انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 7 آذر1403 - 11:55am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 226 , 227 , 228 , 229 , 230 , 231 , 232 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ولی بنظر من با تعویض ماسفت ها به منفی ورودی اپ امپ op37 با ورودی 7816 تغییراتی دارن اینطور نیست مهندسین گرامی؟

دوشنبه 24 فروردین1393 - 1:33am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

zinteredi نوشته است:
خوب يكي ماله mdl رو بگيره وبگه آقاي آريانا لطفا زحمتش رو بكشه :-?
علي جان نميتوني بگي مهندس ناصر مثل اينكه من هم 6 سال دانشگاه درس خوندم :D ;) [-(

چشم مهندس ناصر قهوه بیارم خدمتتون؟ ~O)

دوشنبه 24 فروردین1393 - 1:36am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ali222 نوشته است:
ولی بنظر من با تعویض ماسفت ها به منفی ورودی اپ امپ op37 با ورودی 7816 تغییراتی دارن اینطور نیست مهندسین گرامی؟
:ymblushing:
ببين علي جان جهت ديودها وخازن ها بايد عوض بشه قبل از ورودي آپ امپ از ترانزيستور به عنوان اينورتر استفاده بشه كلي تغييرات ميخواد از دوعدد مقاومت 2 وات 820 موازي باهم براي دمپينگ لوپ استفاده ميشه تغذيه اين بخش معكوس بشه
بايد طبقه تقويت اوليه در چندين مرحله انجام بشه كه اگه مهندس مهدي ومهندس حميد بخوان مبتونن راش بندازند مثل لورنز x5 و mdl :D ;)

آخرین بار توسط zinteredi در دوشنبه 24 فروردین1393 - 1:41am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

دوشنبه 24 فروردین1393 - 1:39am
مدیر کل
مدیر کل

این مساله رو من با انواع شبیه سازی ها بررسی کردم. بنظر من نمیشه ماسفت منفی گذاشت! چون هر کاری بکنیم و کل مدار رو هم عوض کنیم باز هم خروجی آپ امپ شکلش تغییراتی داره که باعث میشه مدار اصلا کار نکنه! برنامه میکرو هم دست ما نیست که کاریش بکنیم.
از این گذشته جالب اینجاست فکر میکنم این تنها طرح جناب اندی هست که درش از ماسفت مثبت استفاده شده و مشخصا دلیلی داشته که اینکار رو کرده! وگرنه در کلون پای که از IRF740 استفاده کرده. بنظر من پیاده سازی این نوع سیستم پالس با ماسفت منفی یا امکان نداشته یا بسیار پیچیده تر میشده و برای همین از ماسفت مثبت استفاده کرده.

دوشنبه 24 فروردین1393 - 1:40am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

zinteredi نوشته است:
علي جان نميتوني بگي مهندس ناصر مثل اينكه من هم 6 سال دانشگاه درس خوندم :D ;) [-(

ناصر جان ناراحت نشو من خودم استاد ساز قوپوز اذربایجان هستم 20 ساله نوازدگی میکنم حرفه ای ولی هیچکدام از شاگردام که پیشم میاد نمیگه استاد ولی وقتی ساز و غمگین میزنم به گریه می افتن از خود بی خود میشند فقط میگن یاد بده البته اموزشگاه نزدم میان خونه با خواهش میگن یاد بده دوست داریم من هم تو رودر وایسی گیر میکنم اکثرا فامیل یا همسایه هستند حدود 10 نفر میشه من هم هیچ وقت نگفتم به من بگید استاد و خودم رو هم در حد استاد نمی دونم چون موسیقی واقعا پایان نداره هر چه قدر یاد بگیرید باز هم کمه اگه 100 سال وقت بذارید وقت شاید 10 درصد رو یاد گرفتید البته نه نوازندگی خیابانی بلکه باید طوری ساز بزنی طرف مقابل از خود بی خود بشه

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

دوشنبه 24 فروردین1393 - 1:44am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

خوب معلومه دليلش چيه چون اين مدار قدرتش با ماسفت منفي زياد بود خواسته شركتها ورشكست نشند وگرنه ترورش ميكردند :)) =))

دوشنبه 24 فروردین1393 - 1:50am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

asadof نوشته است:
zinteredi نوشته است:

ناصر جان ناراحت نشو من خودم استاد ساز قوپوز اذربایجان هستم 20 ساله نوازدگی میکنم حرفه ای ولی هیچکدام از شاگردام که پیشم میاد نمیگه استاد ولی وقتی ساز و غمگین میزنم به گریه می افتن از خود بی خود میشند فقط میگن یاد بده البته اموزشگاه نزدم میان خونه با خواهش میگن یاد بده دوست داریم من هم تو رودر وایسی گیر میکنم اکثرا فامیل یا همسایه هستند حدود 10 نفر میشه من هم هیچ وقت نگفتم به من بگید استاد و خودم رو هم در حد استاد نمی دونم چون موسیقی واقعا پایان نداره هر چه قدر یاد بگیرید باز هم کمه اگه 100 سال وقت بذارید وقت شاید 10 درصد رو یاد گرفتید البته نه نوازندگی خیابانی بلکه باید طوری ساز بزنی طرف مقابل از خود بی خود بشه

اسد جان من كه استاد نيستم ولي من كي به علي آقا گفتم اين علي كه ايشون به من اينطوري ميگن X(

دوشنبه 24 فروردین1393 - 1:53am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس ناصر استین ها بزن بالا و نشون بده بی دلیل نیست اواتار نیکلا تسلا انتخاب کردی. هر چی باشه از کپی کردن mdl و تصویری کردن پالسیها سخت تر نیست که؟

دوشنبه 24 فروردین1393 - 1:56am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ali222 نوشته است:
مهندس ناصر استین ها بزن بالا و نشون بده بی دلیل نیست اواتار نیکلا تسلا انتخاب کردی. هر چی باشه از کپی کردن mdl و تصویری کردن پالسیها سخت تر نیست که؟

علي جان وقتي مهندس حميد ومهندس مهدي اينجا هستند وبخصوص مهندس حميد كه در اين تاپيك واقعا زحمت كشيده اند
شرمنده كه من نميتونم چنين جسارتي بكنم ^:)^

دوشنبه 24 فروردین1393 - 2:03am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ali222 نوشته است:

علي جان قبل از آپ امپ ميتوني از يك بافر براي اينكار استفاده كني كه خروجي آپ امپ مورد دار نميشه :D

آخرین بار توسط zinteredi در دوشنبه 24 فروردین1393 - 2:11am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

دوشنبه 24 فروردین1393 - 2:10am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 226 , 227 , 228 , 229 , 230 , 231 , 232 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Ariamin001 , Google و 435 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure