انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 7 آذر1403 - 5:57am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 216 , 217 , 218 , 219 , 220 , 221 , 222 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
خواهش میکنم علی جان. پس شاید بخاطر همین باشه بیشتر از 2 متر رو نتونستین تا حالا اندازه بگیرین برای این فلزیاب! :D :ymhug:
برای لوپ شما: قطر داخلی 30 سانت - 25 دور (در یک طرف 12 و در طرف دیگه 13 دور دیده میشه!) - تعداد شیار ها 21 - فاصله شیارها در لبه بیرونی قالب 35 سانتی شما هم تقریبا 5.2 سانت میشه.
مقاومتش حدود 0.9 اهم در میاد که شما کاری بهش ندارین چون دیگه مهم هم نیست دقیقا چند میشه! حدود 27 متر سیم هم مصرف خواهد شد.
در ضمن حداکثر برد ممکن برای چنین لوپی دقیقا میتونه 2 متر باشه! پسفردا نگی 2 متر هم بزور میزنه دیدی من راست گفتم؟! =))

حمید جان متوجه منظورتون که میگوید //مقاومتش حدود 0.9 اهم در میاد که شما کاری بهش ندارین چون دیگه مهم هم نیست دقیقا چند میشه // نشدم یعنی در این مدار مقاومت لوپ اهمیتی نداره دقیق باشه فقط کمتر از نیم اهم نباشه ؟ یعنی احتیاج نیست اهم کویل با مقاومت موازی با کویل مچ بشه ؟
استاد همین الان فرمول یه دو متری با یه یک متری مشخص کن تا فردا بسازم امکانات ساختش موجوده

چهارشنبه 19 فروردین1393 - 12:25am
مدیر کل
مدیر کل

علی جان شما اگر این لوپ رو با همون سیم طبق این مشخصات که عرض کردم بپیچین خود بخود مقاومتش حدود 0.9 اهم میشه! چون هر متر این سیم اهم مشخصی داره و طول سیمی هم که مصرف میشه مشخصه. بفرض هم کمی کمتر یا بیشتر بشه ؛ اولا مهم نیست در ثانی شما کاری نمیتونین بکنین! چون فاکتور اولیه هر لوپی برای فلزیاب ظرفیتش هست. مقاومت لوپ همیشه فاکتور ثانویست. همیشه به خاطر داشته باشین. علت اینکه هر چقدر لوپ بزرگتر میشه ما سیم رو هم ضخیم تر میگیریم همینه که مقاومتش در رنج مناسب در بیاد. چون همیشه در لوپ بزرگتر سیم بیشتری مصرف میشه.
مقاومت موازی با لوپ هم که روی مدار هست و همون 680 اهم مقدار خوبیه. این مقاومت هم بیشتر به ظرفیت لوپ بستگی داره نه مقاومت لوپ.
برای لوپ 1 در 1 اگر معمولی میخواین بپیچین ؛ 10 دور سیم 1.2 میل مناسب هست و برای لوپ 2 در 2 هم 7 دور سیم 1.5 میل. اما اگر به روش تخت ما میخواین درست کنین ؛ ابتدا ببینین اصلا امکان همچین کاری رو دارین؟! در صورتی که میتونین ابتدا قالب دقیقی که در اختیار دارین از نظر ابعاد بفرمایین تا من حساب کنم به چه صورت میشه درستش کرد.

چهارشنبه 19 فروردین1393 - 12:54am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

استاد جان میخوام لوپ یک متری و دومتری اینجور بسازم
4 عدد تکه فیبر mdf سه میل به درازای 1 متر و عرض 5 سانت
با این 4 تا تکه فیبر یک متری و عرض 5 سانت یک مربع میسازیم و همون شیارهای که روی فیبر mdf لوپ گرد ایجاد میکردیم الان هم اینجا در حاشیه بیرونی در طول فیبر ایجاد میکنیم و سیم لاکی یک در میان یکی بالا یکی پایین رد میکنیم دقیقا مثل حاشیه فیبر لوپ گرد ولی اینجا بصورت مربعی بزرگ چطوره؟ طبق شکل

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چهارشنبه 19 فروردین1393 - 1:57am
مدیر کل
مدیر کل

بسیار عالی علی جان. اگر موفق بشین به همین صورت در بیارین که خیلی جالب میشه و قطعا جواب خوبی میده. شما اگر میتونین به این روش لوپهای مربعی بزرگ رو بسازین ؛ تعداد دور ها رو برای لوپ 1 در 1 معادل 13 دور سیم 1.2 میل و برای لوپ 2 در 2 هم 9 دور سیم 1.5 میل در نظر بگیرین.

چهارشنبه 19 فروردین1393 - 2:32am
مدیر سایت
مدیر سایت

با سلام
خوب علی آقا روش شما درست ، حالا چطور میخواید لوپ رو حمل ونقل کنید ؟ تا سیمها از هم نپاشن !

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 20 فروردین1393 - 8:45am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
سلام مهندس جان :ymhug: میخام لوپ 60 سانتی بسازم با سیم 1میل و با چوب 3لایی قطر داخلی و خارجی و تعداد دور سیم چند باشه تا حدودا 400 میکرو درست باشه :-? تعداد شیارها بنظرتون چنتا باشه که بترکونه :D

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

چهارشنبه 20 فروردین1393 - 8:57am
مدیر سایت
مدیر سایت

alirezaii21 نوشته است:
سلام مهندس جان :ymhug: میخام لوپ 60 سانتی بسازم با سیم 1میل و با چوب 3لایی قطر داخلی و خارجی و تعداد دور سیم چند باشه تا حدودا 400 میکرو درست باشه :-? تعداد شیارها بنظرتون چنتا باشه که بترکونه :D

خدا به مهندس حمید صبر بده که بعضی از دوستان حتی یکی دو صفحه گذشته رو مطالعه نمیکنن تا جواب سوالات خودشون رو بگیرن ;) جواب شما دوست عزیز : تعداد شکاف باید 31 شکاف باشه ، با قطر داخلی 55/5 سانت و فاصله شکافها از همدیگه باید 6 سانت باشه و ارتفاع هر شکاف از بالا به سمت داخل باید حدود 4/5 سانت باشه و تعداد 18 دور سیم 1 میل نیازه تا ظرفیت مناسب به دست بیاد ، این تعداد 18 دور با سیم 1 میل مقدار استاندارد برای لوپ 60 سانتی بوده که مهندس حمید محاسبه فرمودند @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 20 فروردین1393 - 10:04am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
مهدی نوشته است:
alirezaii21 نوشته است:

خدا به مهندس حمید صبر بده که بعضی از دوستان حتی یکی دو صفحه گذشته رو مطالعه نمیکنن تا جواب سوالات خودشون رو بگیرن ;) جواب شما دوست عزیز : تعداد شکاف باید 31 شکاف باشه ، با قطر داخلی 55/5 سانت و فاصله شکافها از همدیگه باید 6 سانت باشه و ارتفاع هر شکاف از بالا به سمت داخل باید حدود 4/5 سانت باشه و تعداد 18 دور سیم 1 میل نیازه تا ظرفیت مناسب به دست بیاد ، این تعداد 18 دور با سیم 1 میل مقدار استاندارد برای لوپ 60 سانتی بوده که مهندس حمید محاسبه فرمودند @};-

ممنون دوست عزیز شرمنده دقت نکردم X_X :D ارادتمند همه دوستان مخصوصا مهندس هستم :ymhug:

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

چهارشنبه 20 فروردین1393 - 12:18pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

نقل قول:
حالا دوستانی که بدنبال پالسی ها با لوپ خیلی بزرگ هستن ؛ اگر بتونن لوپ 2 در 2 خوبی رو برای این مدار بسازن بنظر من براحتی میشه تا 4.5 متر هم روش حساب کرد! :D

سلام دوستان
حمید جان خسته نباشی داداش
واقعا این چنس داره شاهکار میکنه و نیاز خیلی از دوستان رو تا حدودی میتونه رفع بکنه.
فقط در مورد لوپ 1*1 یا 2*2 اگه بخوایم بصورت 2طرفه که شما طراحی کردین درست کنیم حملش واقعا سخت میشه .
به نظر من بهترین روش استفاده از کابل شبکه هست که بخاطر تعدد سیمها و راحتی ساخت و حملش خوبه.
لطفا شما هم نطرتون رو بفرمائید و در صورت صلاحدید یک نوع کابل رایج با تعداد سیم و متراژ و ... رو محاسبه و معرفی کنین تا دوستان تجربه کنن.
راستی حمید جان یه سوال: با توجه به اینکه بیشتر دوستان امکان سنجش ظرفیت لوپ رو ندارن در صورت ساخت لوپ مثلا 1*1 با میزان مقاومت بین 0.5 تا 1 اهم آیا بازهم ظرفیتش در محدوده ظرفیت استاندارد در میاد؟
ممنون از همه
یاحق
@};- @};-

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

چهارشنبه 20 فروردین1393 - 2:30pm
مدیر کل
مدیر کل

ممنون از لطف دوستان.
بینا جان من هم که عرض کرده بودم از نظر من لوپ 60 حداکثر سایز مناسبی هست که در عمل میشه ازش استفاده کرد. دوستانی که حرف از لوپ 1 یا 2 متری میزنن ابتدا باید پیش خودشون حساب کنن آیا میتونن از چنین لوپی موقع کاوش استفاده کنن؟ در اون صورته که باید به فکر ساختش باشن. ضمنا توجه کنین یکی از دوستان لوپ تخت دو طرفه رو با سایز 74 سانتی هم درست کرده و تونسته ازش جواب خوبی هم بگیره. چنین لوپی واقعا تا 3 متر جواب میده.
لوپ با کابل شبکه فکر نمیکنم به خوبی لوپ تخت جواب بده. فرمول محاسبه دقیق ظرفیت هم براش ندارم. بهرحال خودتون باید تست کنین و ظرفیت مناسب رو براش در بیارین. مقاومت لوپ هم خیلی مهم نیست. اگر از حدی بالاتر در بیاد ضعیف جواب میده. اما اگر اهمش کم باشه اشکال خاصی نداره. چون بعیده از 0.5 اهم کمتر در بیاد!

چهارشنبه 20 فروردین1393 - 3:30pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 216 , 217 , 218 , 219 , 220 , 221 , 222 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 425 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure