نویسنده |
پیغام |
shahriyar
کاربر حرفه ای
|
آقا در مورد نرم افزار بگم برا من مشکلی نداره و باز میشه البته اول خطای دایرکتوری میداد که پوشه Earth Resistivity را کپی کردم تو درایو C سیستم والان بدون مشکل باز میشه ویندوزم هم ایکس پی هست میشه اون خطای OCX را کامل بزاری اینجا تا ببینم میشه کاریش کرد
خداوندا .... دوستانی دارم آیینه تمام نمای عشق . رسمشان معرفت . کردارشان جلای روح و یادشان صفای دلارای من است . پس آنگاه که دست نیاز به سوی تو میاورند پر کن از آنچه در مرام خدایی توست
|
دوشنبه 6 خرداد1392 - 7:25pm |
|
|
shahriyar
کاربر حرفه ای
|
البته اگر وقت کردم نرم افزار را براتون فارسی میکنم . به امید خدا
خداوندا .... دوستانی دارم آیینه تمام نمای عشق . رسمشان معرفت . کردارشان جلای روح و یادشان صفای دلارای من است . پس آنگاه که دست نیاز به سوی تو میاورند پر کن از آنچه در مرام خدایی توست
|
دوشنبه 6 خرداد1392 - 7:30pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
بسیار عالی شهریار عزیز حالا دوستان اگر خواستن توی هر دایرکتوری برنامه کار بکنه فایل EarthResSettings.txt رو باز کنن و 3 خط مسیر رو مطابق آدرس دایرکتوری توی هارد خودشون عوض کنن. من همین کار رو کردم و برنامه الان بدرستی باز شده. برنامه با اینکه ساده هست ولی تحلیل اطلاعاتش واقعا کار مشکلیه! الان همین اگزمپل که باز شده معلوم نیست اصلا چی هست! فکر کنم یه چیزی توی تصویر مشخصه. شهریار نظر شما چیه
|
دوشنبه 6 خرداد1392 - 7:37pm |
|
|
shahriyar
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: بسیار عالی شهریار عزیز حالا دوستان اگر خواستن توی هر دایرکتوری برنامه کار بکنه فایل EarthResSettings.txt رو باز کنن و 3 خط مسیر رو مطابق آدرس دایرکتوری توی هارد خودشون عوض کنن. من همین کار رو کردم و برنامه الان بدرستی باز شده. برنامه با اینکه ساده هست ولی تحلیل اطلاعاتش واقعا کار مشکلیه! الان همین اگزمپل که باز شده معلوم نیست اصلا چی هست! فکر کنم یه چیزی توی تصویر مشخصه. شهریار نظر شما چیه حمید جان کار نشد نداره بلاخره میفهمیم از خیلیها که ادعاشون میشه بیشتر میدونیم بزارید من امشب برنامه را فارسی کنم ببینم چی به چیه از دوستانی که تو رشته زمین شناسی وارد هستن دعوت به همکاری میشه ممنون
|
دوشنبه 6 خرداد1392 - 7:45pm |
|
|
مجتبی
مدیر کل
|
shahriyar نوشته است: اگر هم خدا خواست و ساختیم یک اسم خفن براش میزاریم مثل FUS چیمون از دیگران کمتره مگر
جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید. http://www.aparat.com/felezjoo viewtopic.php?f=17&t=3526
|
دوشنبه 6 خرداد1392 - 8:14pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خب ظاهرا اسم هم تایید شد: FUS و البته مخفف Felezjoo Underground Survey هست!
|
دوشنبه 6 خرداد1392 - 8:26pm |
|
|
سید جواد
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 7 اردیبهشت1392 - 6:43pm پست: 560 محل اقامت: زمین
|
حمید نوشته است: خب ظاهرا اسم هم تایید شد: FUS و البته مخفف Felezjoo Underground Survey هست! ته خسته تن ره بلاره خداقوت
امام حسن مجتبی (ع): لو سکت الجاهل لما وقع الخلاف اگر جاهل سکوت کند اختلافی پیش نمی آید
|
دوشنبه 6 خرداد1392 - 10:26pm |
|
|
shahriyar
کاربر حرفه ای
|
خب لازم شد اساسی بریم تو کار این FUS
|
دوشنبه 6 خرداد1392 - 10:30pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان شب بخیر شهریار جان ماشاا... به همت شما . واقعا دمت گرم داداش. میدوارم با کمک آقا مجتبی و آقا حمید . سایر اساتید کار بشه کارستون% یاعلی مدد
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
دوشنبه 6 خرداد1392 - 10:36pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
دوستان عزیز نرم افزار مجانی به اسم snuffler پیدا کردم که خودش در توضیحاتش نوشته که با این دستگاه هم کار میکنه! ظاهرا دقت تصاویرش در حد وسوسه برانگیزی بالاست! این یک نمونه از تصاویری که توسط این نرم افزار آنالیز شده! این هم لینک سایت اصلی: http://www.sussexarch.org.uk/geophys/snuffler.htmlو لینک نرم افزار با حجم 5.5 مگ که آپدیت چند روز پیش هم هست! http://www.sussexarch.org.uk/geophys/snuffler.zip
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
دوشنبه 6 خرداد1392 - 10:37pm |
|
|
|