نویسنده |
پیغام |
only for you
کاربر حرفه ای
|
bantama نوشته است: only for you نوشته است: سلام دوست عزیز اگر وقتی دکمه را میزنی صدا داری دیود سر کلید سوخته شک نکن ولی اگر صدای بیپ نداری یک بار دیگه میکرو را پرگرام کن bantama نوشته است: با سلام خدمت دوستان عزيز من امروز بعد از مدتها باز مدار كه سوخته بود برداشتم راه بياندازم ديدم خرابه تست كه كردم ديدم ايسي 7662 درست كار نمي كنه از منفي 7 شروع ميشه تا منفي 10 ميره اون يه درصد يه درصد برام خيلي جالب بود . فقط تنها چيزي كه هنوز برام جاي سوال داره اينكه چرا دكمه هاي اپ و مثبت ولوم كار نمي كنند كل قطعات اون قسمت هم عوض كردم بازم نشد . از دوستان و اساتيد اگه كسي مشكل مشابه داشته و حل شده و يا اينكه راحل اونو بلده من رو هم راهنمايي كنه با تشكر سلام دوست گرامي من قبلا همه كليد ها و ديود هاي مربوطه رو بازهم عوض كرده بودم و حتي قبل از عوض كردن تست هم كرده بودم ميكرو رو هم بازم ژروگرم كردم . نشد اما ممنونم توجه كردي شايد مشكل مال متاليز باشه اونم دارم يه pcb ديگه ميزنم با تشكر سلام دوست عزیز به نظر من تا مشکل اصلی مدارت را پیدا نکردی برد جدید نزن سعی کن مشکلش را اول پیدا کنی یک بار دیگر مدارت را چک کن خبرش را بده
به امید سوسوی زرد
|
یکشنبه 9 فروردین1393 - 1:53am |
|
|
PEERE DANA
کاربر حرفه ای
|
alirezaii21 نوشته است: PEERE DANA نوشته است: متشکرم استاد حمیدوhoshyar191 ؛البته باکسب اجازه از محظر استاد حمید؛خواستم بگم که ازروشی برای تشخیص سیم ها(بااین روش ۵ عدد کواکسیکال مرغوب رو که با عددگارد برند کرمان مطابقه رو جهت تست تهیه نمودم)به کمک شعله فندک معمولی بدینصورت که قسمت رشته اشکار شده کابل و...رامستقیم چند ثانیه حرارت میدهیم؛سیم اگر مسوار وخلوصش بالا باشد کمتر تغییر رنگ داده وحالت خودشو حفظ میکنه واگر لعاب روی سیم قلع اندود باشد ازبین رفته وبسته بجنس سیم نمایان میشود.وبلعکس اگر پس ازحرارت وسرد شدن ترد وبا مچاله کردن مابین دو انگشت خورد شود جنسش الومینیوم میباشد.نتیجه اینکه این سیم افشانی که استفاده نمودم فقط با خراشیدن حالا کارد مسش نمایان میشود(که خیلی سرخ نیست).ازباقیمانده سیم لوپ معمولی جهت تست بقطر ۴۸سانت پیچیدم: گارد روی (ده)۱۰وباریر ۱یک سکه ۵۰۰تومانی که لازمه اینجا اصلاح کنم در ۳۶ سانت وازاونجاییکه تستمون فعلادر منزله وبا توقع معقول ازچنس برد با نتایج دوستان مطابقه ولی تفکیک وحذف اهن وسنس طلا خوبه !ایا این احتمال که چنس با سیم نوع افشان سازگاری داشته باشدوجهت تست ازسیم مسوار معمولی اونم بروش مارپیچ که چون تاالان بگفته ایشان بهترین برد تست شده وبا فرض سازگار بودن چنس با افشان مرغوب معمولی تست کنیم جهت شفاف تر شدن موضوع وبعلت تعطیلات فعلا سیم در دسترس نیست. سلام دوست عزیز اینطور که بوش میاد این دستگاه باز جای کار کردن داره تا بشه قدرتش رو. افزایش داد بنظرتون حداکثر برد با تفکیک در حال حاضر چقدره و با چه لوپی؟ سلامت باشید alirezaii21 شرمنده دیر جواب دادم چند روز امکانش نبود صفحه وتاچ تبلتم موقع گرافیت کاری شکست...وفقط بایه گوشی فونت انگلیسی، گذری سری به انجمن میزدم وامکان تایپ میسر نبود بخاطر تعطیلات و...بجای تعمیر یکی دیگه تهیه کردم..!ببخشید متنم طولانی شد گفتم بدقولی نکرده باشم!حداکثر برد فعلا با نتایج بنده با لوپ ۶۴ سانت قطر بیرونی وداخلی ۵۵/۵سانت وتعداد شکاف ۳۱،هجده دور سیم لاکی یک میل معادل تقریبا ۳۵ متروفاصله سیم ها از هم ۵ میل و۴۰۵mh ظرفیت،و۸/۰ اهم مقاومت؛گارد روی ۲۳ وباریر ۲ سکه ۵۰۰ تومانی ۳۲ سانت تفکیک وحذف اهن خوبه وسنس طلا جدید خوبه جالب اینکه با بیشتر شدن برد تفکیکش هم به حجم فلز بالاست.! وفلزروی ۴۰ سانتیو حدودا۷۰ میزنه.! واگه منظورتون از حداکثربرد فلزات بزرگ باشه دو متر میزنه!وتصویر لوپ هم در صفحه ۲۰۱ ازجنس چوب مشخصه.(تخته سه لایه ی ۳میل)
|
یکشنبه 9 فروردین1393 - 3:15am |
|
|
alirezaii21
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 26 مهر1392 - 12:41pm پست: 1234 محل اقامت: El.Dorado
|
یا علی گفتیم و عشق آغاز شد
|
یکشنبه 10 فروردین1393 - 7:38am |
|
|
hamed
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 3 خرداد1392 - 11:38am پست: 452 محل اقامت: the hell
|
دوستان آخرین تغییرات این مداربه چه شکل است؟من میخوام ازاین فیبراستفاده کنم آیاقابل تاییده؟
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
Be The Change You Want To See In The World
|
یکشنبه 10 فروردین1393 - 12:36pm |
|
|
hoshyar191
کاربر حرفه ای
|
PEERE DANA عزیز ممنون از توضیحتون . فقط فرمودید فاصله سیم ها از هم 5 میلی متر ؟ و نقش اسپری گرافیت در کیفیت سنس مدار رو شرح دهید و همچنین نحوه ی شیلد کردنت با اسپری گرافیت چطور بوده ؟
علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.
|
یکشنبه 10 فروردین1393 - 1:03pm |
|
|
hoshyar191
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: هشیار عزیز ولتاژ Uref باید حتما با تقریب چند صدم ولت دور و بر 4.6 وت باشه! در غیر این صورت یا ولتمتر شما دقت کافی نداره و درست نشون نمیده و یا شبکه مقاومتهای 19 و 18 و 15 و یا حتی 21 و 22 از نظر اتصالات و مقادیر اشکال داره که باید بررسی کنین. طبیعتا ایسی رگولاتور 3 هم باید سالم باشه و درست نصب شده باشه تا این ولتاژ دقیق درست باشه. ولتاژ Up- هم بهیچ وجه نباید اختلافی بیش از 0.5 ولت با باطری داشته باشه. وگرنه نشون میده جریانکشی اضافی روی این ولتاژ وجود داره. شما باید مدارتون رو بیشتر بررسی کنین و البته در ابتدا از صحت عملکرد مولتی مترتون مطمئن بشین. اکثر مولتی متر ها اگر حتی سالم هم باشن ولی باطریشون ضعیف شده باشه ؛ مقدار درستی نشون نمیدن و این مساله در گذشته باعث دردسر برای بنده هم شده! پس دقت و صحت عملکرد دستگاههای اندازه گیری در مواقع تست شرط حیاتی هست. مهندس جان طبق فرمایش شما مقاومتهای 19 و 18 و 15 و 21 و 22 را بررسی نمودم که از حیث مقدار و لحیم کاری مشکلی نداشتن ولی اتصالی کوچکی در این محل وجود داشت که برطرف گردید و ولتاژ نقطه uref که قبلا 4.86 بود حالا شده 4.52 که به مقدار 4.6 ولت پیشنهادی شما نزدیکه .اما ولتاژ نقطه up- متاسفانه تغییری نکرده است . و اختلاف 1.26 ولت با باطری دارد . بنظر شما چکار کنم ؟ آیا اشکال از 7660s می باشد . ناگفته نماند که مولتی مترم کاملا سالمه و باطری نو انداختم و جریان اخذ شده از باطری 86 میلی آمپره ( در حالت نور LED خاموش ) البته من از یک LCD بزرگتر به طول 9 سانتیمتر استفاده کردم . ممنون میشم راهنمایی فرمایید .
علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.
|
یکشنبه 10 فروردین1393 - 6:25pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خب ولتاژ Uref شما که دیگه تقریبا درسته! برای ولتاژ منفی هم شما اتصالات و مقادیر مقاومتهای 4 و 6 و ترانزیستورهای 4 و 5 و 6 و دیود 2 رو بیشتر بررسی کنین. در عین حال عدد خازن 5 و درستی عملکردش در افت ولتاژ خیلی تاثیر داره. باید 100 میکرو 25 ولت براش بذارین. وگرنه آیسی 7660 شما بنظر میاد درست داره کار میکنه.
|
یکشنبه 10 فروردین1393 - 6:40pm |
|
|
MN-123
کاربر فعال
|
دوستان سلام من این PCBرو ساختم خیلی وقت پیش اقا حمید تغییراتی که انجام داده رو PCBخودم این تغییراتو انجام دادم ولی مشکل اینجا بود که بدون کویل صدا یسره بود دوستان بنظر شما مشکل کجاست
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
یکشنبه 10 فروردین1393 - 11:10pm |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
ام ان جان آيا اين همون چنس خودمون نيست ؟
|
یکشنبه 10 فروردین1393 - 11:21pm |
|
|
MN-123
کاربر فعال
|
درسته این همون چنس
|
یکشنبه 10 فروردین1393 - 11:24pm |
|
|