خب دوستان امروز بالاخره آیسی MCP3201 جدیدی رو تهیه و تست کردم و این بار جواب داد!
نتیجه تست به این صورت بود که بطور خلاصه هیچ تفاوت قابل فهم و اندازه گیری با ADS7816 نداشت! یعنی از حیث شروع عدد گارد ؛ قدرت سنس ؛ درجه و دقت تفکیک بین چند فلز مختلف و همینطور حذف آهن و حتی مساله تاثیر نویز یا بوقهای اضافی هیچ فرقی نداشتن. از حیث برد هم محض احتیاط فلز بزرگتری رو در نظر گرفتم تا اگر تفاوت سانتی متری در سنس با این دو آیسی وجود داره قابل اندازه گیری باشه. اما واقعا تفاوتی که بشه اندازه گیری کرد نبود. نتیجه تا جایی مشابه هم بود که اگر شماره آیسی ها رو نگاه نمیکردم متوجه نمیشدم 3201 روی مدار هست یا 7816 !
در زیر تصویر این آیسی MCP3201 که جواب داده رو مشاهده میکنین:
این آیسی رو بنده با قیمت 7 تومن از سعید الکترونیک واقع در تهران - خیابان جمهوری - پاساژ امجد - طبقه 1 - واحد 19 تهیه کردم. همینطور که میبینین نوع DIP هم هست و اینطور که گفتن سری جدید رو به این صورت وارد کردن و از سری قبلی که بصورت SMD وجود داشت فقط یک عدد باقی مونده بود که اونو هم محض احتیاط گرفتم!
هر چند با توجه به جوابدهی نوع DIP و یکسان بودن دقیق نتیجه با ADS7816 نیازی به تست نوع اس ام دی ندیدم.
بهرحال این قضیه هم فکر کنم تقریبا روشن شد و با توجه به اینکه 3201 رو ما چند مدل گرفتیم تا این یکی جواب داد ؛ با اینکه 7816 کمی گرانتر هم هست ؛ توصیه من کماکان به استفاده از ADS7816 هست. چرا که این شماره در بازار راحت تر پیدا میشه و تمام انواعش هم تا الان جواب داده. در هر صورت اگر هم خواستین 3201 استفاده کنین به تصویر گذاشته شده و آدرس خرید دقت کنین تا شماره اشتباهی یا خراب نصیبتون نشه!