آنتنها به پا گیر میکنه دو تا پیچ بالایی پشت ال سی دی را شل کردم و یک بند ابریشمی به آن دو پیچ وصل و آن را به گردنم آویزان کردم که هم کمر دستگاه را محکم نگه میداره و بند هم دستگاه را صاف و از شکستن آنتنها جلوگیری میکنه با تشکر
|
شنبه 3 خرداد1392 - 12:53am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
در مورد استفاده از دستگاه بصورت آویز از گردن من خودم از همین روش استفاده کردم. این مساله دیگه تا حد زیادی سلیقه ای هست. اقا مجتی گفتن بصورت نصب روی کمربند بهتر جواب میده. به اعتقاد من فرق نمیکنه فقط اگر بصورت آویز بخواین درستش کنین باید ارتفاع دستگاه از سینه پایین تر باشه. مثلا روی شکم قرار بگیره کاملا مناسبه.
|
شنبه 3 خرداد1392 - 1:09am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
رضا جان من شک دارم که منظور آقای اریا این بوده باشه که کلا شما ثابت بایستید تا آنتن سرچ کنه! چون برای من به این شکل جواب نمیده. اما اگر برای شما یا هر کسی بصورت ثابت هم آنتن ها کار بکنن که خیلی عالیه! مشکلی نداره. هدف همینه که آنتنها جهت رو بتونن نشون بدن. در حال حرکت بدلیل نیروی بیشتری که وارد میشه حرکت آنتن خیلی محسوس تر هست. اما در این مورد که صبر کنیم تا فلز باردار بشه...نه عرض کردم اصلا موافق نیستم. این مساله میتونه از ذهنیت در مورد دستگاه دیگری باشه. وگرنه طبق تئوری عملکرد این ردیاب که توضیح دادم صبر کردن لزومی نداره! چند تست دیگه هم این روزها انجام شده و بخصوص خود اقا مجتبی از راه دور چند هدف رو ردیابی کردن که اصلا نیاز به صبر کردن برای واکنش انتنها نبوده. البته نکته دیگه ای کلا در ردیابی هست که اونم تمرکز گرفتن و ریلکس بودنه! اگر زمان برای رسیدن به اون حالت برای شخص نیاز باشه داستانش جداست!
|
شنبه 3 خرداد1392 - 1:15am |
|
|
|