انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 6 آذر1403 - 12:00am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 209 , 210 , 211 , 212 , 213 , 214 , 215 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

ali222 نوشته است:
من نمیدونم فاصله چند میلیمتری بین هر دور سیم لاکی لوپ بخاطر چیه ؟ تو قانون پیچیدن سیم پیچ برای موتورهای الکتریکی اینطور هست که هر چه کلاف سیم ها فشرده تر باشن میدان مغناطیس قوی تری داریم و هر چه پراکنده باشن میدان ضعیف تر داریم .

در یک اوسیلاتور هر چه فاصله هر دور سیم با دور بعدی بیشتر بشه فرکانس بالاتر میره. در این مدار هم ما با یک اوسیلاتور که بوبین اون همین لوپ هست سرکار داریم قطعا وقتی فاصله دور سیم ها رو از هم زیادتر کنیم فرکانس بالاتر میره ممکنه در هوا بهتر عمل کنه ولی در خاک نفوذش کمتر میشه
اگر اینجور باشه اگر بحای 2 میل فاصله 5 میل فاصله بزاریم هنوز فرکانس بالاتر میره در هوا قدرت زیادتر میشه ولی در خاک اینطور نیست
این نظر بنده بود منتظر راهنمایی ارزنده شما هستم در این خصوص.

علی جان مطالب تاپیک رو دنبال میکردین متوجه میشدین.
اگر به این ایده باشه که درست هم هست ؛ هر چقدر سیمها به هم نزدیک تر بشن ظرفیت لوپ هم بالاتر میره! اما این مدل لوپ در هیچ فلزیاب پالسی خوب جواب نمیده. علتش هم حالت خازنی هست که بین سیمهای چسبیده به هم ایجاد میشه! حتما میدونین که دو رشته سیم به هم چسبیده ایجاد یک خازن کوچک بین خودشون میکنن. هر چقدر مجاورت سیمها بیشتر باشه و سیمها بیشتر به هم بچسبن این خازن بزرگتر میشه. البته جنس دی الکتریک که در اینجا همون روکش عایق سیمهاست هم در مقدار این خازن تاثیر داره.
علت مزاحمت این خازن داخلی لوپ در کار فلزیاب پالسی این هست که این خازن زمان دشارژ لوپ رو عوض میکنه و بخصوص روی منحنی دشارژ یا همون موج میرا جوری تاثیر میذاره که دیگه تحلیل انحنای شکل موج که برای مساله تفکیک حیاتی هست به اون شکل امکانپذیر نیست! بنابراین ما باید لوپ رو طوری بپیچیم که در عین نظم ؛ سیمها فاصله اندکی با هم داشته باشن. از طرفی اگر فاصله سیمها خیلی زیاد باشه منجر به اختلاف زیاد قطر داخلی و خارجی میشه و این مساله هم برد نهایی برای فلزات بزرگ رو کمی کاهش میده. پس فاصله زیاد بین سیمها هم مطلوب نیست. در همین حد که به هم نچسبن کفایت میکنه. البته طبیعیه که جنس روکش سیم هم اهمیت زیادی داره که در این مورد سیم روکش تفلون یکی از بهترینهاست.
در ضمن این مسائل در این فلزیاب بهیچ وجه ربطی به فرکانس ندارن! شما هر مدل لوپی هم بسازین باز فرکانس ارسالی کاملا ثابت هست و توسط میکروکنترلر تعیین میشه. مساله اسیلاتوری که شما میفرمایین اصلا ارتباطی به این مدار نداره و مربوط به سیستمهای وی ال اف هست.

دوشنبه 11 فروردین1393 - 7:29pm
مدیر کل
مدیر کل

hoshyar191 نوشته است:
kooroshxfx عزیز ممنونم از راهنمایی شما . در پایه هشتم 12 رو دارم اما در پایه 5 چند میلی ولت دارم . باید این دفعه یک 7662 براش تهیه کنم . حیف شد تازه لوپ 60 با فاصله سیم های از هم به مقدار 5 میلی متر رو تموم کرده بودم :(

هشیار عزیز ایسی 7660 شما قریب به یقین سوخته! احتمالا بی احتیاطی از نظر اتصالی یا اعمال ولتاژ بالاتر از 12 ولت انجام دادین. بهرحال 7660 کلا به همین صورت هست و کارکردش برای 12 ولت در حدی نیست که بشه در عمل روش حساب کرد و وسط کاوش شما رو لنگ نداره! :D ایشالا 7662 رو تهیه کنین دیگه خیالتون راحت میشه.

دوشنبه 11 فروردین1393 - 7:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hoshyar191 نوشته است:
PEERE DANA عزیز ممنون از توضیحتون . فقط فرمودید فاصله سیم ها از هم 5 میلی متر ؟
و نقش اسپری گرافیت در کیفیت سنس مدار رو شرح دهید و همچنین نحوه ی شیلد کردنت با اسپری گرافیت چطور بوده ؟

خواهش میکنم hoshyar191 عزیز :فاصله سیم ها بله پنج میله،ولی اگر سیم ودورهای طرف دیگر که از بین هم عبور میکنن! ملاکه ودرنتیجه فاصله ۵ میل نصف میشه و۲/۵ میل درواقع درلوپی که ساختم اندازه بینشونه،و هدفم صرفا جهت تست بود وکلا تمام مشخصات همون لوپ استاد حمید هستش،فقط قطرخارجی رو۶۴ سانت گرفتم...دوستان نتیجه گرافیت کاری رو اجازه بدید مطمعن تر بعد تست بیرون و...چندروزبعدخدمتتون عرض کنم،حالا چند نکته که تجربه کردم؛تغییری که احساس کردم ۳ عدد گارد پایینتر اومد قبلش ۲۶ بودبعد گرافیت کاری شد۲۳ !بوق های اضافی کمتر شد البته در منزل،وباتوجه به کامل نشدن کل شیلد گرافیتمون،استاد حمید خواستم بیزحمت راهنمایی کنید جهت شیلد فارادی که نباید حالت دایره بسته پیداکند بنده پشت وروی لوپ تقریبا دوسانت محل اتصال خالی گذاشتم.اول با کاغذ گلاسه دوطرف روی سیمها روتوسط چسب مایع پوشاندم ودوستان دقت کنید که چسب به سیم ها نخورد وفاصله رعایت کنیدوسیم لخت جهت برقراری صحیح گرافیت به نقطه شیلد لوپ استفاده کردم و ،هرگز ازداخل لوپ برای اتصال سیم رابط شیلد استفاده نکنید وازفاصله بیرون لوپ وطوریکه دوطرف لوپ شیلدمون وصل بشه استفاده کنید چون کلا بعداسنس ندارید ویه صدای ووووویکسره ازدستگاه داریدومختل میشه! وباسلیقه وتمیز کارکنیدوحتما قبل اسپری لوپ را جهت تست سلامتش ودرستی وسازگاری پوشش و...درهرمرحله به چنس وصل کنید!وبعد اطمینان قوطی اسپری رو خوب تکان دهیدو یک لایه یکنواخت روی سیمهارو اسپری کنید.چون ازکاغذ گلاسه استفاده کردیم وسطحش روغنیه کمترگرافیت جذبش شده ومصرف پایین میاد کم بزنید وچون فشار اسپری زیاده مواظب باشید شرره نکند...وبعدخشک شدن طرف دیگر لوپو بزنید.

سه شنبه 11 فروردین1393 - 2:51am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: the hell
سلام دوستان میشه بجایc945ازc1815استفاده کرد؟پاییه هایکیه؟

Be The Change You Want To See In The World

سه شنبه 12 فروردین1393 - 12:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهندس حمید . کوهیار جان . پیر دانا ی عزیز و سایر دوستان لطفا نظر خودتونو در رابطه با این لوپ من بیان فرمایید .
قطر خارجی 60 فاصله هر دور از دور قبل تر 5 میل و حدود 39 متر سیم 1 میل.
بعد از عملکرد مناسب لوپ40 کوهیار جان ، تصمیم به ساخت این لوپ گرفتم .
اون مترو گذاشتم بغل لوپ تا اندازه اش رو قیاس کنید .

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

سه شنبه 12 فروردین1393 - 5:09pm
مدیر کل
مدیر کل

خسته نباشی هشیار عزیز.
بنظر من که لوپ خیلی خوبی هست. حالت خازنیش باید بسیار پایین باشه. اگر ظرفیت لوپ هم رعایت شده باشه مشکل خاصی نداره. چنین لوپی هم برای اهداف کوچک و هم برای بزرگ بخوبی جواب میده. که البته این شاید همه جا خوب نباشه! چون برای لوپهای بزرگ گاهی نیاز داریم اهداف کوچک سنس نشن. از طرفی بدلیل تفاوت زیاد قطر داخلی و خارجی احتمالا حداکثر برد این لوپ برای اهداف بزرگ کمی کمتر از لوپ 60 سانتی هست که سیمهاش به هم نزدیکتر باشن.

سه شنبه 12 فروردین1393 - 5:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مرسی مهندس جان ، اگر خوب جواب بده . در نظر دارم لوپ دونفره 1در یکو نیم متر بسازم با فواصل هردور به میزان 1 سانتی متر

سه شنبه 12 فروردین1393 - 5:34pm
مدیر سایت
مدیر سایت

hoshyar191 نوشته است:
مرسی مهندس جان ، اگر خوب جواب بده . در نظر دارم لوپ دونفره 1در یکو نیم متر بسازم با فواصل هردور به میزان 1 سانتی متر

درود
تبریک میگم داشی با محاسبات من فکر کنم قطر داخلی رو حدود 25 سانت گرفتی؟اگر ظرفیت رو رعایت کرده باشی فوق العادست و بهت قول میدم که دیگه نیاز به پیچیدن هیچ لوپی ندارید
:-*

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

سه شنبه 12 فروردین1393 - 8:27pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

کوهیار عزیز لطفا عکس لوپ خودتون رو بزارید
@};-

سه شنبه 12 فروردین1393 - 8:42pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

koohyar نوشته است:
hoshyar191 نوشته است:

درود
تبریک میگم داشی با محاسبات من فکر کنم قطر داخلی رو حدود 25 سانت گرفتی؟اگر ظرفیت رو رعایت کرده باشی فوق العادست و بهت قول میدم که دیگه نیاز به پیچیدن هیچ لوپی ندارید
:-*

سلام کوهیار جان .بله قطر داخلی 25 هست . مشخصات لوپ رو خودتون بهم پیشنهاد دادی . اندوکتانسشو هنوز اندازه نگرفتم . متاسفانه 7660 مدارم سوخته تا هفته آینده نمیتونم تستش کنم . خبر تستشو اعلام میکنم . فقط بعد از گذاشتن کف لوپ که اون هم از تخته سه لایی هست . و روغن کاری ورنگ کاری میخوام اسپری گرافیت بهش بزنم سپس رنگ نهایی رو بزنم . نظرت چیه ؟

سه شنبه 12 فروردین1393 - 8:51pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 209 , 210 , 211 , 212 , 213 , 214 , 215 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: amine pro , morteza66 و 531 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure