نویسنده |
پیغام |
MN-123
کاربر فعال
|
اقا حمید نظر شما چیه چه مشکلی وجود داره
|
یکشنبه 10 فروردین1393 - 11:37pm |
|
|
only for you
کاربر حرفه ای
|
با اجازه أقا حمید دوست عزیز لطف کن مشکلت را واضح اعلام کن ولتاژ های مدارت را هم اعلام کن تا دوستان بتونند بهتر و زودتر بهت کمک کنند MN-123 نوشته است: اقا حمید نظر شما چیه چه مشکلی وجود داره
به امید سوسوی زرد
|
دوشنبه 10 فروردین1393 - 1:12am |
|
|
MN-123
کاربر فعال
|
فعلا نتونستم کاری بکنم چون دارم PD3200درست میکنم کسی تا حالا به غیر از PCB اقا حمید PCB دیگه ای درست کرده
|
دوشنبه 10 فروردین1393 - 1:43am |
|
|
only for you
کاربر حرفه ای
|
ای بابا پس کلا سر کار هستیما
به امید سوسوی زرد
|
دوشنبه 11 فروردین1393 - 5:11am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
این پی سی بی که ملاحظه میکنید زیاد مناسب نیست. بنده هم قبل طراحی فیبر جدید این رو بررسی کرده بودم. در مدار ما چند تغییر صورت گرفته که روی این فیبر و فیبر اصلی نمیشه به خوبی پیاده کرد. از طرفی من در فیبر خودم به زمین و مساله نویز توجه خاصی کردم که در این فیبر ها اصلا تا این حد توجه نشده. در صفحه قبل هم دوستان یک فیبر دیگه رو گذاشتن که در واقع کاریکاتور فیبر خود بنده هست! واقعا من نمیدونم این دوستان با هوش سرشار اگر خیلی چیزی بلد هستن چرا خودشون حتی یک فیبر رو طراحی نمیکنن؟ وگرنه به این شکل خراب کردن شکل مدار و سیمکشی ها و به هم زدن زمین مدار که در نویز خیلی موثره چه تاثیر مثبتی میتونه داشته باشه؟! نظیر این کارها رو قبلا هم بارها دیدم. میان مثلا درستش کنن خرابترش میکنن! بنده اگر روی مداری بصورت همه جانبه کار میکنم و از اصلش هم خیلی بهتر در میاد به این علت هست که میدونم چکار میکنم! اگر شما توی این کارها حتی یک جا اشتباه کنین دیگه کار خراب میشه. همینطوری الکی نیست.
|
دوشنبه 11 فروردین1393 - 7:49am |
|
|
kooroshxfx
کاربر حرفه ای
|
MN-123 نوشته است: فعلا نتونستم کاری بکنم چون دارم PD3200درست میکنم کسی تا حالا به غیر از PCB اقا حمید PCB دیگه ای درست کرده عزیز دل من اون پی سی بی که شما میگین رو زدم و تقریبا 90 درصد پی سی بی های چنس رو زدم
حالا شاید ازم بپرسی چرا اکثرشونو زدی ؟ در جواب باید بگم بخاطر نویز شدید به هیچ عنوان نمیشه روی زمین کار کرد
بهتره فیبر جناب مهندس حمید رو بسازین که وقتی فایل رو برای طراح مدار فرستادم از طراحی هوشمندانه و زیرکانه صحبت میکرد
و جالبه بدونین اندی خان تاکید میکردن از 3201 استفاده کنید
ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر
|
دوشنبه 11 فروردین1393 - 10:26am |
|
|
ali222
کاربر حرفه ای
|
من نمیدونم فاصله چند میلیمتری بین هر دور سیم لاکی لوپ بخاطر چیه ؟ تو قانون پیچیدن سیم پیچ برای موتورهای الکتریکی اینطور هست که هر چه کلاف سیم ها فشرده تر باشن میدان مغناطیس قوی تری داریم و هر چه پراکنده باشن میدان ضعیف تر داریم .
در یک اوسیلاتور هر چه فاصله هر دور سیم با دور بعدی بیشتر بشه فرکانس بالاتر میره. در این مدار هم ما با یک اوسیلاتور که بوبین اون همین لوپ هست سرکار داریم قطعا وقتی فاصله دور سیم ها رو از هم زیادتر کنیم فرکانس بالاتر میره ممکنه در هوا بهتر عمل کنه ولی در خاک نفوذش کمتر میشه اگر اینجور باشه اگر بحای 2 میل فاصله 5 میل فاصله بزاریم هنوز فرکانس بالاتر میره در هوا قدرت زیادتر میشه ولی در خاک اینطور نیست این نظر بنده بود منتظر راهنمایی ارزنده شما هستم در این خصوص.
|
دوشنبه 11 فروردین1393 - 1:47pm |
|
|
hoshyar191
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: خب ولتاژ Uref شما که دیگه تقریبا درسته! برای ولتاژ منفی هم شما اتصالات و مقادیر مقاومتهای 4 و 6 و ترانزیستورهای 4 و 5 و 6 و دیود 2 رو بیشتر بررسی کنین. در عین حال عدد خازن 5 و درستی عملکردش در افت ولتاژ خیلی تاثیر داره. باید 100 میکرو 25 ولت براش بذارین. وگرنه آیسی 7660 شما بنظر میاد درست داره کار میکنه. اومدیم ابروشو درست کنیم زدیم چشم..... مهندس جان راهنمایی های شما رو روی مدار پیاده کردم و اختلاف ولتاژ نقطه up- با باطری به نیم ولت رسید . ولی در یک لحضه احساس کردم آی سی 1 خیلی داغ شده با بررسی دیدم داره 110 میلی آمپر جریان میکشه ، خلاصه با شستشوی مجدد فیبر و وصل به باطری دیدیم داره 35 میلی آمپر جریان میکشه و بوق ممتد شنیده میشه و ولتاژ نقطه up- افت شدیدی داره و هیچ سنسی نداریم . البته ولتاژ نقطه Uref همچنان درسته . چکار کنم مهندس ؟ ممنون
علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.
|
دوشنبه 11 فروردین1393 - 5:05pm |
|
|
kooroshxfx
کاربر حرفه ای
|
hoshyar191 نوشته است: حمید نوشته است: خب ولتاژ Uref شما که دیگه تقریبا درسته! برای ولتاژ منفی هم شما اتصالات و مقادیر مقاومتهای 4 و 6 و ترانزیستورهای 4 و 5 و 6 و دیود 2 رو بیشتر بررسی کنین. در عین حال عدد خازن 5 و درستی عملکردش در افت ولتاژ خیلی تاثیر داره. باید 100 میکرو 25 ولت براش بذارین. وگرنه آیسی 7660 شما بنظر میاد درست داره کار میکنه. اومدیم ابروشو درست کنیم زدیم چشم..... مهندس جان راهنمایی های شما رو روی مدار پیاده کردم و اختلاف ولتاژ نقطه up- با باطری به نیم ولت رسید . ولی در یک لحضه احساس کردم آی سی 1 خیلی داغ شده با بررسی دیدم داره 110 میلی آمپر جریان میکشه ، خلاصه با شستشوی مجدد فیبر و وصل به باطری دیدیم داره 35 میلی آمپر جریان میکشه و بوق ممتد شنیده میشه و ولتاژ نقطه up- افت شدیدی داره و هیچ سنسی نداریم . البته ولتاژ نقطه Uref همچنان درسته . چکار کنم مهندس ؟ ممنون با اجازه استاد حمید
پایه 8 ورودی 12 مثبت هستش و پایه 5 خروجی 12منفی
چک کن ببین این موارد درست هستش اگه نه به احتمال زیاد این ای سی مورد داره
ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر
|
دوشنبه 11 فروردین1393 - 5:16pm |
|
|
hoshyar191
کاربر حرفه ای
|
kooroshxfx عزیز ممنونم از راهنمایی شما . در پایه هشتم 12 رو دارم اما در پایه 5 چند میلی ولت دارم . باید این دفعه یک 7662 براش تهیه کنم . حیف شد تازه لوپ 60 با فاصله سیم های از هم به مقدار 5 میلی متر رو تموم کرده بودم
علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.
|
دوشنبه 11 فروردین1393 - 7:05pm |
|
|
|