انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 8:34pm

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 16 , 17 , 18 , 19 , 20 , 21 , 22 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان ردیاب بدستم رسید و ممنون از زحمات دوستان که این ردیاب خوب ساختند تو خونه تستش کردم تو طبقه پایین طلا گذاشتم و راحت همون جایی که بود قیجی کرد و یه نکته که فعلا متوجه شدم اینه آنتنها زیر خودشون خوب میگیرند طبقه بالا جایی که بودم طلا گذاشتم تقریبا حجمشون یکی بود آنتنها طلای پایین رو عالی میگرفتند ولی بالایی نه فاصله تقریبا یکی بود

شنبه 4 خرداد1392 - 9:57am
مدیر سایت
مدیر سایت

reza4200 نوشته است:
سلام دوستان ردیاب بدستم رسید و ممنون از زحمات دوستان که این ردیاب خوب ساختند تو خونه تستش کردم تو طبقه پایین طلا گذاشتم و راحت همون جایی که بود قیجی کرد و یه نکته که فعلا متوجه شدم اینه آنتنها زیر خودشون خوب میگیرند طبقه بالا جایی که بودم طلا گذاشتم تقریبا حجمشون یکی بود آنتنها طلای پایین رو عالی میگرفتند ولی بالایی نه فاصله تقریبا یکی بود

برای شروع کار خوبه ، ولی دوستان حتماً در فضای باز تمرینات رو انجام بدید تا خوب قلق کار دستتون بیاد ... یاعلی

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

شنبه 4 خرداد1392 - 10:04am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
روش استفاده از خوراک ارتباطی به این دستگاه نداره و یک روش فرعی برای اطمینان بیشتر هست که من خودم تجربه ای در موردش ندارم. فلز دومی هم که استفاده میشه بیشتر برای حذف ذرات هست! به این شکل که شما یک تکه از اون فلز مورد ردیابی رو در سمت دیگه قرار میدین و بین هدف احتمالی و اون فلز دوم حرکت میکنین تا ببینین ردیاب به کدومش واکنش نشان میده. طبق اصول اگر فاصله شما از هدف و فلز دوم یکسان باشه وقتی مابین این دو قرار بگیرین آنتنها به سمت موردی که وزن بیشتر داره حرکت میکنه. از این تکنیک برای حذف ذرات یا کنترل وزن میشه استفاده کرد تا متوجه بشین وزن هدف شما از حدی بیشتر هست یا نه.
البته این کار رو با تنظیم ولوم هم میشه انجام داد و بنظر من به اون شکل نیاز به استفاده از فلز دوم نیست. بهرحال کار با ولوم و پیدا کردن عدد مناسب ولوم برای حذف ذرات نیاز به تجربه و تمرین زیادی هم داره. همیشه میشه از تست فلز دوم برای اطمینان بیشتر کمک گرفت.

ممنون

شنبه 4 خرداد1392 - 10:10am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: شيراز
حمید نوشته است:
محمد جان من هم با شما موافق هستم! محل قیچی دوم قاعدتا نباید وجود داشته باشه. از نظر من بزرگترین مشکل فعلا فقط با اهدافی هست که سایز و حجم خیلی بزرگی دارن. در اون مورد کمی عمق گیری مشکل میشه و اول باید به طریقی حجم رو مشخص کرد. برای تست این قضیه هم باید فلز بزرگ در حد 1 در 1 متر داشته باشیم تا بشه باهاش تست کرد.

دوستان عزيزم اگه هدف بزرگ باشه وشما 1متر يا حتي بيشتر در عمقگيري خطا كرده باشيد زمان حفاري اينقدر علائم سر راهتون هست كه خودتون براحتي متوجه ميشيد كه مسيرتون چه سمت يا چه عمقي هست وقتي يك چاه 1در1 حفركنيد همه چيز براتون مشخص ميشه فقط اميدوارم هدف درست گرفته باشيد اين مسائل خودبخود نامحسوس وكم اهميت ميشه
موفق باشيد

شنبه 4 خرداد1392 - 11:04am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

reza4200 نوشته است:

با سلام خدمت شما این قانون در همه ردیابهای انتنی صدق میکنه که برای ردیابی هدف باید زیر انتن ها باشن حتی در دریابی تپه یا کوهها باید بالای هدف باشی
یعنی هدف باید زیر انتن باشه موفق باشی

https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug
نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو

شنبه 4 خرداد1392 - 11:13am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام آقا آریا شما تجربه کار کردن با این ردیاب داری برای پیدا کردن هدف باید وایسی تا آنتنها منطقه رو سرچ کنند یا باید حرکت کنی در این شرایط آنتنها خطا نمیدند توضیح بدی ممنون میشم
البته دوستان زحمت کشیدند تجربه شون گفتند شما هم بگید دیگه تکمیل میشه

شنبه 4 خرداد1392 - 11:22am
استاد - مدیر
استاد - مدیر

با درون فراون
یکی از بهترین روشهایی که برای حذف ذرات ومواد معدنی من همیشه مورد تاییدم قرار میگرفت ایجاد فاصله بود برای کسانی که ردیاب اونها توی زمین فرو میره و یا ردیابهای غیره که حذف کننده ندارند بهترین روش اینه که حداقل 50 متر از هدف فاصله بگیرند ویک تست طلا هم در کنارشون قرار بدن ,در این حالت اگر انتنها باز هدف رو شناسایی کردند امید بیشتری بدست میاد جون واقعا فاصله خیلی میتونه به حذف ذرات ومواد معدنی کمک کنه ومن این مورد رو بارها تکرار کردم وحتی تصویر هم گذاشته ام شاید بعضی ها نسبت به این تستها عکس العملی نشون ندن اما دوستان بدونید اجرای این تستها خیلی میتونه مفید وکارساز باشه جون کلی وقت وتجربه روی این موارد صرف شده
اما درمورد ردیاب خودمون هم به یک مورد اشاره میکنم که این مورد رو گذاشته بودم, بعد از مدتی دیگه ,که اپراتورها تونسته باشند با این ردیاب مقداری کار وتجربه بدست بیارن , وبعد بیان کنم ,این موضوع هم در مورد همین فاصله هستش, در واقع شما وقتی یک هدف رو شناسایی کردید وتست های گفته شده رو انجام دادید, ,زمانی که ولوم بین صفر ویک هستش, حداقل تا فاصله 25متری همراه با تست خوراک ,اگر اون هدف سنس بشه میشه گفت دیگه حرفی برای گفتن نمونده و مرحله نهایی تستها به نهایت واخر خودش رسیده در ضمن هرچه هدف عمق کمتری داشته باشه در فاصله بیشتری میشه اونوسنس کرد ,به عبارتی هرجه هدف با این شماره ازولوم وتست خوراک ,درفاصله ای دورتر, سنس بشه بر درست بودن خودش وهمچنین, بزرگ بودن هدف ویا اینکه اون هدف در عمق کمی وجود داره رو تضمین میکنه
به نظر من که دیگه تا اینجای کار به انجام تستهای دیگه ویا ایجاد تستی دیگه برای حذف ذرات ومطمین بودن از هدف واقعی رو خاتمه بدید وفقط به همین موارد استناد وتمرین کنید البته منظور با ردیاب این انجمن هستش ومن فکر میکنم که بیشتر مواردکار با این ردیاب گفته شده وفقط میمونه تجربه وتمرین خودتون
مورد دیگه ای هم که اقا مهدی هم اون اشاره درست کرده اند اینه که من تا حالا از چندین نفر شنیده ام که مثلا در یک هدف چندنوع فلز رو باهم شناسایی کرده ایم حتی حرف از پلاتینیوم هم میزنند, همونطور که اقا مهدی فرمودند موقعه ای که یک هدف بعنوان مثال, با سیگنال طلا شناسایی شد, اینو بدونید که اون محل دارای بار فرکانسی قوی میشه واگر شما حتی ردیاب رو خاموش کنید وبلافاصله انتن بزنیدالبته اگر نزدیک ودر جند متری اون هدف باشید, میبینید که انتها دوباره اون محل رو نشون میدن وهمینطور اگربعد از,مثلا فرکانس طلا یک فرکانس دیگه ای رو اعمال کنید, ودر اون منطقه از اون نوع فلز وجود نداشته باشه, انتنها بلافاصله همون جای اولی, که مربوط به فلز قبلی بوده رو سنس میکنند گرچه این مورد برای ردیابهایی که در زمین هم کاشته میشه به وضوح دیده شده ,که وقتی جای ردیاب رو عوض ودر جایی دیگه انتقال میدی بعد از روشن شدن دوباره انتها در لحظه اول فورا همون جای اولیه ردیاب رو که کاشته شده بودنشون میدن پس وقتی میخواهید نوع فلز رو عوض کنید حتما یک مقدار صبر کنید تا بار فرکانسی اون فلز قبلی از ان محل تخلیه بشه
موفق باشید

mantera

شنبه 4 خرداد1392 - 11:37am
استاد - مدیر
استاد - مدیر

reza4200 نوشته است:
سلام آقا آریا شما تجربه کار کردن با این ردیاب داری برای پیدا کردن هدف باید وایسی تا آنتنها منطقه رو سرچ کنند یا باید حرکت کنی در این شرایط آنتنها خطا نمیدند توضیح بدی ممنون میشم
البته دوستان زحمت کشیدند تجربه شون گفتند شما هم بگید دیگه تکمیل میشه

دوست عزیز روش هر کس برای خودش ممکنه جواب بده وتوی اون روش واقعا تبحرپیدا کنه ,به عنوانی استاد بشه وبه راحتی از اون روش خودش جواب بگیره اما در مورد روشهایی که باید حرکت کرد تا انتن هدف رو نشون بده ,برای تازه کارها از لحاط من نمیتونم تایید کنم اونهایی هم که خودشون توی این روش استاد هستند که مشخصه , در کل این روش میتونه خلیی باعث خطا گرفتن بشه مورد مهم اینه که واقعا وقتی توی محل کاوش قرار میگیری میبینی که عملا کار مشکل وپرخطا میشه مخصوصا زمانی که جندین هدف در اطراف وجو داشته باشه و اگثر جاها هم بیشتر ازیک هدف دارند ,که در اون لحطه میفهمید واقعا با این روش خیلی سخته که بتونید محل دقیق هدفها رو پیدا کنید وانتن هر لحطه میتونه یک مسیر روردیابی کنه

mantera

شنبه 4 خرداد1392 - 11:51am
کاربر فعال
کاربر فعال

ببخشید استاد آریا منظورم این بود اگر وایسیم مثل ردیابهای دیگه مگه آنتنها خودشون به سمت هدف نمیرند این برام توضیح بدی دیگه حله

شنبه 4 خرداد1392 - 12:21pm
مدیر سایت
مدیر سایت

reza4200 نوشته است:
ببخشید استاد آریا منظورم این بود اگر وایسیم مثل ردیابهای دیگه مگه آنتنها خودشون به سمت هدف نمیرند این برام توضیح بدی دیگه حله

دوستان دراین باره پست های گذشته رو خوب مرور بفرمائید همه چیز میاد دستتون ، دیگه همش مدیران بخوان سوالهای تکراری رو جواب بدن درست نیست دیگه ! @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

شنبه 4 خرداد1392 - 12:31pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 16 , 17 , 18 , 19 , 20 , 21 , 22 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 37 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure