نویسنده |
پیغام |
search
|
sina58 نوشته است: سلام دوستان،میتونین درموردنحوه حفاری این سنگ صندلی که روبرویش دره وپشت سرش هم کوه میباشدراهنمایی کنید،به نظربنده هدف درزیز خود سنگ میباشد. با سلام دوست عزیزم قاعده صندلی به این صورته که شما روش میشینی و رو برو خودتو نگاه میکنی و درست در نقطه دیدی که داری باید بری داخل دره و اونجا دنیال نشانه دوم باشی- البته این نظر منه
|
یکشنبه 5 خرداد1392 - 6:58am |
|
|
mehrfar
|
درود به همه دوستان عزیز من یه جایی دیدم که از استادان گرامی در مورد اونجا میخواستم کمک بگیرم. من چند روز پیش یه مسیری رو میرفتم که حدود هر پنج کیلومتر یه تپه خاکی وجود داشت.یعنی تا زمانی که مقصدم رسیدم بیش از 50 تپه خاکی دیدم. کنار بعضی از این تپه ها یک امام زاده وجود داشت و کنار بعضی هم یک درخت بسیار بزرگ.بدون استثنا یک چشمه یا قنات هم کنار این تپه ها وجود داشت. تا حالا از سه تا از این امام زاده ها دفینه های بزرگی رو خارج کردن. یکی از این تپه ها خیلی بزرگتر از بقیه بود و در فاصله 30 متری از اون یک درخت سنجد بسیار قطور هم وجود داشت.من احساس میکنم کنار این درخت ممکنه یک دفینه وجود داشته باشه.البته ردیاب هم میزنم ولی قبلش میخواستم از شما راهنمایی هم بگیرم. اما در ادامه که به مقصد رسیدیم در اونجا یک دریاچه آب شیرین وجود داشته که حدودا 10 سال پیش خشک شده.این دریاچه قبلا انواع ماهی و پرنده ها رو در خودش جا داده بود.اطراف این دریاچه نزدیک به 10 تپه خاکی وجود داشت.اما روبروی این دریاچه خشک شده یک کوه بزرگ بود که بالای اون یک غار قرار داره.بالا رفتن از این کوه و رسیدن به اون غار سخت ترین کار ممکنه.چون چند تا پرتگاه تا غار وجود داره. این غار رو فقط در صورتی میشه دید که برسی به دهانه خود غار.یعنی از هیچ جایی امکان دیدنش وجود نداره.دهانه این غار دو متر عرض و 80 سانت ارتفاع داره.که حدودا باید 10 متر سینه خیز و نشسته توش حرکت کنی. بعد از ده متر به یک دو راهی میرسی.سمت راستی شیب زیادی به پایین داره که ما به علت نداشتن چراغ قوه نتونستیم ببینیم اونجا چه خبره.یک مسیر سمت چپ هم داره که باز هم به همون علت قبلی نتونستیم بررسی کینم. حالا آیا به نظر شما این غار دفینه داره؟آیا ممکنه در صورت داشتن دفینه دارای تله باشه؟ با سپاس
|
دوشنبه 6 خرداد1392 - 12:20pm |
|
|
explorer
کاربر حرفه ای
|
سلام من می خوام چند تا تصویر اپ کنم خطای 500 internal server error میده مشکل از کجاست؟
|
دوشنبه 6 خرداد1392 - 1:26pm |
|
|
ALI.D
کاربر حرفه ای
|
explorer نوشته است: سلام من می خوام چند تا تصویر اپ کنم خطای 500 internal server error میده مشکل از کجاست؟ مشکل خاصی فکر نمیکنم داشته باشه...دوباره سعی کنید..اگر ارور داد باز رفرش کنید همون صفحه رو ببینید چی میاد موفق باشی
بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛
زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ...
|
دوشنبه 6 خرداد1392 - 1:27pm |
|
|
explorer
کاربر حرفه ای
|
ALI.D نوشته است: explorer نوشته است: سلام من می خوام چند تا تصویر اپ کنم خطای 500 internal server error میده مشکل از کجاست؟ مشکل خاصی فکر نمیکنم داشته باشه...دوباره سعی کنید..اگر ارور داد باز رفرش کنید همون صفحه رو ببینید چی میاد موفق باشی مرسی رفرش می کنم همه نوشته هام هم پاک میشه، چیزی هم اپ نشده
|
دوشنبه 6 خرداد1392 - 1:31pm |
|
|
explorer
کاربر حرفه ای
|
مرورگر مهم نیست؟ حداکثر حجم فایل چقدر می تونه باشه برا تصاویر من زیر 500کیلوبایتن یه پاپ اپ باز میشه میگه بارگذاری می شود،نمی دونم کی؟
|
دوشنبه 6 خرداد1392 - 1:31pm |
|
|
okasava68
|
دوست من از من به شما نصیحت تو غار کار نکنید و کلا بیخیال اون غار بشید. غار ها رو نباید زیاد امید به در اوردن بار از توشون کرد مگر اینکه جانی در اون راه هدر بره
|
دوشنبه 6 خرداد1392 - 4:40pm |
|
|
explorer
کاربر حرفه ای
|
من همچنان نمی تونم عکس اپلود کنم
|
دوشنبه 6 خرداد1392 - 7:34pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
explorer عزیز مشکل اپلود عکس نه از ایدی شما هست و نه از انجمن! احتمالا مرورگر شما مشکلی داره و شاید حتی نت شما! مرورگر خودتون رو عوض کنین. پیشنهاد میکنم از گوگل کروم استفاده کنین که سرعت خیلی خوبی هم داره.
|
دوشنبه 6 خرداد1392 - 8:49pm |
|
|
ram1324
کاربر فعال
|
با سلام و عرض ادب خدمت مدیر سایت و اساتید محترم که همچون چراغی نورانی راه را در این شب تار به ما نشان میدهند.در یک نقطه شروع به حفاری نموده ایم قبل از حفاری بوسیله ردیاب دستی(برنجی)از 4جهت اصلی آنتن زدم وتقریبا بر روی متقطه ای به شعاع3*3 آنتن ضربدری میشود ویکی از شاخصه های دیگر آن. در زمستان این نقطه اصلا برف رو زمین نمیمونه در حالی که دور و بر اون برف زیادی هست.و چند مار بزرگ اطراف اونجا هستند .بعد از شروع حفاری در فاصله 1متر و20 سانتی به یه تنور رسیدیم که ضاهرا روی اونو با یه ملات که جنسش شبیه آجر و از جنس دیوار تنور بود پوشونده بودند که از آجر محکمتر بود بعد از اون داخل تنورخاک کرمی رنگی که ضاهرا الک شده بود قرار داشت و سپس به خاکستر رسیدیم و زیر خاکستر را به عمق 50 سانتی متر کندیم ولی چیزی پیدا نکردیم در حالی که ردیاب دوباره همون نقطه رو نشون میده......ممنون میشم راهنماییم کنید با تشکر
|
دوشنبه 6 خرداد1392 - 9:32pm |
|
|
|