نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
moj2006 عزیز بنظر میاد مدار شما درست کار میکنه! اینکه ابتدا بوق بم شنیده میشه و وقتی فلز نزدیکتر میشه تفکیک هم عمل میکنه و بوق بصورت ملودی متناسب با جنس فلز در میاد و در حالتی که فلز به لوپ خیلی نزدیک باشه بوق ممتد شنیده میشه ؛ برای این مدار کاملا عادی هست و در واقع به همین صورت طراحی شده. در مورد حذف آهن قبلا توضیح دادم. اولا گزینه حذف آهن داخل منو باید فعال و روی یکی از مقادیر 1 تا 3 باشه. بنظر من همون 1 مناسب تر هست. ولی توجه داشته باشین که باید آهن خالص باشه! سوهان گزینه خوبی برای تست نیست ولو اینکه بنظر میاد توسط آهنربا جذب میشه ولی چون خالص نیست تشخیص دادنش مشکل میشه و در همه فلزیاب ها هم شبیه چنین اتفاقی برای آلیاژها رخ میده. به همین دلیل هست که گفته میشه روی تفکیک بخصوص داخل خاک برای هیچ فلزیابی تاکید میکنم "هیچ فلزیابی" حساب جدی باز نکنین! از طرف دیگه لوپ شما هم باید با کیفیت درست شده باشه و کابل لوپتون هم مرغوب باشه و عدد گارد هم زیر 30 باشه تا تفکیک و حذف آهن درست عمل کنه. در کل مدار شما بنظر من اشکال خاصی نداره. در ضمن توجه داشته باشین استفاده از منبع تغذیه برای فلزیاب ها کلا کار جالبی نیست و جواب خوبی بدست نمیاد.
|
یکشنبه 17 فروردین1393 - 6:54pm |
|
|
moj2006
کاربر فعال
|
ممنون استاد از پاسخ گویی
گزینه حذف رو 3 هم همینه من فکر می کردم وقتی آهن نزدیکش می شه کلا بوق قطع می شه به همین خاطر خواستم دوستان هم تست کنند ببینن همینه یا من مشکل دارم چون طلا رو هم تست کردم ربع سکه از 18 سانت سنس شد
|
یکشنبه 17 فروردین1393 - 7:59pm |
|
|
ali222
کاربر حرفه ای
|
سلام به نظرتون اگر از جعبه فلزی اهنی برای این مدار استفاده بشه و روی دسته لوپ سوار بشه ایا در کارکرد دستگاه تاثیر نمیذاره ؟ در میدان کاوش لوپ قرار نمیگیره ؟ فاصله این جعبه تا لوپ 45 سانتی حدودا 1 متر هست. منتظر اعلام نظرتون هستم. ممنون
|
یکشنبه 17 فروردین1393 - 10:35pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
جعبه فلزی اگر استفاده نشه خیلی بهتره. چون هر کاری هم بکنین باز کمی در میدان لوپ میتونه قرار بگیره. بخصوص نوع آهنی که خیلی بدتر هم هست! باز اگر آلومینیوم باشه بهتره.
|
یکشنبه 17 فروردین1393 - 11:00pm |
|
|
ali222
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: جعبه فلزی اگر استفاده نشه خیلی بهتره. چون هر کاری هم بکنین باز کمی در میدان لوپ میتونه قرار بگیره. بخصوص نوع آهنی که خیلی بدتر هم هست! باز اگر آلومینیوم باشه بهتره. اگر این جعبه به زمین مدار متصل بشه چی؟
|
یکشنبه 17 فروردین1393 - 11:09pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
نه علی جان! اتفاقا این اشتباه رو چند تن از دوستان دیگه هم داشتن و به بنده گفتن که خب اگر جعبه رو به زمین وصل کنیم که دیگه نباید تاثیری بذاره!!! خیر اینطور نیست و از نظر فلزیابی که قطعا تاثیر میذاره. مساله اتصال به زمین صرفا از نظر شیلد و محافظت مدار در برابر پارازیت و امواج مزاحم هست. وگرنه از حیث فلزیابی شما نمیتونی توقع داشته باشی اگر فلزی به زمین مدار فلزیاب وصل شد دیگه کلا سنس نشه و به نوعی خاصیت فلز بودنش رو در برابر امواج لوپ فلزیاب از دست بده! شما خیلی ساده میتونین یک فلز دیگه رو در نظر بگیرین و با یک سیم به زمین مدار اتصالش بدین و بعد نزدیک لوپ ببرین میبینین که سنس میشه!
|
یکشنبه 17 فروردین1393 - 11:38pm |
|
|
MN-123
کاربر فعال
|
دوستانی که PCBاقا حمید درست میکنن 3201نزنن اگه بزنین میسوزه
|
دوشنبه 18 فروردین1393 - 11:16am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
بله دوست عزیز شما که حتما راست میگی! من مجموع پستهای شما رو در انجمن مرور کردم و متوجه شدم شما هدفت از حضور در این انجمن اصلا کمک کردن نیست! هر کسی پستهای شما بخصوص در همین تاپیک رو بخونه متوجه میشه. ما هم از پشت کوه نیومدیم که نفهمیم! اون موقع که از شما خواستم عکس مدار چنس خودتون رو بذارین فرمودین مدار پیش من نیست!!! حالا میفرمایین 3201 روی پی سی بی بنده کار نمیکنه؟! هر کسی که کمی وارد باشه متوجه میشه که این دو آیسی از نظر پین کانکشن کاملا مشابه هم هستن. پس اگر پی سی بی اشکالی داشته باشه با هر دو آیسی نباید کار بکنه! خوشبختانه بنده در این قسمت هم هیچ تغییری نسبت به مدار اصلی ندادم! حالا شما که همچین ادعایی دارین لطف کنین تفاوت مدار بنده رو در این خصوص با مدار اصلی بفرمایین تا مشخص بشه. هم شماتیک طراحی شده بنده که از روش پی سی بی زده شده موجود هست و هم شماتیک اصلی. اگر ایرادی نمیبینین خواهشا از این پستهای مضحک دیگه نزنین!
|
دوشنبه 18 فروردین1393 - 3:02pm |
|
|
MN-123
کاربر فعال
|
اقا حمید پس چرا نمیتونی با 3201 راه بندازی به نظر من هیچ مشکلی نداره ایسی
|
دوشنبه 18 فروردین1393 - 3:11pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
بنده عرض کردم 3201 که ما گرفتیم ظاهرا اشکال داشته! وگرنه کوروش عزیز فکر میکنم با فیبر اصلی خودش هم 3201 رو آزمایش کردن و کار نکرده بود. پس مشکل از فیبر نیست! در ضمن این طرز گفتن چرا نمیتونی با 3201 مدار رو راه بیندازی چه معنی داره؟ دوست من قطعه اگر درست نباشه احدی نمیتونه راه بیندازه! شما بهتره بگی چرا ما همه این ایسی رو از یک جا خریدیم و برای هیچکدوم ما کار نکرد! توضیحشو هم فکر کنم چند بار عرض کردم. باز این مدل نوشتن شما نشون میده هدفتون خیر و کمک کردن نیست! اگر هم اطلاعات دقیق نداری خواهشا بحث تاپیک رو منحرف نکن! هر وقت شما تصاویر مدار خودت رو گذاشتی که مشخص بشه واقعا داری روی این مدار کار میکنی تازه میتونی اینجوری بیای وسط بحث! وگرنه اینطور نظر دادنها چه معنی داره و به چه کسی قراره کمک کنه؟ چند ماهه مدار دست ماست یعنی تا حالا نفهمیدیم فیبر ایراد داره یا نداره؟!
|
دوشنبه 18 فروردین1393 - 3:22pm |
|
|
|