نویسنده |
پیغام |
kooroshxfx
کاربر حرفه ای
|
ali222 نوشته است: استاد جان من یه چارچوب مربع 1*1 با استفاده از pvc درست کردم پشت در پشت یک متر هست پهنای هر pvc هم 8 سانت هست حالا میخوام حاشیه بیرونی چارچوب شیار درست کنم مثل همون لوپ گرد ! به نظرت چند تا شیار درست کنم و فاصله شیارها از همدیگه و چند دور علی جان خسته نباشی
فکر میکنم به سیم آخر زدیا امیدوارم کویل خوبی از آب دربیاد
ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر
|
جمعه 22 فروردین1393 - 7:18am |
|
|
mzzzzzzz
کاربر فعال
|
سلام خدمت دوستان مخصوصا استاد حمید .جسارتمو ببخشید چون یه سوال ابتدایی دارم و اونم اینه که فایل هگز توسط نرم افزار eXtreme Burner AVR رو با چه سخت افزاری باید ریخت رو کنترلر؟ممنون
|
جمعه 22 فروردین1393 - 11:07am |
|
|
alirezaii21
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 26 مهر1392 - 12:41pm پست: 1234 محل اقامت: El.Dorado
|
سلام و درود بر همه دوستان و مهندس عزیز دوستان درباره لوپ 1متری مربعی باید به فکر حملو نقلشم باشن که کسی هم شک نکنه من یه پیشنهاد دارم بهتره همون دایره ساخته بشه و برای حملشم داخل کیف چادر مسافرتی گذاشته بشه موفق باشید
یا علی گفتیم و عشق آغاز شد
|
جمعه 22 فروردین1393 - 12:16pm |
|
|
alirezaii21
کاربر حرفه ای
|
mzzzzzzz نوشته است: سلام خدمت دوستان مخصوصا استاد حمید .جسارتمو ببخشید چون یه سوال ابتدایی دارم و اونم اینه که فایل هگز توسط نرم افزار eXtreme Burner AVR رو با چه سخت افزاری باید ریخت رو کنترلر؟ممنون سلام دوست عزیز باید میکرو رو با پروگرمر avrپروگرمش کنی که الان حدودا 25 تومنه
|
جمعه 22 فروردین1393 - 12:18pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
ali222 نوشته است: استاد جان من یه چارچوب مربع 1*1 با استفاده از pvc درست کردم پشت در پشت یک متر هست پهنای هر pvc هم 8 سانت هست حالا میخوام حاشیه بیرونی چارچوب شیار درست کنم مثل همون لوپ گرد ! به نظرت چند تا شیار درست کنم و فاصله شیارها از همدیگه و چند دور علی جان محاسبه سختی هست! بخصوص که مشابه این رو من درست نکردم. بهرحال شما باید تعداد شکافها رو فرد بگیرین. چون قالب کلی مربع هست اصلا نمیشه شکافها در هر ضلع رو مساوی گرفت و تعداد فرد داشت! پس شما در یک ضلع از این 4 ضلع باید یک شکاف کمتر یا بیشتر داشته باشین تا تعداد فرد در بیاد. فاصله شیارها رو هم 6 سانت بگیرین خوبه. در قسمت گوشه ها هم که اضلاع به هم میرسن شیار نذارین وگرنه خوب در نمیاد! بنابراین بنظر من شما در 3 ضلع باید 14 شیار داشته باشین با فاصله 6 سانت. شیارهای کناری هر ضلع رو مثلا 11 سانت از منتهی علیه ضلع فاصله بدین. در ضلع چهارم هم یا یکی شیار کمتر بذارین یا بیشتر. در اینصورت فکر کنم چیز خوبی در بیاد.
|
جمعه 22 فروردین1393 - 12:57pm |
|
|
alirezaii21
کاربر حرفه ای
|
سلام مهندس جان خسته نباشید من لوپو ساختم با قطر داخلی 55 و خارجی 59وبا سیم 1میل توی خونه خیلی بی ثباته میخام ببرم بیرون تست کنم مهندس جان من مقاومت 13 رو 560 اهم گذاشتم برای ثبات بیشتر چیکار کنم یک کدل سیم هم برای لوپ قبلی داشتم که تو عکس هست یه مغزی مس و یکی آلومینیومه میشه استفاده کرد؟
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
جمعه 22 فروردین1393 - 3:22pm |
|
|
kooroshxfx
کاربر حرفه ای
|
alirezaii21 نوشته است: سلام مهندس جان خسته نباشید من لوپو ساختم با قطر داخلی 55 و خارجی 59وبا سیم 1میل توی خونه خیلی بی ثباته میخام ببرم بیرون تست کنم مهندس جان من مقاومت 13 رو 560 اهم گذاشتم برای ثبات بیشتر چیکار کنم یک کدل سیم هم برای لوپ قبلی داشتم که تو عکس هست یه مغزی مس و یکی آلومینیومه میشه استفاده کرد؟ علی جان خیلی بد سیم ها رو پیچیدی لطفا بازش کن و بعد دوباره بپیچ
لوپ 30 بهترین تست در خانه هستش نمیشه با لوپ 60 داخل خونه تست گرفت
ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر
|
جمعه 22 فروردین1393 - 3:59pm |
|
|
seyed jalal
|
با سلام و تشکر فراوان از زحمات همه دوستان مخصوصا آقا حمید. یه سوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدید. باتوجه به نقش روکش سیم به عنوان دی الکتریک آیا میشه از سیم بدون روکش استفاده کرد؟ با فرض طرحی برای جلوگیری از اتصالی آیا این کار ارزش انجام دادن داره؟ با تشکر
|
جمعه 22 فروردین1393 - 5:20pm |
|
|
ALI.D
کاربر حرفه ای
|
seyed jalal نوشته است: با سلام و تشکر فراوان از زحمات همه دوستان مخصوصا آقا حمید. یه سوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدید. باتوجه به نقش روکش سیم به عنوان دی الکتریک آیا میشه از سیم بدون روکش استفاده کرد؟ با فرض طرحی برای جلوگیری از اتصالی آیا این کار ارزش انجام دادن داره؟ با تشکر سلام دوست عزیز اگر واسه لوپ میخوای اینکارو بکانی که بهتره از سیم لاکی استفاده کنی و با همون روشی که اقا حمید در صفحه 69 توضیح دادن درست کنی که فاصله هم میفته بین سیمها...
بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛
زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ...
|
جمعه 22 فروردین1393 - 5:36pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
alirezaii21 عزیز خسته نباشین. همونطور که دوستان فرمودن باید سعی کنین سیمها منظم تر کنار هم بطور موازی قرار بگیرن تا کارایی لوپ بهتر بشه. خیلی هم سادست کافیه چند دقیقه وقت بذارین و با دست سیمها رو از هر دو طرف منظم کنین! چون دیگه دست بهشون نمیخوره این نظم تا حد زیادی برای همیشه حفظ خواهد شد. ضمن اینکه لوپ 60 بنظر بنده هم اصلا داخل منزل جواب خوبی نمیده چون بردش بالاست. از نظر سیم هم بنظر من کابل آنتن کرمان رو استفاده کنین و کوتاهترین طول مورد نیاز رو هم براش درنظر بگیرین وگرنه اثر نویز افزایش پیدا میکنه. مقاومت 13 تاثیری در مساله نویز نداره. در واقع 560 یا 680 اهم دیگه فرق محسوسی نمیکنن.
|
جمعه 22 فروردین1393 - 6:01pm |
|
|
|