نویسنده |
پیغام |
explorer
کاربر حرفه ای
|
سلام به همگی من امروز تو یه منطقه ای بودم که براساس اون محیط سوالی به ذهنم رسید که مزاحمتون شدم البته شاید سوال به خاطر اینکه با ردیاب کار نکردم میله هایی که تو دست میگیرم در چه سطحی جستجو میکنن؟ فقط سطح زیر خط امتداد میله ها یا بالای خط امتداد میله ها؟ نمی دونم منظورمو رسوندم یا نه؟ یه مثال : ما تو دامنه کوه ایستادیم روبه کوه با میله های در دست در امتداد افقی، حال این جستجو از دامنه پایین کوه تا قله انجام میشه یا فقط از محل قرار گرفت به پایین؟
|
شنبه 3 خرداد1392 - 1:23am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
explorer عزیز اصولا میله های آنتنی ردیاب قسمت زیرین خودش رو جستجو میکنه! اهدافی که ارتفاعشون بالاتر از امتداد راستای میله ها باشه نادیده گرفته میشن.
|
شنبه 3 خرداد1392 - 1:28am |
|
|
explorer
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: explorer عزیز اصولا میله های آنتنی ردیاب قسمت زیرین خودش رو جستجو میکنه! اهدافی که ارتفاعشون بالاتر از امتداد راستای میله ها باشه نادیده گرفته میشن. ممنون استاد
|
شنبه 3 خرداد1392 - 1:32am |
|
|
explorer
کاربر حرفه ای
|
explorer نوشته است: سلام تو این مطلب منظور از فلز حذف کننده همان النگو هستش؟ به میله انتن خوراک طلا بدید یعنی چی؟
فلز حذف کننده : این روش یکی از بهترین روشهای حذف زرات هست،این تست را بعد از پیدا کردن نقطه انجام بدهید اگر ازیک النگو استفاده کنید خطای شما خیلی خیلی کم میشه و نزدیک به صفر میرسه .در کنار نقطه ای که مشخص کرده اید با فاصله 3 متر از مرکز فلز حذف کننده را روی زمین قرار بدهید به میله انتن خوراک طلا بدهید و از روی مرکز رد بشوید اگر فلزی که داخل زمین هست حجمش کمتر از مثلا النگو ای که قرار داده اید باشه انتن روی هدف قیچی نمیشه اما اگر بیشتر باشه انتن قیچی میشه این روش خیلی به شما کمک میکنه تا از شر زرات راحت بشید . البته هر فلزی که میزارید فقط روی همون نوع فلز تاثیر میزاره ، مثلا فلز طلا فقط برای طلا کاربرد داره روی فلز های دیگه مثل نقره یا .... تاثیری ندارد. حتی اگر در مکانی که ردیاب گرفته فلزی هم باشه ولی حجمش به اندازه فلز حذف کننده نباشه انتن عکس الملی نشون نمیده چه برسه به زرات که حجم چندانی ندارند. سلام شب بخیر استاد میشه اینو تحلیل کنید؟ البته اگه مزاحم خوابتون نمیشم
|
شنبه 3 خرداد1392 - 1:36am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
روش استفاده از خوراک ارتباطی به این دستگاه نداره و یک روش فرعی برای اطمینان بیشتر هست که من خودم تجربه ای در موردش ندارم. فلز دومی هم که استفاده میشه بیشتر برای حذف ذرات هست! به این شکل که شما یک تکه از اون فلز مورد ردیابی رو در سمت دیگه قرار میدین و بین هدف احتمالی و اون فلز دوم حرکت میکنین تا ببینین ردیاب به کدومش واکنش نشان میده. طبق اصول اگر فاصله شما از هدف و فلز دوم یکسان باشه وقتی مابین این دو قرار بگیرین آنتنها به سمت موردی که وزن بیشتر داره حرکت میکنه. از این تکنیک برای حذف ذرات یا کنترل وزن میشه استفاده کرد تا متوجه بشین وزن هدف شما از حدی بیشتر هست یا نه. البته این کار رو با تنظیم ولوم هم میشه انجام داد و بنظر من به اون شکل نیاز به استفاده از فلز دوم نیست. بهرحال کار با ولوم و پیدا کردن عدد مناسب ولوم برای حذف ذرات نیاز به تجربه و تمرین زیادی هم داره. همیشه میشه از تست فلز دوم برای اطمینان بیشتر کمک گرفت.
|
شنبه 3 خرداد1392 - 3:08am |
|
|
reza4200
کاربر فعال
|
سلام آقا مجتبی من سر دو راهی موندم وایسم آنتنها منطقه رو سرچ کنند یا حرکت کنیم شما که تجربه کار با این دستگاه رو دارید و زحمت ساختنش کشیدی بگو ما کدوم حالت هدف یابی کنیم چون آقا آریا تو تمام تستهاش گفتند باید وایسی تا منطقه باردار بشه و بایستی تا آنتنها حرکت کنند ممنون
|
شنبه 4 خرداد1392 - 7:47am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
reza4200 نوشته است: سلام آقا مجتبی من سر دو راهی موندم وایسم آنتنها منطقه رو سرچ کنند یا حرکت کنیم شما که تجربه کار با این دستگاه رو دارید و زحمت ساختنش کشیدی بگو ما کدوم حالت هدف یابی کنیم چون آقا آریا تو تمام تستهاش گفتند باید وایسی تا منطقه باردار بشه و بایستی تا آنتنها حرکت کنند ممنون ببینید دوستان : روشی که استاد عزیزمون آریا فرمایش کردن روشی بوده که اپراتور میتونه بهترین و قوی ترین خط فرکانس فلز مورد نظر رو پیدا کنه و هدفهای ضعیف اپراتور رو گمراه نکنه ، این روش رو وقتی اپراتور متوجه خواهد شد که به یک هدفی قدرتمند مواجه بشه ، اونوقت وقتی در چهار چهت اصلی با فاصله 3 ، 5، 10 ، 15 الی 50 متر هم بایستید و ثابت باشید انتنها ابتدا رو به جلو بوده و بعد از چند ثانیه یا دقیقه به سمت هدف چرخش میکنن که خود بنده هم این روش رو تجربه کردم و پی به گفته های استاد آریا بردم ، با این روش هدفهایی که قوی هستند رو میشه پیدا کرد ؛ و برای اینکه حذف ذرات هم در حین این تستهای فاصله ای از چهار جهت انجام بدیم ، باید ولوم رو از 10 به 5 و همینطور در فاصله های کمتر ولوم رو تا نیم برسونیم ، حالا دوباره وقتی ولوم روی نیم رسید دوباره یک بار دیگه از فاصله 20 متری در چهار جهت هدف ایستاده تا انتنها خودشون حرکت کنن ، چون حالا دیگه اون هدف حسابی باردار شده و آنتنهارو به سمت خودش جذب میکنه یادتون باشه در تمام این تستها با فاصله های مختلف حتماً باید تست فلز روی زمین در 2 متری شما باشه و اگر به هدف نزدیک شدید در 1/5 متری شما باشه ، اگر تمام تستهایی که انجام دادید از فاصله های مختلف و آنتنها به سمت هدف رفتن پس باید هدف درست باشه ؛ دوستان تا از نزدیک با همچین هدفی مواجه نشید درکش سخته ، چون فقط با تستهای انگشتر و طلای خودتون آزمایش کردید ؛ درضمن وقتی یک هدفی پیدا شده و خواستید روی فلزات دیگه هم تست کنید همون لحظه این فلز و اون فلز نکنید ! چون اون محلی که پیدا شده حسابی بار دار شده و وقتی همون لحظه نوع فلز رو عوض کنید ممکنه آنتنها باز به سمت اون هدف برن ، پس برای تست با فلزات دیگه چند دقیقه وقفه ایجاد کنید و بعد روی فلزات دیگه تست رو شروع کنید ... موفق باشید
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
شنبه 4 خرداد1392 - 8:20am |
|
|
reza4200
کاربر فعال
|
آقا مهدی ممنون باید برم تست کنم تا همه چی بیاد دستم
|
شنبه 4 خرداد1392 - 8:27am |
|
|
محمد
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 اسفند1391 - 9:11pm پست: 482 محل اقامت: وطنم ایران
|
دوستانی که ا حالا ردیابو خریدن تا حالا شده 2نفری رفته باشن برای تست و یکی طلا خاک کرده باشه وطرف دیگه با انتن بدونه خطا نقطه زده باشه البته بدون اینکه جایی که دوستش طلا رو چال میکنه دیده باشه که یوقت نیروی ذهنی کمکش نکرده باشه؟
افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است
|
شنبه 4 خرداد1392 - 9:12am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
محمد نوشته است: دوستانی که ا حالا ردیابو خریدن تا حالا شده 2نفری رفته باشن برای تست و یکی طلا خاک کرده باشه وطرف دیگه با انتن بدونه خطا نقطه زده باشه البته بدون اینکه جایی که دوستش طلا رو چال میکنه دیده باشه که یوقت نیروی ذهنی کمکش نکرده باشه؟ بله آقا محمد بنده با ردیاب خودمون در شب تاریک ( چشم و گوش خودم رو بستم ) تا مسیر حرکت دوستان رو متوجه نشم ، دوستان حدود 150 متر دورتر یک انگشتر 7 گرمی طلا رو در 20 سانتی دفن کردن و بعد اومدن پیش من تا من چشم و گوشم رو باز کنم ، اینجاست که دیگه نیروی ذهن کاری نمیتونه بکنه و فقط شما و دستگاه هستید که باید قدرت خودتون رو نشون بدید و بنده به راحتی روی انگشتر رو نقطه کردم و مورد حیرت دوستان قرار گرفت
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
شنبه 4 خرداد1392 - 9:27am |
|
|
|