سلام دوستان
بابررسي اين مدار به اين نتيجه رسيدم كه ترانزيستور قدرتش همان tip 122 ترانزيستور خوبي هست چون hef آن باتوجه به ديتاشيتش 1000 هست از طرفي فركانس مدار پايين هست ونفوذپذيري آن در خاك خوب هست از طرفي طبقه پيشتقويت در چندين مرحله در گيرنده تقويت ميشه و تريشهلد مدار با استفاده از ترانزيستورها تنظيم ميشه كه از 12 رگولاتور بهتر عمل ميكنه نوع طراحيش و همچنين نكاتي كه بهش توجه شده خيلي متفكرانه هست از كريستال خارجي در قسمت نوسان سازش استفاده شده كه اين كريستال خودش كريستال دقيقي هست كه باعث ثبات فركانسي بالايي در مدار ميشه
خطوط مدار پي سي بي هم نازك طراحي شده كه نشان ميده فركانس مدار پايين هست از ميتر در رنج ميكرو استفاده شده كه نشان از دقيق بودن سيستم فركانسيشه و دقيق بود تريشهلد مداره از مولتي ترن 10 دور در قسمت تريشهلد استفاده شده
از دوعدد آيسي لاجيك استفاده شده كه فركانس ارتباطيشون بالا وفركانس خروجيشون پايين هست و بر قدرت ودقت فركانسي مدار افزوده از ترانزيستور درايو با بهره تقويت مناسب هم كه استفاده شده
ساختش آسان هست
اگر از لوپ 1 در 1 در آن استفاده شود يقينا به قدرت مدار افزوده ميشه
خلاصه فلزياب ايمپالسي خوبي هست و ثبات بالايي داره من خودم قصد دارم روش كار كنم
البته در اينجا دوستان دو نوع مدار آپ كردند كه منظور من هم دقيقا همونيه كه آقاي علي222 آپ كرده اند
خلاصه ما از دستمون اين مياد مضايقه نميكنيم اگه دوستان مدار قويتري دارند مطرح كنند تا با هم همفكري كنيم