نویسنده |
پیغام |
asadof
کاربر حرفه ای
|
مهدی جان لوپ شما چند اهم و چند میکرو هانری و قطرش چقدره
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
شنبه 23 فروردین1393 - 11:50pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
390 ميكرو و 0.8 اهم با قطر داخلي 30 سانت ، نميدونم چرا لوپي كه با كابل آيفون شيلد دار درست كردم خيلي بهتر از اين جواب ميده !
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
شنبه 23 فروردین1393 - 11:55pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
مهدی جان خسته نباشی. خب بنظر من بزرگترین اشتباه همون استفاده از چسب بوده! چسب هم خودش وقتی در فضای خالی بین سیمها قرار میگیره حالت خازنی رو تشدید میکنه. ضمن اینکه اون قالب شما اگر پلاستیک باشه باز هم خازن داخلی بالا میره! سیم شما هم مشکوک هست! این سیمهایی که لاک ضخیم تر دارن و معمولا رنگشون هم تیره تر هست احتمال داره حالت خازنی رو بالاتر ببرن. در هر صورت گارد بالا فقط بخاطر وجود خازن در لوپ یا کابل میتونه باشه. ایسی 7662 شما هم درسته. تمام انواع این ایسی حداقل تا 15 ولت رو پشتیبانی میکنن. لوپ های با سایز مختلف حتما باید تفاوت برد هم داشته باشن. اما لوپ بزرگ رو داخل خونه نمیشه زیاد تست گرفت. دیگه نتیجه ای که میده بستگی به محیط تست شما داره. در عین حال همونطور که حتما واقف هستین ارقامی که در تست هوا مشاهده میکنین بخصوص برای این فلزیاب خاص تا حد قابل ملاحظه ای در مورد دفینه ها افزایش پیدا میکنن!
|
یکشنبه 23 فروردین1393 - 12:16am |
|
|
ali222
کاربر حرفه ای
|
سلام لوپ 1* 1 تموم کردم فردا تو حیاط تست میکنم ببینم چطوره 9 دور سیم 080 اهم 1.4 اون وسطی هم یه 45 هست البته میبخشید بخاطر کیفیت پایین دوربین گوشی 5 مگاپیکسل GLX که به قیمت 500 هزار تومن که به مردم قالب میکنند
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
یکشنبه 23 فروردین1393 - 12:32am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خسته نباشی علی جان. اون لوپ 45 که خیلی خوب بنظر میرسه! ولی لوپ 1 متری خدا میدونه چه جوابی بده! اهمش هم که کمی بالاست! باید حداقل از سیم 1 میل استفاده میکردین. سیم 0.8 دیگه زیاد بدرد لوپ بزرگ نمیخوره. بهرحال امیدوارم جواب خوبی بده.
|
یکشنبه 23 فروردین1393 - 1:09am |
|
|
ali222
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: خسته نباشی علی جان. اون لوپ 45 که خیلی خوب بنظر میرسه! ولی لوپ 1 متری خدا میدونه چه جوابی بده! اهمش هم که کمی بالاست! باید حداقل از سیم 1 میل استفاده میکردین. سیم 0.8 دیگه زیاد بدرد لوپ بزرگ نمیخوره. بهرحال امیدوارم جواب خوبی بده. مهندس من چند تا لوپ معمولی با اهم های متفاوت روی مدارم چک کردم بیشترین عمق رو لوپهای بالای 1.2 تا 1.5 داشتم خود اندی از اهم 1.7 استفاده کرده حالا من در این وسط گیر کردم بالای 1 اهم یا پایین 1 اهم یا راه خودم رو طی کنم؟ تو این مدار ظرفیت 400 میکرو مهمتر هست یا اهم لوپ ؟ این مدار وقتی خوب کار میکنه هر دو IRFبه یک میزان گرم میشن ولی در کار کرد متوسط یک ماسفت هیچ تغییر دمایی نداره ولی یک ماسفت دیگر گرم هیشه؟
|
یکشنبه 23 فروردین1393 - 1:21am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
چیزی که بنده تست کردم این بوده که بالای 1 اهم کمی برد کم میشه! اندی هم مساله برد براش زیاد مهم نبوده. از طرفی ما هم مدار رو کمی عوض کردیم. بنظر من اهم لوپ پایین تر باشه در این مدار هیچ اشکالی ایجاد نمیکنه. ولی اگر بالا باشه احتمال کم شدن قدرت هست ؛ هر چند شاید خیلی محسوس نباشه. بارها عرض کردیم کلا در لوپ فلزیاب ها ظرفیت لوپ فاکتور بسیار مهمتری هست! فشاری که روی ماسفت Q3 هست بمراتب بیشتره. پس همیشه این ماسفت بیشتر گرم میکنه.
|
یکشنبه 23 فروردین1393 - 2:15am |
|
|
zinteredi
کاربر حرفه ای
|
سلام حميد جان تا صفحه 40 خوندم ولي ديگه خوابم مياد از اينكه براي به ثمر رسيدن اين مدار زحمت كشيدين ممنونم از نظر من ميشه قدرت اين مدار رو افزايش داد ونيازي به كار كردن روي لوپهاي مختلف نيست به هر حال دستتون درد نكنه كه زحمت كشيدين البته من اين مدار رو تازه شروع كرده ام هر چند كه تجربه ساخت مدارات clone pi آقاي اندي رو دارم وهمچنين سورسي از ايشون دارم ميشه از تكنيكهاي متفاوت سخت افزاري براي افزايش عمق زنيش استفاده كرد حالا ببينيم چي پيش مياد البته تصميم دارم توباكس رو هم ديجيتاليش كنم موفق باشين يا حق
|
یکشنبه 23 فروردین1393 - 2:31am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم ناصر عزیز خسته نباشی! خوشحالم که شما هم به این مدار پرداختین. متاسفانه برای تقویت اساسی بنده خیلی راهها رو آزمایش کردم و بیش از این چیزی که میبینین جواب نداده! حالا شما اگر قصد کار فنی رو دارین پیشنهاد میکنم پس از ساخت این مدار شکل پالسها و فواصل زمانی خاص بینشون رو با اسکوپ بررسی کنین ببینین چی میتونین متوجه بشین! کلید تفکیک منحصر بفرد این مدار در دل تکنیک پالسهایی هست که میزنه.
|
یکشنبه 23 فروردین1393 - 2:35am |
|
|
کوهیار
مدیر سایت
|
zinteredi نوشته است: سلام حميد جان تا صفحه 40 خوندم ولي ديگه خوابم مياد از اينكه براي به ثمر رسيدن اين مدار زحمت كشيدين ممنونم از نظر من ميشه قدرت اين مدار رو افزايش داد ونيازي به كار كردن روي لوپهاي مختلف نيست به هر حال دستتون درد نكنه كه زحمت كشيدين البته من اين مدار رو تازه شروع كرده ام هر چند كه تجربه ساخت مدارات clone pi آقاي اندي رو دارم وهمچنين سورسي از ايشون دارم ميشه از تكنيكهاي متفاوت سخت افزاري براي افزايش عمق زنيش استفاده كرد حالا ببينيم چي پيش مياد البته تصميم دارم توباكس رو هم ديجيتاليش كنم موفق باشين يا حق ناصرجان یه چی میگم نه نگیا واسه ثبت شرکت امتیاز کم آوردی میخوای مخ مهندس حمید رو بزنی
نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده صادقانه زندگی کنید
|
یکشنبه 24 فروردین1393 - 3:34am |
|
|
|