انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 7 آذر1403 - 4:04am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 214 , 215 , 216 , 217 , 218 , 219 , 220 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام
حمید جان نظرت در مورد ای سی AMC7660M چیه؟ ICL7662 کمیاب هست کیفیت انچنانی هم تا الان نداشته بچه ها چندتاشو تا الان دود کردن ! الان من خودم TC7660 معمولی رو مدار دارم تا الان هم با 12 ولت خوب سازگار بوده !
میخواستم ببینم این AMC7660M به نظرت چطوره؟

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 18 فروردین1393 - 4:24pm
مدیر کل
مدیر کل

نه علی جان این کلا یک آیسی دیگه هست و بنظر میاد مشابه MC34063 باشه! بهرحال نمیشه بجای ICL7660 ازش استفاده کرد.
من تا الان ندیدم کسی از دوستان با 7662 مشکل داشته باشه! این مسایلی که فرمودین مربوط به 7660 بود. ولی از زمانی که 7662 رو معرفی کردیم کسانی که استفاده کردن مشکلی باهاش نداشتن و دلیلی هم نداشته! این ایسی رو هم فقط به شماره TC7662 پایا الکترونیک داشته که من گرفتم. هر چند توی لیستشون با پیشوند ICL ذکر شده ولی در واقع با پیشوند TC رو ارائه میکنن! نوع ICL7662 که اگر گیر بیاد طبق دیتاشیت تا 20 ولت هم میتونه کار کنه! اما نوع TC تا 15 ولت هست و من هم تا خود 15 ولت رو برای چند دقیقه تست کردم و هیچ مشکلی پیش نیومد.
شماره TC7660 رو هم که عرض کردم قبلا تست کردم و تا 12 ولت هیچ مشکلی نداره.

دوشنبه 18 فروردین1393 - 5:14pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
بنده عرض کردم 3201 که ما گرفتیم ظاهرا اشکال داشته! وگرنه کوروش عزیز فکر میکنم با فیبر اصلی خودش هم 3201 رو آزمایش کردن و کار نکرده بود. پس مشکل از فیبر نیست! در ضمن این طرز گفتن چرا نمیتونی با 3201 مدار رو راه بیندازی چه معنی داره؟ ;) دوست من قطعه اگر درست نباشه احدی نمیتونه راه بیندازه! شما بهتره بگی چرا ما همه این ایسی رو از یک جا خریدیم و برای هیچکدوم ما کار نکرد! توضیحشو هم فکر کنم چند بار عرض کردم. باز این مدل نوشتن شما نشون میده هدفتون خیر و کمک کردن نیست! اگر هم اطلاعات دقیق نداری خواهشا بحث تاپیک رو منحرف نکن! هر وقت شما تصاویر مدار خودت رو گذاشتی که مشخص بشه واقعا داری روی این مدار کار میکنی تازه میتونی اینجوری بیای وسط بحث! وگرنه اینطور نظر دادنها چه معنی داره و به چه کسی قراره کمک کنه؟ چند ماهه مدار دست ماست یعنی تا حالا نفهمیدیم فیبر ایراد داره یا نداره؟! :D

بنده 4 عدد 3201 چه دیپ، چه اس ام دی تهیه کردم روی مدار اندی جواب نداد :D

حتی من روی کوثر نتونستم جواب بگیرم مجبور شدم از 7816 استفاده کنم و جواب داد =((

9 روز کاری صبر کنین 3201 من توو راهه :D

MN-123 خان ، شما که گفتین مدارتون راه افتاده، بعدشم قرار بود آدرسی که 3201 رو تهیه کردین به ما بگین

حالا نه مدارتون رو راه انداختین نه آدرسو دادین جناب مهندس حمید هم زیر سوال میبرین @-)

پس هدف شما کاملا مشخص شده:D

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

دوشنبه 18 فروردین1393 - 6:37pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

MN-123 نوشته است:
اقا حمید پس چرا نمیتونی با 3201 راه بندازی به نظر من هیچ مشکلی نداره ایسی

سلام خدمت دوستان!دوست عزیز ایسی اصلی mcp3201 دیپش گویا توی بازار نیست وایسی هایی که ظاهرابچه ها وحتی استاد حمید تهیه کردن واونطور که مطلعم بنده هم از همونجا تهیه کرده بودم (پایین عباسیان) پسوند اولش mcp نیست جواب نداده وگویا فعلا همین موجوده...وفقط ظاهرا نوع smd اون قابل تهیه هست وچند تن از دوستان باهاش نتیجه گرفتن...وشما بیزحمت ادرس جایی که تهیه کردین وجواب داده رو بفرمایید ما هنوز منتظریم...!
باتشکر

دوشنبه 18 فروردین1393 - 10:24pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
نه علی جان این کلا یک آیسی دیگه هست و بنظر میاد مشابه MC34063 باشه! بهرحال نمیشه بجای ICL7660 ازش استفاده کرد.
من تا الان ندیدم کسی از دوستان با 7662 مشکل داشته باشه! این مسایلی که فرمودین مربوط به 7660 بود. ولی از زمانی که 7662 رو معرفی کردیم کسانی که استفاده کردن مشکلی باهاش نداشتن و دلیلی هم نداشته! این ایسی رو هم فقط به شماره TC7662 پایا الکترونیک داشته که من گرفتم. هر چند توی لیستشون با پیشوند ICL ذکر شده ولی در واقع با پیشوند TC رو ارائه میکنن! نوع ICL7662 که اگر گیر بیاد طبق دیتاشیت تا 20 ولت هم میتونه کار کنه! اما نوع TC تا 15 ولت هست و من هم تا خود 15 ولت رو برای چند دقیقه تست کردم و هیچ مشکلی پیش نیومد.
شماره TC7660 رو هم که عرض کردم قبلا تست کردم و تا 12 ولت هیچ مشکلی نداره.

سلام وخداقوت استاد عزیز؛خواستم بگم بنده هم هردو ایسی tc7662 و7660s رو تهیه کرده بودم و جهت تست :با باطری اتمیک 12v -2/2A وشارژر سوییچینگ اتومات که روی حالا!...v 13/4 قطع میکنه بمدت چندساعت استفاده ؛باهردو مدل ایسی اصلا باولتاژ بالای دوازده مشکلی ازلحاظ سوختن وگرم شدن نداشت... صدالبته که باولتاژ 12 خیلی ثبات بهتره !و نوع (7662 tc (ICL همانطور که عرض نمودیده اید درکل راندمان بهتری داره و خیلی مطمعن تره...! موفق باشید

دوشنبه 18 فروردین1393 - 11:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوستان
من با آی سیadc0832 امتحان کردم البته به دیتا شیتش نگاه کنید جای پایه ها باید عوض بشه مدار کار میکنه و ثباتش عالی شده ولی فکر میکنم عمقش کمتر شده و جالب اینه که مثلا رو سیم پیچ 28 سانتی من عدد گارد فقط رو 25 جواب میده و اکه روی 26 یا 24 بزارم اصلا کار نمیکنه
راستی پایه 5 این آی سی رو هواست و به جایی وصل نیست و شرایطی که گفته شد رو داره نمیدونم باید چیکارش کنم
امیدوارم کمکی کرده باشم

سه شنبه 18 فروردین1393 - 12:01am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهدی نوشته است:
PEERE DANA نوشته است:
hoshyar191 نوشته است:
خسته نباشی " پیر دانا " ی عزیز .ممنون از اینکه نتایج تستهاتو گذاشتی . این تستها به دوستان امیدواری میده . امیدوارم تستهای بیشتری بگیری . فکر میکنم پیدا کردن همون حلبی در عمق خاک یک و نیم متری لذت خاصی باید داشته باشه . لطفا در تستهای آینده میزان سختی و رطوبت و یا سنگلاخی بودن زمین را نیز عنوان فرمایید .متشکرم .
ما همچنان منتظر تست در خاک سایر دوستان علی الخصوص " کوهیار " عزیز هستیم .

زنده باشی hoshyar191 عزیز؛ممنون،همون محل رو جهت پرکردن که رفتم بامتردقیق اندازه گرفتم یک مترو بیست سانت عمقش بوده وحالاحدودابالوپ چهل همون موقعیت رو بنظرم که باید تصیحش کنیم دریک مترو حدودا شصت ،،،هفتاد میزده دلیلش هم زیاد کنجکاو واسراردارم چون راحت باشش خانه یک وبیست زده بود! ولایه خاک منطقه کشاورزیه وخاک لایه سطحی سیاه معمولی وکمی خیس وپایین تر هم همان خاک برنگ تقریبا زرد،وخشک بودوپس نتیجه فعلا اینکه درخاک خشک وحتی نیمه مرطوب هم نفوذدرخاک خوبه وبرد دستگاه کاهش پیدانمیکنه وحتی بهترهم میتونه باشه!

استاد پيردانا با سلام
از اعلام نتيجه آزمايش شما خيلي خيلي سپاسگذارم كه مايه دلگرمي دوستان در كارشون بوده و هم تجربه اي براي نتيجه گيريهاي بعدي خواهد بود ، نظر بنده اين بوده كه اگر با لوپ 40 سانتي دستگاه چنس تونسته حدود 1/5 رو بزنه بسيار عالي بوده البته اندازه و جنس فلز مدفون هم مهم بوده و ميزان پراكندگي ذرات فلز در اطراف كه حجم فلز رو درون خاك افزايش ميده ، هدف بنده اين بوده كه يك لوپ با قطر ثابت براي چنس به اثبات برسه مثلاً 50 سانتي كه ديگه هيچ نيازي به تعويض انواع لوپها با اندازه هاي مختلف نباشه وقتي همين 40 سانتي يا 50 سانتي بهتر از لوپهاي 80 الي 1 متري جواب ميده ، دوستان ديگه خودشون رو خسته نكنن و لوپ ثابت و تخصصي چنس رو همين لوپ 40 الي 50 سانتي در نظر بگيريم @};-

زنده باشید استاد گرامی،وشرمنده دیر پاسخ دادم دو روزی نتونستم انجمن بیام...همانطور که استاد حمید پیشنهاد داده بودن تا الان لوپ بروش تخت دوطرفه سایزحدود ۶۰ سانتی متر خوب جواب داده وشرایط مناسبتری ازنظر اپراتوری وحمل ووزن نسبت به سایزهای بزرگتر دارد واز نظر ساخت وهزینه هم مناسبه وبرد خوبی داره،وسایز ۴۰ هم باتوجه به نیاز دوستان مناسب هست

سه شنبه 19 فروردین1393 - 12:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان یک تکه mdf سه میل دارم میخوام یه لوپ تخت دوطرفه بسازم میخوام قطر داخلی لوپ 30 باشه بنظرتون بهتره چند تا برش بزنم و فاصله هر برش چند باشه خوبه؟

سه شنبه 19 فروردین1393 - 1:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

من امروز مدار چنس رو تموم کردم و آیسی 3201 من هم کار کرد
لوپ منم با سیم نمره 70 و 40 سانت تخت درست کردم
و نتایج تست من هم یک باطری قلمی رو با باریر 3 و گارد 30 تو 30 سانت و سینی 20 در 20 رو تو 1.65 سنس میکنه و
قسمت تفکیکشم کار میکنه باید ببرمش رو زمین ببینم چی میشه

سه شنبه 19 فروردین1393 - 6:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

درود بر دوستان متخصص
خوشبحالتون که اینهمه تو الکتریک تخصص دارید و میتونید برای خودتون فلزیاب بسازید.خسته نباشید @};-

یکبار اقا حمید برای همیشه مرا از زندگی کردن نا امید کردند :| ..گفت ولش کن کار تو نیست بسازی :D ;;)

اما خداوکیلی یه تست درست حسابی بگیرید برای نهایت بردش ببینیم چکارست شاید ماهم رفتیم الکتریک یاد گرفتیم.

نهایت برای برنج و مس و نقره چقدر میزنه؟؟

بهترین زندگی برای کسانی است که نیک بیاندیشند وپارسایی را سرلوحه زندگی خود کنند

اشوزرتشت

سه شنبه 19 فروردین1393 - 6:21pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 214 , 215 , 216 , 217 , 218 , 219 , 220 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 468 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure