نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
رضا جان سیستم حذف کننده این ردیاب در تمامی مواقع فعال هست. فقط حالتی که ولوم کاملا صفر میشه دیگه عملا دستگاه فرکانس خاصی ارسال نمیکنه! پس حواستون باید باشه ولوم کاملا صفر نشه. تستی هم که شما فرمودین بعنوان شروع خیلی خوب بوده. ولی راه درازی تا یادگیری کامل باقی مونده اینکه ولوم رو خیلی کم کنید دیگه انگشتر رو نمیزنه بخاطر تکنیک حذف ذرات هست. یعنی همونطور که قبلا عرض شد وقتی ولوم کم میشه دیگه فلزات کوچک یا در واقع سبک تر از حدی رو نمیتونه پیدا کنه. مهم اینه مثلا برای همون انگشتر نقره شما با توجه به فاصله ؛ عدد ولومی که دیگه از اون کمتر فلز رو نمیگیره خاطرتون باشه تا در کاوش واقعی از این تکنیک برای تخمین وزن هدف احتمالی و حذف ذرات کمک بگیرین.
|
یکشنبه 5 خرداد1392 - 11:36pm |
|
|
reza4200
کاربر فعال
|
ممنون آقاحمید
|
یکشنبه 5 خرداد1392 - 11:43pm |
|
|
SALAR
استادیار
تاریخ عضویت: سه شنبه 12 فروردین1392 - 1:55am پست: 227 محل اقامت: آذربایجان دیاری
|
از اساتید محترم ایا در حالت بیسیم که به دسته ها چیزی متصل نمیشه...ایا به دسته ها که بعنوان گیرنده عمل میکنند سیستمی درش تعبیه شده باشه که امواج فرستنده رو بگیره...درست سوال بجایی نیست ببخشید
الم یعلم بان الله یری
|
یکشنبه 5 خرداد1392 - 11:50pm |
|
|
explorer
کاربر حرفه ای
|
reza4200 نوشته است: دوستان من امروز تست کردم با فلز طلا حدودا 23 گرم بود دستگاه رو که روشن میکنی آنتنها رو دست میگیری واکنش نسبت به هدف ضعیغه ولی بعد از 6الی7 دقیقه هدف رو با قدرت سرچ میکنه و در مورد آنتن دست چپم عکس العمل کمتری داره نسبت به راست داره نمیدونم دلیلش چیه ولی با تمرین زود قلق دست آدم میاد یه انگشتر نقره ام تست کردم با واوم زیاد در فاصله 30 متر سرچ میشد وه موقعی ولوم بین 0و1 میذاشتم کامل حذف میشد حتی در فاصله نزدیک دلیلشم فکر کنم مال حذف کننده باشه سلام آقا رضا طلا رو از چه فاصله ای پیدا کردی؟
|
یکشنبه 5 خرداد1392 - 11:56pm |
|
|
explorer
کاربر حرفه ای
|
سلام داشتن دستکش تو کار با ردیاب تاثیری تو سرچ داره؟
|
دوشنبه 5 خرداد1392 - 12:12am |
|
|
explorer
کاربر حرفه ای
|
ایا حفره هم فرکانس داره؟ انداره حفره رو چطور میشه تشخیص داد؟ حفره بلند تونل مانند با حفره اتاق مانند با هم فرق می کنند تو ردیابیشون؟
|
دوشنبه 5 خرداد1392 - 12:15am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
SALAR نوشته است: از اساتید محترم ایا در حالت بیسیم که به دسته ها چیزی متصل نمیشه...ایا به دسته ها که بعنوان گیرنده عمل میکنند سیستمی درش تعبیه شده باشه که امواج فرستنده رو بگیره...درست سوال بجایی نیست ببخشید نه سالار جان سیستم خیلی ویژه ای نیست جز فلزات اضافی که در ساخت آنتن استفاده شدن و گیرندگی رو بیشتر میکنه. به خاطر استفاده از آنتن تلسکوپی روی خود ردیاب هم بهرحال امواج کمی حالت رادیویی دارن و تا مسافت کوتاهی ارسال میشن. برای همین آنتنها که خودشون هم برنجی هستن و بهترین گیرنده امواج در کارهای مخابراتی هم کلا فلز برنج هست ؛ این امواج رو دریافت میکنن.
|
دوشنبه 5 خرداد1392 - 12:19am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
explorer عزیز بله حفره هم فرکانس داره که در این دستگاه استفاده شده. ولی حفره چون شیء نیست و در واقع فضای خالیه یه مقدار کار کردن روی حفره مشکل تره و ممکن هم هست هر حفره ای رو نشه گرفت! اگر اون حفره بزرگ باشه و برای ردیاب قابل تشخیص باشه روشهایی هست که بشه اندازش رو هم تخمین زد. من خودم روی حفره اصلا کار نکردم و سایر دوستان هم کماکان مشغول تست هستن امیدوارم نتیجه خوبی در این زمینه هم بدست بیاد. در مورد دستکش خب شما اصلا چرا میخواین از دستکش استفاده کنین؟ دسته های آنتن ردیاب خودش عایق هست. یعنی نیازی به اتصال مستقیم با دست نداره. طبیعتا دستکش هم دستتون باشه جواب میده.
|
دوشنبه 5 خرداد1392 - 12:24am |
|
|
explorer
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: explorer عزیز بله حفره هم فرکانس داره که در این دستگاه استفاده شده. ولی حفره چون شیء نیست و در واقع فضای خالیه یه مقدار کار کردن روی حفره مشکل تره و ممکن هم هست هر حفره ای رو نشه گرفت! اگر اون حفره بزرگ باشه و برای ردیاب قابل تشخیص باشه روشهایی هست که بشه اندازش رو هم تخمین زد. من خودم روی حفره اصلا کار نکردم و سایر دوستان هم کماکان مشغول تست هستن امیدوارم نتیجه خوبی در این زمینه هم بدست بیاد. در مورد دستکش خب شما اصلا چرا میخواین از دستکش استفاده کنین؟ دسته های آنتن ردیاب خودش عایق هست. یعنی نیازی به اتصال مستقیم با دست نداره. طبیعتا دستکش هم دستتون باشه جواب میده. ممنون استاد
|
دوشنبه 5 خرداد1392 - 12:39am |
|
|
SALAR
استادیار
تاریخ عضویت: سه شنبه 12 فروردین1392 - 1:55am پست: 227 محل اقامت: آذربایجان دیاری
|
حمید نوشته است: SALAR نوشته است: از اساتید محترم ایا در حالت بیسیم که به دسته ها چیزی متصل نمیشه...ایا به دسته ها که بعنوان گیرنده عمل میکنند سیستمی درش تعبیه شده باشه که امواج فرستنده رو بگیره...درست سوال بجایی نیست ببخشید نه سالار جان سیستم خیلی ویژه ای نیست جز فلزات اضافی که در ساخت آنتن استفاده شدن و گیرندگی رو بیشتر میکنه. به خاطر استفاده از آنتن تلسکوپی روی خود ردیاب هم بهرحال امواج کمی حالت رادیویی دارن و تا مسافت کوتاهی ارسال میشن. برای همین آنتنها که خودشون هم برنجی هستن و بهترین گیرنده امواج در کارهای مخابراتی هم کلا فلز برنج هست ؛ این امواج رو دریافت میکنن. پس یعنی ممکنه انتنها اشتباه کنن منظورم اینه که نه مبع تغدیه باطری داره نه چیزی و فقط از فرستنده دریافت میکنه و تو خودش هم چیز بخصوصی نیست بنظرتون این کار باعث ناتمامی و نقص دستگاه باشه...اشتباه و خطا بزنه؟؟
الم یعلم بان الله یری
|
دوشنبه 5 خرداد1392 - 12:42am |
|
|
|