انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 6:56am

پاسخ به موضوع  [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 343 , 344 , 345 , 346 , 347 , 348 , 349 ... 640  بعدی
 بخش آزاد آموزش اپراتوری با ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوست عزیز تا حفاری نکنی و چیزی که اگر هم خطا باشه اشکالی نداره بکن اگر ذرات یا سفال بود 5 یا 6 کیلوشو جمع کن و برای تست بیار خونه بعد با فرکانس ها و مد خود ردیاب تست کن ببین با کدوم فرکانس ها به سمت اون خطا میره و با کدوم فرکانس به سمت ذرات میره اگر میتونی اون ذرات یا خطا رو تو زمین دفن کن بزار 1 یا 2 ماه بمونه بعد تست کن

شنبه 23 فروردین1393 - 10:17am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ebiجان:من ذرات وسفال زیادبیرون کشیدم اشکالش همینجاس....اگه میخاست فرکانس جوابگوباشه این همه فرکانس تاالان جواب داده بود...سفال وذرات وکوفت وغیره وقتی داخله خاکه قدرت داره وقتی بالابیاددیگه ممکنه فرکانس نگیرش ...ردم نمیشه دادش تاالان بافرکانسی ولعنتی هرجاکه ازاین جورچیزاس ردیاب عاشقه ایناس زودبغلشون میکنه :( فقط فک کنم مایه پله جلواومدیم که فرکانس دستی هاسیلیس نمیگیره توتستام وحساسیته زیادی نشون نداده

شنبه 23 فروردین1393 - 10:39am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ali7777 نوشته است:
ebiجان:من ذرات وسفال زیادبیرون کشیدم اشکالش همینجاس....اگه میخاست فرکانس جوابگوباشه این همه فرکانس تاالان جواب داده بود...سفال وذرات وکوفت وغیره وقتی داخله خاکه قدرت داره وقتی بالابیاددیگه ممکنه فرکانس نگیرش ...ردم نمیشه دادش تاالان بافرکانسی ولعنتی هرجاکه ازاین جورچیزاس ردیاب عاشقه ایناس زودبغلشون میکنه :( فقط فک کنم مایه پله جلواومدیم که فرکانس دستی هاسیلیس نمیگیره توتستام وحساسیته زیادی نشون نداده

علی جان خسته نباشی داداش
واقعا دمت گرم که انقدر پشتکار داری...مطمئنم یکی از همین روزا موفق میشی داداش :ymhug:
یه خواهشی ازت داشتم
میشه لطفا فرکانسهای نقره رو هم اونجا تست کنی؟
و اینکه حجم حفره اگر میزنه با حجم طلا برابر هستش یا که نه...
@};- @};- @};-

این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره

شنبه 23 فروردین1393 - 12:14pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

سلام
دوستان خسته نباشید
بعد از مدتها به نکات مهمی رسیدم که لازمه شما هم در جریان باشید

سفال به احتمال بسیار زیاد ؛ یا از ذرات طلا در آن استفاده شده یا ذرات طلا رو به خود جذب میکنه ؛ یا از مواد تشکیل دهنده آن مواد و پودرهایی هست که در زیر خاک باعث ایجاد مغناطیس شبیه مغناطیس طلا یا همون هاله مغناطیسی میشود.
و متاسفانه اکثر فرکانسهای طلارو مغلوب کرده.

دوستانی که در سفال شناسی دستی دارند بیشتر میتونن کمک کنند.

نکته مهم دیگر این است که ذرات موجب وزنهای نجومی میشود.

هاله مغناطیس نقره قویتر از طلاست. بهمین دلیل نقره بسیار بهتر از طلا سنس میشود.وزن 1 تن و 2 تن تا الان موجب خروج بار نقره شده است.
اما اوزان نجومی برای طلا زیاد صحت ندارد و طلا نسبت به نقره حتما وزن کمتری میدهد و بنابراین سنس آن هم مشکل تر از نقره ست.

اپراتوری و سنس طلا با اپراتوری و سنس نقره متفاوته. به خاطر همینه که طلا نسبت به نقره کمتر پیدا شده است.

@};- @};-

شنبه 23 فروردین1393 - 12:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

راستی علی جان نقطه زن هم داری یا فقط با ردیاب کار میکنی؟

شنبه 23 فروردین1393 - 12:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Kani نوشته است:

سلام
دوستان خسته نباشید
بعد از مدتها به نکات مهمی رسیدم که لازمه شما هم در جریان باشید

سفال به احتمال بسیار زیاد ؛ یا از ذرات طلا در آن استفاده شده یا ذرات طلا رو به خود جذب میکنه ؛ یا از مواد تشکیل دهنده آن مواد و پودرهایی هست که در زیر خاک باعث ایجاد مغناطیس شبیه مغناطیس طلا یا همون هاله مغناطیسی میشود.
و متاسفانه اکثر فرکانسهای طلارو مغلوب کرده.

دوستانی که در سفال شناسی دستی دارند بیشتر میتونن کمک کنند.

نکته مهم دیگر این است که ذرات موجب وزنهای نجومی میشود.

هاله مغناطیس نقره قویتر از طلاست. بهمین دلیل نقره بسیار بهتر از طلا سنس میشود.وزن 1 تن و 2 تن تا الان موجب خروج بار نقره شده است.
اما اوزان نجومی برای طلا زیاد صحت ندارد و طلا نسبت به نقره حتما وزن کمتری میدهد و بنابراین سنس آن هم مشکل تر از نقره ست.

اپراتوری و سنس طلا با اپراتوری و سنس نقره متفاوته. به خاطر همینه که طلا نسبت به نقره کمتر پیدا شده است.

@};- @};-

سلام استاد
دقیقا به مطالب جالبی اشاره فرمودین
چیزی که ذهن من رو مشغول کرده اینه که چرا اکثر این نقاط که خطا میده سفال خورد و شکسته درومده؟
بنظر من شاید یک زمانی درون این سفالها چیزهای با ارزشی از جمله طلا بوده و قبل از ما کشف شده و سفالها شکسته شده و بطبع محتویاتش برداشته شده و مجددا دفن شده اند...
ای کاش همه بچه ها از نتیجه حفاری هاشون عکس میگرفتند تا با بررسی جمعی تصاویر محلهای حفاری به یک نتیجه معقول برسیم
من هم فکر میکنم باید رو نقره بیشتر تمرکز کرد تا طلا
البته اگر نقطه زن قابل و کار آمد باشه که دیگه راحتتر میشه تصمیم گرفت

شنبه 23 فروردین1393 - 12:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

علی جان خسته نباشی داداش
واقعا دمت گرم که انقدر پشتکار داری...مطمئنم یکی از همین روزا موفق میشی داداش :ymhug:
یه خواهشی ازت داشتم
ممنون دادا :-* اره امشب میرم سراغش تست بگیرمش چون قلعه بودفقط ردزدم هیچیشونگرفتم هنوزچشم نقره رم میگیرم چشم....نه بابااگه پولشوداشتم همین الانه الان میگرفتم نقطه زن ن ن ن ن

شنبه 23 فروردین1393 - 1:20pm
مدیر سایت
مدیر سایت

ali7777 نوشته است:
علی جان خسته نباشی داداش
یه خواهشی ازت داشتم
ممنون دادا :-* اره امشب میرم سراغش تست بگیرمش چون قلعه بودفقط ردزدم هیچیشونگرفتم هنوزچشم نقره رم میگیرم چشم....نه بابااگه پولشوداشتم همین الانه الان میگرفتم نقطه زن ن ن ن ن

قلعه ها بارهایی دارن که در کمره راه و در اطراف قلعه هست دورتادور کمره و شیب کوهی که قلعه روش هست رو تست کن خیلی مهمه

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

شنبه 23 فروردین1393 - 1:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دقیقاروکمره یه کوهه مهدی جان ...از70متری هم ردشوزدم ....امیدبه خدا...

شنبه 23 فروردین1393 - 1:33pm
مدیر سایت
مدیر سایت
آواتار کاربر

vahid_vxm نوشته است:
ramin نوشته است:
در ضمن اگه میشه اقا مجتبی مدار چنس رو بصورت حرفه ای بسازن و در فروشگاه بزارن تا کسایی که مثل خودم وقت درست کردن نقطه زن رو ندارن بصورت اماده از فروشگاه این نقطه زن رو بخریم که یه جورایی بشه مکمل ردیابمون بکنیم به نظر من تعدادم زیاده خیلیها هستن که میخوان یه نقطه زن رو در کنار ردیابشون داشته باشن درخواست کننده هم کم نیست.ظاهرا که داره خوب جواب میده حالا دیگه مونده به همت اقا مجتبی که بصورت حرفه ای درستش کنه مطمعنم دانش اقا حمیدم به کمک این فلز یاب میاد.با تشکر @};-

سلام رامین جان اگه چنس می خوای و وقت نداری یا علمش که بسازی! به آقا کوروش پیام بده حمید جان تاییدشان کردن برات میسازه!
موفق باشی

به به اقا وحید.سلام چه عجب دیدیمت خبری ازت نیست :ymhug: اخه خیلیها بهم خصوصی میدن واسه چنس منم گفتم اگه دوستان درست کردن و قابل قبوله اقا مجتبی زحمتشو بکشه درست کنه و تو انجمن بزاره چون من واقعا وقتشو ندارم درثانی برای چنس باید لوپ1.1هم ساخته بشه نمیدونم دوستان درست کردن این لوپ1.1رو یا نه حتما در کنار ردیاب باید و باید یه نقطه زن داشته باشیم @};-

درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند

شنبه 23 فروردین1393 - 3:54pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 343 , 344 , 345 , 346 , 347 , 348 , 349 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 66 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure