انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 7 آذر1403 - 6:02am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 218 , 219 , 220 , 221 , 222 , 223 , 224 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم علی جان این چه حرفیه! من تعجب میکنم یعنی چی زوج در میاد؟! شما تعداد شکافها رو خودتون تعیین میکنین! دیگه معنی نداره زوج در بیاد. مثلا وقتی میگیم تعداد شکاف 31 خب این یک عدد فرد هست. فاصله بین شکافها رو هم شما بر اساس همین تعداد حساب میکنین و باید میزون در بیاد.
بهرحال اینم یک جدول خدمت شما: :D

لوپ 19 سانتی: 15 شکاف - فاصله 3.9 سانت در قسمت بیرونی
لوپ 30 : 21 شکاف - فاصله 4.4 سانت
لوپ 40 : 27 شکاف - فاصله 4.6 سانت
لوپ 50 : 31 شکاف - فاصله 5 سانت
لوپ 60 : 35 شکاف - فاصله 5.3 سانت
لوپ 70 : 39 شکاف - فاصله 5.6 سانت
لوپ 80 : 43 شکاف - فاصله 5.8 سانت
لوپ 90 : 47 شکاف - فاصله 6 سانت
لوپ 100: 51 شکاف - فاصله 6.1 سانت

البته اینا اعداد پیشنهادی هست. شکافها میتونن اعداد فرد دیگری هم باشن و فاصله شکافها مطابق همون حساب میشه. مثلا برای لوپ 60 قبلا مدل دیگه ای گفته بودم ؛ اینجا هم کمی متفاوت هست ولی فرقی نمیکنه.

چهارشنبه 20 فروردین1393 - 11:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دستت درد نکنه استاد گرامی
چندین بار ضرب تقسیم کردم سانت کردم علامت گذاری کردم روی فیبر ولی باز زوج میشد ولی این بار با راهنمایی شما درست شد بسیار سپاسگذارم

پنج شنبه 20 فروردین1393 - 12:23am
مدیر سایت
مدیر سایت

حمید نوشته است:
منظورم دوستان همین انجمن بود! :D فکر میکنم مشخصات رو هم طبق همین چیزی که عرض کردم از بنده پرسیده بودن. از این گذشته نتیجه ای که عنوان شد درست هست و چیز غیر عادی نیست ؛ باید هم همینطور جواب بده!
حالا خودشون در انجمن تشریف دارن اگر خواستن بیشتر توضیح میدن.

با سلام
مهندس حمید این کاربری که تونسته در عمق 180 سانتی مفرق 15 سانتی رو با دستگاه چنس کشف کنه ، آیا از آی سی 7662 استفاده کرده و تمام آخرین تغیرات را هم انجام داده ؟

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

پنج شنبه 21 فروردین1393 - 7:17am
مدیر کل
مدیر کل

مهدی جان بنده این نکته رو دقیقا نمیدونم! اما آیسی 7662 در برد تاثیر خاصی نداره. سایر تغییرات رو هم انجام دادن. کلا نتیجه ایشون عادی بوده من نمیدونم شما از چی تعجب کردین؟ :D نفوذ این فلزیاب رو یادتون باشه روز اول تست گرفتم عرض کردم در حد فوق العاده ای هست. حالا بحث افزایش برد در مورد دفینه ها رو هم که خود شما استادی! :D

پنج شنبه 21 فروردین1393 - 1:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

بسازید ضرر نمیکنید دوستان !!
ثبات فوق االعاده ! نفوذ در خاک عالی !

پنج شنبه 21 فروردین1393 - 2:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
مهدی نوشته است:
alirezaii21 نوشته است:
سلام مهندس جان :ymhug: میخام لوپ 60 سانتی بسازم با سیم 1میل و با چوب 3لایی قطر داخلی و خارجی و تعداد دور سیم چند باشه تا حدودا 400 میکرو درست باشه :-? تعداد شیارها بنظرتون چنتا باشه که بترکونه :D

خدا به مهندس حمید صبر بده که بعضی از دوستان حتی یکی دو صفحه گذشته رو مطالعه نمیکنن تا جواب سوالات خودشون رو بگیرن ;) جواب شما دوست عزیز : تعداد شکاف باید 31 شکاف باشه ، با قطر داخلی 55/5 سانت و فاصله شکافها از همدیگه باید 6 سانت باشه و ارتفاع هر شکاف از بالا به سمت داخل باید حدود 4/5 سانت باشه و تعداد 18 دور سیم 1 میل نیازه تا ظرفیت مناسب به دست بیاد ، این تعداد 18 دور با سیم 1 میل مقدار استاندارد برای لوپ 60 سانتی بوده که مهندس حمید محاسبه فرمودند @};-

سلام مهندس جان :ymhug: مهندس جان لوپ من شیار هاش 29تا در اومد ولی ظاهرا 18 دور سیم 1میل توی حدودا از هر طرف 3 سانت جا نمیشه چون هر دور لوپ 2میل از شیار رو میگیره که میشه 3.6سانت :-? من قطر داخلی رو 55 گرفتم و قطر خارجی رو 1سانت بیشتر گرفتم یعنی 61 سانت حدودا چند دور سیم بپیچم تا ظرفیت مناسب بشه و یا ارتفاع شیارهارو زیاد کنم :-BD

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

پنج شنبه 21 فروردین1393 - 6:25pm
مدیر سایت
مدیر سایت

حمید نوشته است:
مهدی جان بنده این نکته رو دقیقا نمیدونم! اما آیسی 7662 در برد تاثیر خاصی نداره. سایر تغییرات رو هم انجام دادن. کلا نتیجه ایشون عادی بوده من نمیدونم شما از چی تعجب کردین؟ :D نفوذ این فلزیاب رو یادتون باشه روز اول تست گرفتم عرض کردم در حد فوق العاده ای هست. حالا بحث افزایش برد در مورد دفینه ها رو هم که خود شما استادی! :D

متشكرم مهندس :D :D

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

پنج شنبه 21 فروردین1393 - 9:39pm
مدیر کل
مدیر کل

alirezaii21 عزیز شما وقتی 18 دور سیم 1 میل رو پشت سر هم و بدون هیچ فاصله ای میپیچید ؛ از هر طرفش 18 میلیمتر میشه! پس قطر داخلی و خارجی 3.6 سانت باید فرق کنه. باید بقدری هم صاف و منظم بپیچین که دیگه اضافه بر این در نیاد. حالا قطر داخلی رو وقتی 55 بگیرین قطر خارجی هم باید 58.6 بشه. حالا بفرض 59 سانت هم بشه باز در قسمت بیرونی لوپ نیم سانت حاشیه بیشتر ندارین و این باعث میشه از تمام فضای 60 سانتی بصورت موثر استفاده بشه. اما اگر قطر داخلی رو کمتر بگیرین خب حاشیه بیرونی هم بیشتر در میاد و لوپ شما درسته اندازه کاربردیش همون 60 هست ولی اندازه واقعی و موثرش مثلا 57 سانت میشه! :D برای همین من همیشه جوری حساب میکنم که نیم سانت حاشیه بیشتر باقی نمونه. این نیم سانت هم دیگه برای پیچیدن دورهای اخر و محکم کردن نهایی سیمها لازم هست. اگر قطر داخلی رو بخواین 52 سانت بگیرین اونوقت 19 دور مناسب تر هست که پیچیده بشه.

پنج شنبه 21 فروردین1393 - 11:14pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

استاد جان من یه چارچوب مربع 1*1 با استفاده از pvc درست کردم پشت در پشت یک متر هست پهنای هر pvc هم 8 سانت هست حالا میخوام حاشیه بیرونی چارچوب شیار درست کنم مثل همون لوپ گرد ! به نظرت چند تا شیار درست کنم و فاصله شیارها از همدیگه و چند دور

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 21 فروردین1393 - 1:28am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
حمید نوشته است:
alirezaii21 عزیز شما وقتی 18 دور سیم 1 میل رو پشت سر هم و بدون هیچ فاصله ای میپیچید ؛ از هر طرفش 18 میلیمتر میشه! پس قطر داخلی و خارجی 3.6 سانت باید فرق کنه. باید بقدری هم صاف و منظم بپیچین که دیگه اضافه بر این در نیاد. حالا قطر داخلی رو وقتی 55 بگیرین قطر خارجی هم باید 58.6 بشه. حالا بفرض 59 سانت هم بشه باز در قسمت بیرونی لوپ نیم سانت حاشیه بیشتر ندارین و این باعث میشه از تمام فضای 60 سانتی بصورت موثر استفاده بشه. اما اگر قطر داخلی رو کمتر بگیرین خب حاشیه بیرونی هم بیشتر در میاد و لوپ شما درسته اندازه کاربردیش همون 60 هست ولی اندازه واقعی و موثرش مثلا 57 سانت میشه! :D برای همین من همیشه جوری حساب میکنم که نیم سانت حاشیه بیشتر باقی نمونه. این نیم سانت هم دیگه برای پیچیدن دورهای اخر و محکم کردن نهایی سیمها لازم هست. اگر قطر داخلی رو بخواین 52 سانت بگیرین اونوقت 19 دور مناسب تر هست که پیچیده بشه.

تشکر مهندس جان :ymhug:

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

جمعه 21 فروردین1393 - 1:40am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 218 , 219 , 220 , 221 , 222 , 223 , 224 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 457 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure