انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 10:58am

پاسخ به موضوع  [ 267 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 ... 27  بعدی
 حفره يابي توسط ردياب 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

خواهش میکنم المیرا جان شما ودوستان لطف دارین ..اگه بشه در قسمت اپراتوری ردیاب این کارو میکنم ولی باید بیایم و همگی با هم اطلاعات مفید رو جمع کنیم وبه یک نتیجه واحد برسیم انشالله :ymhug:

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

دوشنبه 26 اسفند1392 - 8:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام خدمت دوستان . آقا بهرام بابت مطالبتون تشکر . اما مطالب شما یه اشکالی داره . اونم اینه که این مطالب واسه هدف اصلیه . اما اینو میدونید که یه حفره حالا با بار یا بی بار غیر خودش <حداقل > 7 جا رو مثل خودش به صورت مجازی درست میکنه با فواصل مختلف که تقریبا 90 درصد از نظر پیدا کردن نقطه اصلی مشخصاتشون عین نقطه اصلی هستش . حتی از نظر گیرندگی آنتنها به مراتب از خود هدف اصلی قویتر عمل میکنند . دارای حجم هم هستن . حالا سوال اینه که از بین این 7 نقطه چطوری نقطه اصلی رو پیدا کنیم . حالا وقتی جالبتر میشه که در محلی که واسه جستجو میرین چند هدف اصلی دیگه هم وجود داشته باشه دیگه نور النور میشه . تا حالا به این فکر کردین دلیل اینکه 80 در صد افرادی که برای جستجو با ردیاب میرن و این همه حفره و چاه میکنند و نا موفق هستن چیه . :ymsmug:

...جواب ابلهان خاموشیست....

چهارشنبه 28 اسفند1392 - 10:44am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام اقا معراج کجایی برادر نیستی...
واسه من حفره تا حالا چند جارو به عنوان مرکز فرعی نشون نداده من درست میرم رو خود حفره و این حجمی که میگی به هیچ عنوان به جای دیگه غیر از خود حفره نمیتونه کشونده بشه که خیلی هم کم وناچیز هست و بستگی داره به حفره وبه راحتی قابل رد دادن هست البته منکر نمیشم که بعضی از این حفره های طبیعی همچین مشخصاتی روکه شما گفتی دارن ..دارن ولی بشرطی که داخل حفره عوامل خطای هم وجود داشته باشه مثل سنگها یا ریشه .سیلیس خود خاک اگه الوده باشه اینا باعث میشن که یک حفره خودشو بزرگ نشون بده وحجم بگیره...همون ابتدا هم گفتم با انتن خالی کمی کار سخت میشه ولی اگه ردیاب در اختیار دوستان باشه کمی بهتر میشه فهمید...یک چیز رو همینجا میگم که خیلی از دوستان تجربه کردن...ذرات سطح مرکز ندارن وهر بار انتن یک جا قیچی میشه این واسه فهمیدنش ذرات در عمق مرکز دارن وحجم ولی حجم به دوصورت هست که تا حالا کسی اشاره نکرده این بحث رو من میخواستم به یک تایپیک دیگه ببرم ولی همینجا میگم تا دوستان بدونن...حجم فرعی وحجم اصلی این دوتا مکمل همدیگه هستن واز روی حجم فرعی میشه فهمید حجم اصلی مشخصات یک فلز رو داره یا ذرات ..حجم اصلی باید به اندازه شی دفن شده باشه واگه بعد از رد دادن حاله مغناطیسی فقط یک جارو قیچی میکنه شک نکنین که خطا وعامل ذرات هستن
تنها راه روش رد دادن هست که در تایپیک اپراتوری ردیاب گفتم به راحتی وخیلی اسون میشه این کارو کرد واگه جایی هدف واقعی باشه میشه تشخیص داد..من یک منطقه رو که بار داشت ولی دقیق نمیدونستم کجاست به راحتی 14 جارو رد دادم وگرنه باید 14 بار حفاری بیمورد میکردم ولی فقط یک جارو نتونستم که بعد از پرس وجو فهمیدم همون زمینی هست که من دنبالش بودم ولی متاسفانه تنها هستم و فکر نکنم بتونم برم حفاریی :YMPRAY:

چهارشنبه 28 اسفند1392 - 6:03pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

معراج نوشته است:
با سلام خدمت دوستان . آقا بهرام بابت مطالبتون تشکر . اما مطالب شما یه اشکالی داره . اونم اینه که این مطالب واسه هدف اصلیه . اما اینو میدونید که یه حفره حالا با بار یا بی بار غیر خودش <حداقل > 7 جا رو مثل خودش به صورت مجازی درست میکنه با فواصل مختلف که تقریبا 90 درصد از نظر پیدا کردن نقطه اصلی مشخصاتشون عین نقطه اصلی هستش . حتی از نظر گیرندگی آنتنها به مراتب از خود هدف اصلی قویتر عمل میکنند . دارای حجم هم هستن . حالا سوال اینه که از بین این 7 نقطه چطوری نقطه اصلی رو پیدا کنیم . حالا وقتی جالبتر میشه که در محلی که واسه جستجو میرین چند هدف اصلی دیگه هم وجود داشته باشه دیگه نور النور میشه . تا حالا به این فکر کردین دلیل اینکه 80 در صد افرادی که برای جستجو با ردیاب میرن و این همه حفره و چاه میکنند و نا موفق هستن چیه . :ymsmug:

با درود به معراج گرامی
معراج جان فکر کنم در این مدت که نبودید به تجربیات با ارزش بیشتری برای پیدا کردن نقطه اصلی هدف واقعی و همینطور جای اصلی حفره یا کانال دست پیدا کرده اید. خوشحال میشیم چنانچه من و دیگر دوستان را نیز از تجربیاتتون آگاه کنید :) @};-
با سپاس @};- @};- @};-

چهارشنبه 28 اسفند1392 - 10:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان، سال نو مبارک
ما به چند تپه سند دار برخوردیم شبیه تومولوس هستن، اما مشکل داریم هنوز
حفره ی یک تپه با شیب تند یا شیب ملایم رو چطور باید ردیابی کرد؟
از چه سمتی احتمال وجود تونل بیشتره؟
از چه سمتی باید ردیابی کرد؟
از پایین یا بالا باید ردیابی کرد؟
با کدوم W باید شروع کرد؟
ممنون میشم از دوستانی که تجربه دارن بنده رو راهنمایی کنند

سه شنبه 5 فروردین1393 - 6:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

explorer نوشته است:
سلام دوستان، سال نو مبارک
ما به چند تپه سند دار برخوردیم شبیه تومولوس هستن، اما مشکل داریم هنوز
حفره ی یک تپه با شیب تند یا شیب ملایم رو چطور باید ردیابی کرد؟
از چه سمتی احتمال وجود تونل بیشتره؟
از چه سمتی باید ردیابی کرد؟
از پایین یا بالا باید ردیابی کرد؟
با کدوم W باید شروع کرد؟
ممنون میشم از دوستانی که تجربه دارن بنده رو راهنمایی کنند

سلام دوست عزیز بنده به کمک چند تن از دوستان در منطقه نزدیک زنجان کار کردیم روی یک تومولوس
ورودی ما در شمال شرقی بوده و در ارتفاع ما بین کف و نوک تپه!
بسمت جنوب غربی امتداد داشته و در مرکز تپه تشکیل ابعاد مربع میداده و در عمق 3 الی 5 متر بوده
حفاری شده ولی نیمه کاره رها شده بعلت مشکلاتی !
نوع کار تومولوس مشکله و سخت !
پیشنهاد میکنم برای کار حتما از مته استفاده کنید ! ( مته حفاری )
بهتره که از بالای تپه ردیابی رو شروع کنی !
و سعی کن تلکسکوپی را قطع کنی زود تر نقطه مورد نظر را پیدا می کنی
برای بالا بردن ظریب موفقیت کار از پالسی در حین کار استفاده کن از دلسردیت کاسته میشه
موفق باشید

چهارشنبه 6 فروردین1393 - 7:21am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممنون وحید جان
به نظر شما حفره رو حداکثر از چه فاصله ای میشه ردیابی کرد؟

جمعه 8 فروردین1393 - 1:49pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

ممنون از بهرام عزیز وتمام دوستان که این تجربیات با ارزش را به اشتراک میگذارند .

***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***

شنبه 16 فروردین1393 - 10:14pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

خواهش میشه عزیز...امیدوارم گره از کاری باز بشه @};- @};-

یکشنبه 16 فروردین1393 - 12:45am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان یه سوال : فرض کنید ردیاب اتاقکی رو ردیابی کرده که عمقش 1/5 هستش ....... ارتفاع اتاقک 80 سانت . ..... حالا سوال اینه ما باید 1/5 متر بکنیم تا به سر اتاقک برسیم یا 80 سانت ارتفاع اتاقکو کم میکنیم و 70 سانت میکنیم تا به سرش برسیم . به عبارتی این 1/5 متر ار سر اتاقک محاسبه میشه یا از کفش .......

...جواب ابلهان خاموشیست....

جمعه 23 خرداد1393 - 6:31pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 267 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 ... 27  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 66 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure