نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
بله کیفیت ایسی قطعا به سازندش بستگی داره! اتفاقا من هم از TC7660 استفاده کرده بودم و هیچ مشکلی حتی برای ولتاژ 12 نبود. ولی 7662 کلا این مشکلات رو نداره. جوابی که شما گرفتین خیلی ضعیف بوده! حتی با کوچکترین لوپ هم این مدار میتونه سکه رو تا 30 سانت بزنه! قابلمه ای که فرمودین احتمالا باید تا 70-80 سانت قابل سنس باشه! در عین حال تفاوت سنس بین اهن و غیر اهن در این مدار تا این حد زیاد نیست! احتمالا یا مدارتون اشکالی داره یا لوپتون مناسب نیست و یا تنظیم گارد خیلی بالاست.
|
جمعه 8 فروردین1393 - 2:42pm |
|
|
ali222
کاربر حرفه ای
|
استاد جان الان چند متر سیم لحیم روی قرره پلاستیکی تو 50 میزنه یه ولی یه دیگ بزرگ که نشونش میدم خفه میشه باریر 1 گارد 30 لوپ 30 سانت با اهم 1
مقاومت 470 استاد جان به نظرت اگر ای سی رگولاتور 10 ولت از باطری 12 موتورسیکلت خشک باز کنم احتمال داره TC7660 با 12 ولت بسوزه؟
|
جمعه 8 فروردین1393 - 3:07pm |
|
|
bantama
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 20 اسفند1391 - 1:44am پست: 433 محل اقامت: اصفهان
|
only for you نوشته است: سلام دوست عزیز اگر وقتی دکمه را میزنی صدا داری دیود سر کلید سوخته شک نکن ولی اگر صدای بیپ نداری یک بار دیگه میکرو را پرگرام کن bantama نوشته است: با سلام خدمت دوستان عزيز من امروز بعد از مدتها باز مدار كه سوخته بود برداشتم راه بياندازم ديدم خرابه تست كه كردم ديدم ايسي 7662 درست كار نمي كنه از منفي 7 شروع ميشه تا منفي 10 ميره اون يه درصد يه درصد برام خيلي جالب بود . فقط تنها چيزي كه هنوز برام جاي سوال داره اينكه چرا دكمه هاي اپ و مثبت ولوم كار نمي كنند كل قطعات اون قسمت هم عوض كردم بازم نشد . از دوستان و اساتيد اگه كسي مشكل مشابه داشته و حل شده و يا اينكه راحل اونو بلده من رو هم راهنمايي كنه با تشكر سلام دوست گرامي من قبلا همه كليد ها و ديود هاي مربوطه رو بازهم عوض كرده بودم و حتي قبل از عوض كردن تست هم كرده بودم ميكرو رو هم بازم ژروگرم كردم . نشد اما ممنونم توجه كردي شايد مشكل مال متاليز باشه اونم دارم يه pcb ديگه ميزنم با تشكر
زندگی قصه تلخیست که یک مرغ مهاجر دارد...
|
جمعه 8 فروردین1393 - 3:37pm |
|
|
vahid_vxm
کاربر حرفه ای
|
سلام استاد حمید ببخشید که خیلی دیر شد دسترسی به اینترنت پر سرعت برام مغدور نبود اینم تصاویری از لوپ ها
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
جمعه 8 فروردین1393 - 7:19pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خیلی ممنون وحید جان خسته نباشین. لوپهای زیبایی هست و بنظر میاد کاراییشون هم خیلی خوب باشه! فکر کنم فرمودین سکه 500 تومنی رو از 50 سانت هم تونستین سنس داشته باشین! لطف کنین بفرمایین دقیقا با کدوم یک از این لوپها بوده؟
|
جمعه 8 فروردین1393 - 7:40pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
ali222 نوشته است: استاد جان الان چند متر سیم لحیم روی قرره پلاستیکی تو 50 میزنه یه ولی یه دیگ بزرگ که نشونش میدم خفه میشه باریر 1 گارد 30 لوپ 30 سانت با اهم 1
مقاومت 470 استاد جان به نظرت اگر ای سی رگولاتور 10 ولت از باطری 12 موتورسیکلت خشک باز کنم احتمال داره TC7660 با 12 ولت بسوزه؟ شاید جنس اون دیگ از روی باشه! طبیعتا پالسی ها روی رو ضعیف تر از هر فلزی سنس میکنن. شما سعی کنین بیشتر با مس تست کنین که نتیجه بیشتر قابل حساب باشه. وگرنه دلیل دیگری نیست که فلز به اون بزرگی اینقدر ضعیف سنس بشه. رقم باریر و گارد هم خوبه. البته اون مقاومت رو 680 بذارین بهتر هست. متوجه قضیه رگولاتور نشدم! اگر رگولاتور 10 گذاشتین و باطری 12 باشه که الان مدار با زیر 10 ولت داره کار میکنه و کاراییش هم پایین میاد. TC7660 که من دارم با خود ولتاژ 12 هم مشکلی نداره. مساله اون نوع باطری ها اینه که ولتاژشون بالاتره. روش نوشته 12 ولت ولی گاهی تا 14 ولت هم ولتاژ داره که قطعا این ایسی رو میسوزونه! با این حساب اگر رگولاتور 7812 استفاده کنین برای این منظور خاص خیلی مناسب هست. درسته ورودی ولتاژش اونقدر بالا نیست که خروجی روی 12 رگوله بشه و پایین تر میاد. اما حداقل مطمئن هستین که از 12 بالاتر نمیره!
|
جمعه 8 فروردین1393 - 7:46pm |
|
|
vahid_vxm
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: خیلی ممنون وحید جان خسته نباشین. لوپهای زیبایی هست و بنظر میاد کاراییشون هم خیلی خوب باشه! فکر کنم فرمودین سکه 500 تومنی رو از 50 سانت هم تونستین سنس داشته باشین! لطف کنین بفرمایین دقیقا با کدوم یک از این لوپها بوده؟ سلام حمید جان خیلی ممنون لطف دارید با لوپ 38 که شکافهای اضافی 15 سانتی بینشون هست صفحه قهوه ای
|
جمعه 8 فروردین1393 - 8:07pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خیلی ممنون وحید جان. ماشالا شما کارگاه تولید لوپ باز کردین! خب این لوپی که میفرمایین دقیقا همون نوعی هست که گفته شده. شیارهای اضافی هم که تاثیری توی سنس نمیذارن چون سیم از لابلای این شیارها رد نشده. در واقع فرقی با لوپ اصلی تخت دو طرفه نداره. با این حساب جواب خیلی خوبی گرفتین. البته این سایز لوپ برای سنس سکه های بزرگ ایده ال هست.
|
جمعه 8 فروردین1393 - 9:05pm |
|
|
hoshyar191
کاربر حرفه ای
|
وحید جان دست خوش لوپ های خوشکلی ساختی . فقط محل اتصال لوپ به بازو رو تایید نمیکنم . من یه لوپ 60 در دست ساخت دارم . اگه عجله ای نداری میتونی از تجربه ی من استفاده کنی . چند روز دیگه تکمیل میشه لطفا مشخصات لوپ 38 ( همونی که سکه رو تو 50 زده ) واسمون بگو ضخامت اون ورق mdf آیا سه میلی متره ؟ در ضمن لوپهای سایز بزرگ شما چه بردی دارند ؟ ممنون میشیم پاسخ فرمایید .
علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.
|
جمعه 8 فروردین1393 - 9:43pm |
|
|
vahid_vxm
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: خیلی ممنون وحید جان. ماشالا شما کارگاه تولید لوپ باز کردین! خب این لوپی که میفرمایین دقیقا همون نوعی هست که گفته شده. شیارهای اضافی هم که تاثیری توی سنس نمیذارن چون سیم از لابلای این شیارها رد نشده. در واقع فرقی با لوپ اصلی تخت دو طرفه نداره. با این حساب جواب خیلی خوبی گرفتین. البته این سایز لوپ برای سنس سکه های بزرگ ایده ال هست. سلام حمید جان درسته کارگاه کردم اتاقم و! ولی برای رسیدن به هدفم پشتکار فراوانی دارم تعریف از خودم نباشه! خیلی از زحمات شما متشکرم
|
جمعه 8 فروردین1393 - 11:05pm |
|
|
|