انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 7 آذر1403 - 6:01am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 217 , 218 , 219 , 220 , 221 , 222 , 223 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ali222 نوشته است:
برد این فلزیاب نهایتا 2 متر بیشتر نیست حتی اگر کامیون 10 چرخ زیر زمین باشه. یعنی پالس لوپ بیشتر از 2 متر میدان ایجاد نمیکنه . ولی خیلی سر تر از پالسیهای انالوگ هست اصلا قابل قیاس نیست در ثبات و نفوذ خاک ایده ال است . حالا اگر کسی حوصله داشته باشه و یه کم دانش اضافی داشته باشه و استین بالا بزنه و بتونه قسمت پالس زنی تغییر تحول بده و با ترانزیستورهای منفی جایگزین کنه صاحب یک دستگاه چند ملیونی دیجیتال میشه .

من سینی 60*60 استیل بدون تفکیک نمره سیم 07 تو 2.5 متری با لوپ معمولی 65 سانت تو خونه راحت میزنه

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

چهارشنبه 20 فروردین1393 - 4:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سیم 07 1.3 اهم ظرفیت 500 میکرو هانری این لوپ مال دستگاه دیگه بود که تست کردم اگه فرصت شد رفتم کوه فیلم هم میذارم

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

چهارشنبه 20 فروردین1393 - 4:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
حمید نوشته است:
ممنون از لطف دوستان.
بینا جان من هم که عرض کرده بودم از نظر من لوپ 60 حداکثر سایز مناسبی هست که در عمل میشه ازش استفاده کرد. دوستانی که حرف از لوپ 1 یا 2 متری میزنن ابتدا باید پیش خودشون حساب کنن آیا میتونن از چنین لوپی موقع کاوش استفاده کنن؟ در اون صورته که باید به فکر ساختش باشن. ضمنا توجه کنین یکی از دوستان لوپ تخت دو طرفه رو با سایز 74 سانتی هم درست کرده و تونسته ازش جواب خوبی هم بگیره. چنین لوپی واقعا تا 3 متر جواب میده.
لوپ با کابل شبکه فکر نمیکنم به خوبی لوپ تخت جواب بده. فرمول محاسبه دقیق ظرفیت هم براش ندارم. بهرحال خودتون باید تست کنین و ظرفیت مناسب رو براش در بیارین. مقاومت لوپ هم خیلی مهم نیست. اگر از حدی بالاتر در بیاد ضعیف جواب میده. اما اگر اهمش کم باشه اشکال خاصی نداره. چون بعیده از 0.5 اهم کمتر در بیاد!

باسلام

جناب مهندس حمیدعزیز

خسته نباشید. اگه ممکنه مشخصات ساخت اون لوپ74 سانتی را ذکر کنید .

ممنون ^:)^

چهارشنبه 20 فروردین1393 - 5:20pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم پویا جان. البته من نمیدونم اون دوستمون دقیقا چه مشخصاتی رو استفاده کردن! ولی بهرحال برای لوپ 74 سانت به این صورت میشه:
قطر داخلی 70 سانت - 16 دور سیم 1 یا 1.2 میل (زیاد فرقی نمیکنه) که حدود 40 متر سیم میشه - تعداد شکافهای پیشنهادی 37 - فاصله شکافها در لبه بیرونی حدود 6.2 سانت.

چهارشنبه 20 فروردین1393 - 5:42pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
حمید نوشته است:
خواهش میکنم پویا جان. البته من نمیدونم اون دوستمون دقیقا چه مشخصاتی رو استفاده کردن! ولی بهرحال برای لوپ 74 سانت به این صورت میشه:
قطر داخلی 70 سانت - 16 دور سیم 1 یا 1.2 میل (زیاد فرقی نمیکنه) که حدود 40 متر سیم میشه - تعداد شکافهای پیشنهادی 37 - فاصله شکافها در لبه بیرونی حدود 6.2 سانت.

ممنون آقاحمید

منظور بنده هم مشخصا" لوپ دوستتون بود.آیا امکان داره مشخصات اونو از دوستتون جویا بشید؟

باسپاس

چهارشنبه 20 فروردین1393 - 6:11pm
مدیر کل
مدیر کل

منظورم دوستان همین انجمن بود! :D فکر میکنم مشخصات رو هم طبق همین چیزی که عرض کردم از بنده پرسیده بودن. از این گذشته نتیجه ای که عنوان شد درست هست و چیز غیر عادی نیست ؛ باید هم همینطور جواب بده!
حالا خودشون در انجمن تشریف دارن اگر خواستن بیشتر توضیح میدن.

چهارشنبه 20 فروردین1393 - 6:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

استاد حمید این فرمول لعنتی منو پاک دیونه کرده ~X( هر چی تقسیم میکنم شکاف عدد زوج درمیاد ~X(
مگر قطر بیرونی دایره ضربدر عدد p نیست ؟ حاصل بدست اومده رو تقسیم بر تعداد شکاف که یه عدد فرد باشه میکنیم ~X( پس چرا همش زوج در میاد ؟؟؟؟؟ ~X( ~X( ~X( ~X( ~X(
استاد چند تا فرمول اماده از تعداد شکاف دایره 10 15 20 25 30 35 40 45 50 55 60 65 70 ..و ..و ....و
اماده کن بزار اینجا

چهارشنبه 20 فروردین1393 - 7:46pm
مدیر کل
مدیر کل

علی جان خدا نکنه دیوونه چرا؟! :D من که مشخصات انواع لوپی که شما درخواست کردین براتون حساب کردم! دیگه چیو شما حساب میکنین؟
بهرحال حساب خیلی ساده هست! محیط یک دایره میشه عدد پی (3.1416) ضربدر قطر دایره. این مقدار رو تقسیم بر تعداد شکافها که یک عدد فرد باید باشه میکنین تا فاصله بین شکافها بدست بیاد. چون قسمت بیرونی دایره صاف نیست ولی شما با خطکش دارین فاصله ها رو اندازه میگیرین ؛ در حد نزدیک به 1 میلیمتر فاصله ای که روی خطکش میبینین رو کمتر از اون عدد محاسبه شده در نظر بگیرین. کلا هم فاصله بین شکافها بسته به ضخامت سیم بنظر من بین 4 تا 6 سانت مناسب هست.
حالا مثلا قطر بیرونی لوپ شما 60 سانت هست. محیط دایره این لوپ میشه 188.5 سانت. اگر تعداد شکافها رو 31 در نظر بگیرین و محیط دایره رو بر این عدد تقسیم کنین فاصله بین دو شکاف تقریبا 6 سانت میشه.

چهارشنبه 20 فروردین1393 - 8:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

استاد جان من هم بر اساس همین فرمولی که گفتید محاسبه میکنم ولی چند تا لوپ که امتحان کردم تعداد شکافها همشون زوج بود
مهندس جان اگر دوست نداری با همچین ادم سمجی مثل من سرکله بزنی یه جدول از قطر 20 تا 1 متر طراحی کن بگو چند تا شکاف و فاصله چقدر هست.
ممنون

چهارشنبه 20 فروردین1393 - 10:51pm
مدیر سایت
مدیر سایت

ali222 نوشته است:
استاد جان من هم بر اساس همین فرمولی که گفتید محاسبه میکنم ولی چند تا لوپ که امتحان کردم تعداد شکافها همشون زوج بود
مهندس جان اگر دوست نداری با همچین ادم سمجی مثل من سرکله بزنی یه جدول از قطر 20 تا 1 متر طراحی کن بگو چند تا شکاف و فاصله چقدر هست.
ممنون

درود
علی جان این شکافها فقط برای راحتی پیچیدن هست آسمون به زمین نمیاد اکر از همن شکافهای زوج یکیشو حذف کنی و یکی از خطهای سیمت یکم بلندتر باشه ;;)

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

چهارشنبه 20 فروردین1393 - 10:56pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 217 , 218 , 219 , 220 , 221 , 222 , 223 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 453 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure