انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 7 آذر1403 - 12:22pm

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 225 , 226 , 227 , 228 , 229 , 230 , 231 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

:-?
asadof نوشته است:
ناصر جان بدون کویل ولتاژ صفر هم با مولتی متر معمولی و هم با ویکتور 88 و با کویل با اهمتر معمولی 188 ولت با ویکتور 5 ولت که من تعجب کردم با دی سی هم گرفتم باز ولتاژی مشاهده نشد/ نظر شما چیه
در ضمن من هر دو مولتی متر هم به پریز برق زدم درست بود 218 ولت رو نشون میداد مولتی مترها مشکلی ندارن

:-? :-? :-? :-? :-?
به نظر من هم عجيبه :-? :-o ببينيم نظر مهندس حميد ومهندس مهدي چيه؟

دوشنبه 24 فروردین1393 - 1:05am
مدیر کل
مدیر کل

asadof نوشته است:
مهندس جان میگم عجب اسکوپی دارید. فکر کنم نرم افزار کامپیوتر نباشه خودتون ساخته باشید اگه اینطوره لطفا فایل و شماتیک رو بذارید. مرسی.
و اینکه مهندس برای گرفتم شکل موج شما پراب رو به پایه 14 و 15 ایسی میکرو وصل کردید و پراب منفی هم به بدنه درسته؟ و مهندس جان دامنه پالس چرا زیاده ایا از تنظیمات اسکوپ هست که این شکلی شده.مرسی :ymhug:

خواهش میکنم عزیز من قابل شما رو نداره! نه این قابل ساخت نیست و یک اسکوپ دیجیتال هست که از اونور آب برام آوردن! :D
بله اندازه گیری به همین صورتی هست که فرمودین. دامنه پالسها هم درسته اگر دقت کنین 5 ولت هست که پالسهای خروجی میکرو به همین اندازه دامنه دارن. در واقع تایم دیویژن اسکوپ روی 2 ولت بوده و دامنه ای که دیده میشه هم 2.5 خونه ارتفاع داره که میشه همون 5 ولت.

دوشنبه 24 فروردین1393 - 1:12am
مدیر کل
مدیر کل

ارتین نوشته است:
حمید جان ، من لوپ 60 رو با سیم 1 میل ساختم ، 18 دور سیم 1 میل که از یه طرف نگاه میکنی 9 دورش مشخصه ، مقاومت شده 0.7 اهم و ظرفیت هم 420 میکرو هانری ، بنظر جنابعالی مقادیر درسته ؟ تشکر مهندس

خسته نباشی ارتین عزیز. بله مشخصات درست و خوب هستن.

دوشنبه 24 فروردین1393 - 1:14am
مدیر کل
مدیر کل

ولتاژ خروجی در دو سر لوپ تا حدود 200 ولت کاملا بالا میره! البته چون بصورت پالس هست نمیشه با مولتی متر بدرستی اندازه گرفت. چون همونطور که در کاتالوگ همه مولتی متر ها مشاهده میکنین ؛ رنج ولتاژ AC فقط برای شکل موجهایی نظیر مربعی و سینوسی اونم در فرکانس پایین درست اندازه گیری میکنه. وگرنه عدد دقیقی نشون نمیده. دیگه اینکه با یک مولتی متر یک عدد نشون میده و با دیگری چیز دیگه نشون میده عادی هست و بستگی به طراحی و مشخصات فنی اون مولتی متر داره. در این مورد بخصوص احتمالا مولتی متر آنالوگ بهتر میتونه نشون بده.

دوشنبه 24 فروردین1393 - 1:17am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام بین 245 تا 260 ولت در حال تغییر هست با لوپ
بدون لوپ که ولتاژ نداره یعنی ماسفت باید خروجیش لود شه تا ولتاژو بگیری

دوشنبه 24 فروردین1393 - 1:17am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

zinteredi نوشته است:
asadof نوشته است:
ناصر جان بدون کویل ولتاژ صفر هم با مولتی متر معمولی و هم با ویکتور 88 و با کویل با اهمتر معمولی 188 ولت با ویکتور 5 ولت که من تعجب کردم با دی سی هم گرفتم باز ولتاژی مشاهده نشد/ نظر شما چیه
در ضمن من هر دو مولتی متر هم به پریز برق زدم درست بود 218 ولت رو نشون میداد مولتی مترها مشکلی ندارن

خب معلومه وقتی لوپ از مدار باز بشه پایه درین هر دو ماسفت از منبع تغذیه قطع میشه اصلا فعال نیست هر دو ترانزیستور

دوشنبه 24 فروردین1393 - 1:18am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mahdi8877 نوشته است:
سلام بین 245 تا 260 ولت در حال تغییر هست با لوپ
بدون لوپ که ولتاژ نداره یعنی ماسفت باید خروجیش لود شه تا ولتاژو بگیری

سلام مهدی جان با لوپ گرفتید ؟ و لتاژac درسته؟

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

دوشنبه 24 فروردین1393 - 1:22am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ali222 نوشته است:
zinteredi نوشته است:
asadof نوشته است:

خب معلومه وقتی لوپ از مدار باز بشه پایه درین هر دو ماسفت از منبع تغذیه قطع میشه اصلا فعال نیست هر دو ترانزیستور

احتمالا ولی تو دلتا اینطور نبود

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

دوشنبه 24 فروردین1393 - 1:24am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

zinteredi نوشته است:
حميد جان از بابت عكسها دستتون درد نكنه
ولي در ارتباط با استفاده از ماسفت منفي ميشه پالسها رو با استفاده از ترانزيستور منفي معكوس كرد و دوباره به ماسفتها داد كه اينبار ماسفت منفي قويتر جاشون زد زمين مدار قسمت تغذيه ماسفتها هم بايد عوض بشه
اون عكسها هم يكي مرحله شارژ خازن هست واونيكي ديگه مرحله دشارژ خازن هست و زمان نمونه برداري هم كه مشخصه در دو مرحله صورت ميگيره

مهندس mahdi8877 ببین این ناصر چی میگه ایا امکان پذیر هست؟

دوشنبه 24 فروردین1393 - 1:26am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

خوب يكي ماله mdl رو بگيره وبگه آقاي آريانا لطفا زحمتش رو بكشه :-?
علي جان نميتوني بگي مهندس ناصر مثل اينكه من هم 6 سال دانشگاه درس خوندم :D ;) [-(

دوشنبه 24 فروردین1393 - 1:28am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 225 , 226 , 227 , 228 , 229 , 230 , 231 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Ariamin001 و 464 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure