نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
فایلها همونا هستن. ولی اگر قراره صفحات رو نخونید ؛ نسازید بهتره!
|
سه شنبه 12 فروردین1393 - 12:17pm |
|
|
archilO
کاربر حرفه ای
|
سلام وشب بخیر دوستان و اساتید عزیز abasazadعزیز خسته نباشید والا دور زدن که نه یه کم کنجکاو شدم گفتم یه تغییری تو منوش داده باشیم ولی از بابت جوابی که دادی خیلی ممنونم موفق و پیروز باشی
هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ، نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!
|
پنج شنبه 13 فروردین1393 - 1:36am |
|
|
amir1377
کاربر حرفه ای
|
سلام به همگی دوستان امیدوارم سال نو همگی خوب و خوش گذشته باشه من با مشگل در اجرای برنامه مواجه شدم چکارکنم ضمنا پیغام خطا رو هم در فایل ضمیمه قرار دادم
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
اگر علم در ثریا باشد مردانی از سرزمین پارس به آن دست پیدا خواهند کرد. پیامبر (ص)
|
پنج شنبه 14 فروردین1393 - 8:30am |
|
|
Kaniii
کاربر حرفه ای
|
سلام به همگي دوستان من تازه واردم تمام صفحات رو خوندم و واقعا هيجان زده شدم خيلي جالبه دوستاني واقعا كمك ميكنن و عزيزاني هم انگار فقط سرك ميكشن اما غلو نيست با توجه به خوندن همه مطالب حضور و كمك مهندس حميد واقعا بينظيره كاش افرادي مثل شما به تعداد انگشت دست ميشد واقعا تشكر ميكنم اما كاش قدردان فعاليت شما باشيم راهنمايي شما حداقل براي من تو اين زمينه خيلي خيلي ارزشش از بهترين و گرانترين دستگاههاي دنياست من ميخوام اين دستگاه رو بسازم فك كنم شبيه اي باقي نمونده مطالب كامل اما پراكنده هستن تشكر از همه عزيزان
صدور هيچ ويزا و گذر نامه اي لازم نيست وقتي به الله پناهنده ميشويد
|
پنج شنبه 14 فروردین1393 - 7:28pm |
|
|
abasazad
کاربر فعال
|
amir1377 نوشته است: سلام به همگی دوستان امیدوارم سال نو همگی خوب و خوش گذشته باشه من با مشگل در اجرای برنامه مواجه شدم چکارکنم ضمنا پیغام خطا رو هم در فایل ضمیمه قرار دادم دوست من راه حل مشکل شما در تاپیک های قبل گفته شده.لطفا مطالعه نمایید.فایل برنامه رو کامل تو درایو c کپی کنید.بعد تو همون درایو اجرا کنید حل میشه.
من نه از جنس خدایم و نه از جنس بلور ،من همانم که خدا میداند
|
جمعه 15 فروردین1393 - 4:40pm |
|
|
archilO
کاربر حرفه ای
|
هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ، نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!
|
سه شنبه 19 فروردین1393 - 11:48am |
|
|
Kaniii
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان من هم دستگاه رو ساختم و مشكل امير خان رو دارم يعني يه رديف مربع نشون ميده همين موندم چكار كنم
صدور هيچ ويزا و گذر نامه اي لازم نيست وقتي به الله پناهنده ميشويد
|
چهارشنبه 20 فروردین1393 - 9:22pm |
|
|
archilO
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان واساتيد عزيز دستگاه من هم روي ال سي دي مربع مربع بود كه با تعويض ميكرو حل شد چون ميكروم به هر دليلي خراب شده بود توصيه ميكنم كه اتصالات ال سي دي چه روي برد چه روي خود ال سي دي مستقيم لحيم بشه يا با كانكتورهاي مرغوب كانكت بشه حالا من فقط نميتونم نرم افزارمو نصب و راه اندازي كنم حتي تمام نكاتي رو هم كه بجه ها اشاره كرده بودن انجام دادم ولي باز خطاي ocx ميده موندم چكار كنم لطفا راهنمايي كنيد ممنون
|
پنج شنبه 20 فروردین1393 - 12:30am |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
archilO نوشته است: سلام دوستان واساتيد عزيز دستگاه من هم روي ال سي دي مربع مربع بود كه با تعويض ميكرو حل شد چون ميكروم به هر دليلي خراب شده بود توصيه ميكنم كه اتصالات ال سي دي چه روي برد چه روي خود ال سي دي مستقيم لحيم بشه يا با كانكتورهاي مرغوب كانكت بشه حالا من فقط نميتونم نرم افزارمو نصب و راه اندازي كنم حتي تمام نكاتي رو هم كه بجه ها اشاره كرده بودن انجام دادم ولي باز خطاي ocx ميده موندم چكار كنم لطفا راهنمايي كنيد ممنون سلام دوستان archilO عزیز خوشحالم مدارت راه افتاده. ضمنا برای مشکل نرم افزاری هم چند صفحه قبل یکی از دوستان فایلهایی قرار داده که مشکل رو حل میکنه. یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
پنج شنبه 21 فروردین1393 - 8:26am |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
archilO نوشته است: سلام دوستان واساتيد عزيز دستگاه من هم روي ال سي دي مربع مربع بود كه با تعويض ميكرو حل شد چون ميكروم به هر دليلي خراب شده بود توصيه ميكنم كه اتصالات ال سي دي چه روي برد چه روي خود ال سي دي مستقيم لحيم بشه يا با كانكتورهاي مرغوب كانكت بشه حالا من فقط نميتونم نرم افزارمو نصب و راه اندازي كنم حتي تمام نكاتي رو هم كه بجه ها اشاره كرده بودن انجام دادم ولي باز خطاي ocx ميده موندم چكار كنم لطفا راهنمايي كنيد ممنون دوست من در حالت خاموش دکمه سیو رو نگه دار بعد دستگاه رو روشن کن دوتا گزینه میاد یکی حالت نرماله ویکی حالت ocx هستش وقی رو حالت ocx اومد دست خوت رو ول کن حالا میتونی تصویر خودت رو توی نرم افزار دانلود کنی
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
پنج شنبه 21 فروردین1393 - 10:59pm |
|
|
|