انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 7 آذر1403 - 7:13pm

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 235 , 236 , 237 , 238 , 239 , 240 , 241 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهدی نوشته است:
با سلام و صبح بخیر خدمت صحر خیزان انجمن
خدمت داداش کوروش عرض کنم که بنده چون خیلی به این دستگاه اعتقاد دارم برای همین آقا کوروش عزیز متراژی که روی هوا اون مفرق 15 سانتی رو زده برام مهمه یادت هست واقعاً روی هوا چقدر زده ؟ ممنونم

سلام مهدی جان ، خدمتت عرض کنم دقیق نمیتونم عددی بگم ، اون اعدادی که گفتم و متراژ چون دقیق بود گفتم

ولی شما حدود 120 تا 140 روی هوا حساب کن ، حیف که زدیم پدرشو در آوردیم وگرنه تست میکردم و عدد صحیح گزارش میدادم :x

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

سه شنبه 26 فروردین1393 - 7:42am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهدی نوشته است:
دوستان طبق فرمایشات مهندس حمید ؛ جهت اطلاع عرض کنم که ic 7662 اگر ولتاژ بالای 15 بهش داده بشه سریع خواهد سوخت . چون بنده 18 ولت دادم و دریک ثانیه سوخت ، ولی در هر حال ic 7660 با 12 ولت خیلی بهتره

مهدی جان 7662 عملکردش چند میلی ولت بهتره :D البته من با 7660 مشکل نداشتم ولی بخاطر همون چند میلی ولت از 7662 استفاده کردم

مهدی جان من 7660 موتورلا گرفتم 18 ولت دادم فقط کمی داغ کرد :D

سه شنبه 26 فروردین1393 - 7:47am
مدیر سایت
مدیر سایت

خیلی از اطلاع رسانی شما متشکرم جناب کوروش عزیز ، 7660 موتورلا رو کجا میشه پیدا کرد آقا ؟ ممنونم
هرچند بهترین عملکرد رو فکر میکنم با 12 ولت مدار داشته باشه و ولتاژ بیشتر نویز پذیری مدار هم بیشتر میشه و نمیشه کار کرد
درضمن برادر کوروش : شما که تونستید با این دستگاه سنس موفقیت آمیزی داشته باشید در عمق 180 سانتی ، اگر لطف کنید و مواردی که در دستگاه خودتون انجام دادید تا کیفیت دستگاه شما موجب موفقیت در همچین عمقی شده رو مقداری شرح بدید خیلی ممنون هستیم آقا ؟
( تغییرات در مدار - نوع و جنس لوپ - ظرفیت و مقاومت سیم پیچ - قطر لوپ - ولتاژ کاری در مدار ) سپاس برادر @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

سه شنبه 26 فروردین1393 - 9:22am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهدی نوشته است:
خیلی از اطلاع رسانی شما متشکرم جناب کوروش عزیز ، 7660 موتورلا رو کجا میشه پیدا کرد آقا ؟ ممنونم
هرچند بهترین عملکرد رو فکر میکنم با 12 ولت مدار داشته باشه و ولتاژ بیشتر نویز پذیری مدار هم بیشتر میشه و نمیشه کار کرد
درضمن برادر کوروش : شما که تونستید با این دستگاه سنس موفقیت آمیزی داشته باشید در عمق 180 سانتی ، اگر لطف کنید و مواردی که در دستگاه خودتون انجام دادید تا کیفیت دستگاه شما موجب موفقیت در همچین عمقی شده رو مقداری شرح بدید خیلی ممنون هستیم آقا ؟
( تغییرات در مدار - نوع و جنس لوپ - ظرفیت و مقاومت سیم پیچ - قطر لوپ - ولتاژ کاری در مدار ) سپاس برادر @};-

مهدي جان نياز نيست كه شما ولتاژ 18 رو به 7660 بدين بهش 12 ولت بدين فقط ولتاژي كه بهL1 اعمال ميشه مستقيم از باتري 18 يا 24 ولت بدين
در ضمن چشم من حتما اين مدار رو ميسازم وهر تغييري كه لازم باشه روش اعمال ميكنم ودر صورت جواب دهي مطلوب در همينجا آپ ميكنم :YMPEACE:

سه شنبه 26 فروردین1393 - 10:48am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
آقا حمید میشه لطفا در مورد قابل لوپ هم کمی اطلاعات بدین؟
با توجه به اینکه قاب پلاستیکی خاصیت دی الکتریکی داره آیا میتونه مناسب باشه؟و آیا روشی هست که این دی الکتریک رو خنثی کرد؟
یا هر جنسی که مناسبه این لوپه رو بفرمائید؟
یاحق

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

سه شنبه 26 فروردین1393 - 11:36am
مدیر سایت
مدیر سایت

bina نوشته است:
سلام دوستان
آقا حمید میشه لطفا در مورد قابل لوپ هم کمی اطلاعات بدین؟
با توجه به اینکه قاب پلاستیکی خاصیت دی الکتریکی داره آیا میتونه مناسب باشه؟و آیا روشی هست که این دی الکتریک رو خنثی کرد؟
یا هر جنسی که مناسبه این لوپه رو بفرمائید؟
یاحق

استاد بینای عزیز هیچ قاب پلاستیکی ای خوب نیست ، فقط از قاب های چوبی مثل فیبرهای سه میل استخونی MDF سازی ها دارن استفاده کنید عالیه . فقط شکافهارو حدود نیم سانت گشاد کنید بهتره

آدم‌های بزرگ،

آدم‌های عادی،

آدم‌های کوچیک،
بهشون حسودی می‌کنند!

سه شنبه 26 فروردین1393 - 11:53am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
ممنون آقا مهدی عزیز
فقط من هدفم اینه که بدونیم آیا روشی هست که بشه این خاصیت دی الکتریک رو خنثی کرد؟
البته فکر کنم موضوع قاب پلاستیکی فقط توی چنس مهمه . چون بیشتر دستگاهها قابشون پلاستیکیه و مشکلی ندارن.
یاحق

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

سه شنبه 26 فروردین1393 - 12:01pm
مدیر سایت
مدیر سایت

bina نوشته است:
سلام دوستان
ممنون آقا مهدی عزیز
فقط من هدفم اینه که بدونیم آیا روشی هست که بشه این خاصیت دی الکتریک رو خنثی کرد؟
البته فکر کنم موضوع قاب پلاستیکی فقط توی چنس مهمه . چون بیشتر دستگاهها قابشون پلاستیکیه و مشکلی ندارن.
یاحق

استاد بینا
شما اگر آخرین فایل ساخت چنس رو که مهندس حمید زحمتش رو کشیدن دانلود کرده باشید ، داخل فایل چندین عدد عکس از لوپهای مختلف که برای چنس ساخته شده وجود داشته که مشخص میکنه از چه روشهای ساخت لوپ میشه از چنس نتیجه مطلوب گرفت @};-
بنده با کابل آیفون تصویری شیلد دار تونستم لوپی درست کنم با قطر 55 سانت و ظرفیت 420 و اهم 1 که ثبات خیلی خوبی داشته و مثل لوپ تخت دوطرفه 60 سانتی برد داشته با نویز پذیری خیلی کمتر ، الآن در فکر ساخت لوپ بزرگتر با کابل کت6 هستم تا بشه به راحتی جمعش کرد و جاگیر نباشه ، البته باید سیمهای داخل کابل رو سه تا سه تا با هم موازی کرد و بعد با هم سری بشن تا ظرفیت و مقاومت مناسب بدست بیاد ، اگر بشه نتیجه خوبی هم خواهد داد

آدم‌های بزرگ،

آدم‌های عادی،

آدم‌های کوچیک،
بهشون حسودی می‌کنند!

سه شنبه 26 فروردین1393 - 12:06pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

bina نوشته است:
سلام دوستان
ممنون آقا مهدی عزیز
یاحق

سلام استاد بینا

شما از چوب استفاده کن براای قالب لوپ ، مگه آیه اومده که باید از پلاستیک استفاده کنی

نگران قاب پلاستیکی واسه چنس نشین، چنس بیرون از شهر بسیار بچه ساکتیه :D

سه شنبه 26 فروردین1393 - 12:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهدی نوشته است:
bina نوشته است:
سلام دوستان
ممنون آقا مهدی عزیز
یاحق

استاد بینا
شما اگر آخرین فایل ساخت چنس رو که مهندس حمید زحمتش رو کشیدن دانلود کرده باشید ، داخل فایل چندین عدد عکس از لوپهای مختلف که برای چنس ساخته شده وجود داشته که مشخص میکنه از چه روشهای ساخت لوپ میشه از چنس نتیجه مطلوب گرفت @};-
بنده با کابل آیفون تصویری شیلد دار تونستم لوپی درست کنم با قطر 55 سانت و ظرفیت 420 و اهم 1 که ثبات خیلی خوبی داشته و مثل لوپ تخت دوطرفه 60 سانتی برد داشته با نویز پذیری خیلی کمتر ، الآن در فکر ساخت لوپ بزرگتر با کابل کت6 هستم تا بشه به راحتی جمعش کرد و جاگیر نباشه ، البته باید سیمهای داخل کابل رو سه تا سه تا با هم موازی کرد و بعد با هم سری بشن تا ظرفیت و مقاومت مناسب بدست بیاد ، اگر بشه نتیجه خوبی هم خواهد داد

مهدی جان من با کت درست کردم متاسفانه اهم بالای 1 میبرد حدود 1.6 دهم و این اهم اصلا خوب نیست و مقداری برد رو کاهش میده و گارد بالا میره

سه شنبه 26 فروردین1393 - 12:21pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 235 , 236 , 237 , 238 , 239 , 240 , 241 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 384 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure