انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 7 آذر1403 - 10:21am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 222 , 223 , 224 , 225 , 226 , 227 , 228 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام ودرود به همه زحمت کشای انجمن خصوصا مهندس حمید.
من خیلی وقته عضو انجمن هستم.همه صفحات این تاپیک خوندم به نظرم این ایرانیها واقعا نخبه هستن .تشکر فراوان از زحمات تون دوستان .انشا ا... با نام خدا از امروز شروع به ساخت چنس می کنم امیدوارم موفق به ساخت بشم.
من مهندسی برق خوندم ولی قدرت .همه کتابای تخصصی الکترونیک هم خوندم یکی دو تا مدار فلزیاب ساختم کرد. امیدوارم تو این یکی هم موفق بشم
از این به بعد می خوام یکم تو انجمن فعالیتم زیاد کنم امیدوارم بتونم کمکی به هموطنان عزیزم بکنم.
ضمنا من یه ردیاب دو انتنه دستساز دارم که یکی از دوستان یه چهار سال پیش برام ساختن تا حالا باهاش کار نکردم به نظرم ردیاب خوبی باشه اگه وقت کردم تو تاپیک مخصوص ردیابا عکسش می زارم اگه مهندس حمید پسندید کمک کنه این ردیاب مهندسی معکوس کنیم تا همه دوستان بتونن درستش کنن. من که اصلا کار کردن با ردیاب بلد نیستم نمی دونم ردیاب خوبی هست یانه.ولی اگه دوستان پسندیدند حتما کل مدار باز می کنم تا دوستان بتونن استفاده بکنن . ای سی قابل برنامه ریزی نیز توش نیست و همه قطعات فکر کنم گیر بیاد .
یا حق

یکشنبه 24 فروردین1393 - 11:29am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حميد جان شكل موج نقاط t0 ,t1 رو ميزارين فكر ميكنم نكته مدار در شكل موج نقطه t0 هست وبشه براش يه كارهايي كرد

یکشنبه 24 فروردین1393 - 11:46am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اطلاعات در مورد این مدار دوستانی که اشنایی با خط میخی دارند ترجمه بفرمایند.http://vzlom.vov.ru/Chance.htm

یکشنبه 24 فروردین1393 - 12:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حميد جان
با مشابه سازي مدار در پروتيوس فكر ميكنم بايد در سورس برنامه تغييراتي بديم از صفر براش برنامه بنويسيم در ضمن بايد پالس t0 رو كاملا تغيير بديم ونمودار شارژ خازن 10000 ميكرو فاراد براش به صورت پالسي طراحي كنيم از ماسفت مناسب و اگه از ترانزيستورها ي درايو مثل شكل شماتيكش استفاده بشه بايد اين شبيه سازي پالسي دشارژ خازن معكوس بشه هر چند كه جناب اندي خواسته اين سيستم رو پياده كنه منتها از دو نوع شكل موج متفاوت استفاده كرده كه اين كار بايد در 256 پله صورت گيرد و از dac مناسب استفاده شود
بايد سورس برنامه از صفر نوشته شود و براي اينكار atmega8 پاسخگو نيست بايد لا اقل ازatmega16 استفاده شود كه در تعداد پايه ها كم نياريم
فقط شما چون مدارش رو ساخته ايد از شكل موجهاي نقاط مختلف بخصوص t0 و t1 و پايه هاي miso , sck عكس بزارين در حالت معمولي ودر حالت سنس
اين شكل موجها رو من در پروتيوس كار كردم ولي برنامه مدار ناقصه وگرنه بايدمثل mdl قدرت فوق العاده ا ي داشته باشه كه متاسفانه نداره وايراد از برنامه هست

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 24 فروردین1393 - 12:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممنونم علي جان ولي اين شكل موجها كه در اين سايت گزاشته ماله لوپه ما به شكل موجهاي نقاط t0 و t1 نياز داريم

یکشنبه 24 فروردین1393 - 12:56pm
مدیر سایت
مدیر سایت

حميد جان ، من ميخام بدنه كويل چنس رو از يه تخته سيم ميل mdf بسازم ، ولي ظاهرا اين اين تخته 3 ميل زياد محكم نيست و احتمال داره تو حركت بلرزه ، حالا ميخام براش از چوپ mdf 8 ميل استفاده كنم و بخاطر اينكه سنگين هم نباشه داخل اين دايره رو بصورت حرف Y دربيارم ، حالا سوال لم اينكه با توجه به عرض اين تخته كه 8 ميل هستم باعث ميشه موقع پيچيدن سيم ، سيم ها پله پله ميشه ، ايا اين تو كار كويل مشكل ايجاد ميكنه ؟ ضمنا اگه اين روش توكار مشكل ايجاد ميكنه ، ميخام با دستگاه CNC يه شيار مارپيچ به عرض يه 1 ميل كه سيم 1 ميل توش جا بشه بزنم كه فاصله شيارها هم از هم 1 ميل باشه براي جلوگيري از حالت خازني ، حالا بنظر جنابعالي اين دوتا روش كدومش بهتره جواب ميده ؟ تشكر
پیوست:
1.JPG

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 24 فروردین1393 - 1:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

فیبر mdf وقتی بصورت خام و برش نخورده هست بنظر میاد خیلی لق و شل ول هست ولی وقتی گرد برش خورد تا یک متر هم خشک سفت هست تا نمیشه.
اگر بلرزه هم مشکلی پیش نمیاد این دستگاه دیجیتالی هست انالوگ که نیست ! با تکون خوردن هم مشکلی نداره اصلا بزار زیر بغل بدو .

یکشنبه 24 فروردین1393 - 2:18pm
مدیر کل
مدیر کل

ارتین عزیز کار رو بیخود مشکلش نکنین! همون تخته 3 میل بنظر من بهتره.

یکشنبه 24 فروردین1393 - 2:38pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حميد جان نرخ ارسال داده ها در آيسي mcp3201 چقدره ؟
آيا از همون روش ارسال spi و پرو تكلش استفاده كرده داده سريال به صورت بايتي با نرخ ارسال بالا چند kbps در ثانيه ميتونه دريافت كنه
خوب آشكارسازي و مدل سازي اين سمپل بايد سخت باشه به نظرتون داده ها به صورت فريم كه فرستاده ميشن در برنامه نويسي جناب اندي چه تكنيكي بكار ميبره بخصوص كه از ماسك آهن و غيره هم استفاده كرد
درتوليد پالس به هر شكلي مشكلي ندارم ولي در برنامه نويسي براي حالت ماسك و شبيه سازي سمپل مشكل دارم خوب تنها كاري كه ميتونيم بكنيم اينه كه در برنامه از داده ها انتيگرال بگيريم وبا مقدار پيشفرض مقايسه كنيم و عدم تطابق رو به بازر با توليد پالس اطلاع بديم ولي در حالت سريال كار سخت ميشه ودر حالت adc اين كارها راحت تره :-? X_X
لطفا در اين باره اطلاعات بدين ضمنا شكل موج ها هم يادتون نره
ممنونم

یکشنبه 24 فروردین1393 - 3:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید جان من لوپ 1*1 ازمایش کردم با وجودی که 30 سانتی اافزایش عمق به چشم میخورد ولی متاسفانه بوقهای اضافی خیلی ازار دهنده بود ولی تفکیک خیلی خوب عمل میکرد .
یک نکته دیگر اینکه اگر نوع اون فلزی که مد نظر جستجو هست اگز در بدو تست یک لحظه به لوپ برخورد کنه خیلی از بوقهای اضافی حذف میشه و ثبات هم بهتر میشه .

یکشنبه 24 فروردین1393 - 4:25pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 222 , 223 , 224 , 225 , 226 , 227 , 228 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 158 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure