خواهش میکنم فرشاد عزیز. سوالات خوبی هم کردین اتفاقا
1- سایز فیبری که بنده زدم 13.5 در 7.6 سانت هست! اگر یه مقدار دقت کنین به فیبر میبینین این خودش به اندازه کافی ظریف و فشرده هست تاجاییکه خیلیا توی دراوردن و مونتاژ مشکل داشتن. البته فیبری که جدید تر گذاشتم خیلی بهتره. در هرحال خیر حتی چند میلیمتر هم نمیشه کوچکترش کرد.
2- بهترین فیبر مسی که من میشناسم توی بازار فیبر فایبرگلاس هست. طبیعتا از نوع تک رو هم باید باشه.
3- برای سوراخ کردن جای پایه قطعات به اعتقاد من مته 0.8 میل بهترین گزینه هست چون ظریف و خوب در میاد و فیبر هم بهتر میشه. اگر نبود از مته 1 میل باید استفاده بشه. این مته ها به همراه 3نظام در بازار الکترونیک رایج هستن و برای موتورش هم موتورهای کوچک 12 ولتی هست. دریل های مخصوص هم وجود داره که قیمتش بالاست. اما برای سوراخ کردن جعبه و چیزای دیگه باید از مته درشت یا ابزارهای دیگه که بتونید باهاش جای ولوم ها و بقیه رو در بیارین لازمه.
4- برای دراوردن فیبر به روش اطو باید به آموزش هاش مراجعه کنین. خیر سوراخکاری همیشه بعد از اسیدکاری انجام میشه.
5- کیت خود مدار حدود 50 تومن هزینه داره و البته باطری خوب هم اگر بخواین در همین حدود هست. ضمن اینکه حدود 700 گرم سیم لاکی 0.7 میل هم میخواین. کلا فکر میکنم 150 تومن بودجه کافی باشه.
6- شما بسته به ابعاد مدار و متعلقات و همینطور باطری که انتخاب میکنین ؛ باید سایز جعبه رو مشخص کنین. جعبه پلاستیکی بنظر من بهترین و راحت ترین گزینه هست.
7- سیم پیچ مسطح رو کسی تست نکرده و ساختش هم مشکله و بنابراین منتفی هست. منظور از معمولی هم همین حالت عادی هست که سیمها بصورت فشرده کنار هم قرار میگیرن و دسته میشن.
8- تهران خیابان جمهوری پاساژ امجد و همینطور چند پاساژ و مغازه کنار امجد شما همه چیز پیدا میکنین. برای سیم لاکی هم بالای خیابان پامنار بورسش هست.
از الان بگم شما قطعاتی که ممکنه سخت گیرتون بیاد یکی ترانزیستور 4393 هست که مشابهاتش رو هم نوشتیم و یکی هم میکرو آمپر متر که به جاش میتونین ویومتر بگیرین.