نویسنده |
پیغام |
Kaniii
کاربر حرفه ای
|
سلام تقديم به همه
صدور هيچ ويزا و گذر نامه اي لازم نيست وقتي به الله پناهنده ميشويد
|
پنج شنبه 28 فروردین1393 - 11:00pm |
|
|
Kaniii
کاربر حرفه ای
|
اينم عكس ها
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
پنج شنبه 28 فروردین1393 - 11:21pm |
|
|
Kaniii
کاربر حرفه ای
|
اينم دومي با وضوح بهتر همونه
|
پنج شنبه 28 فروردین1393 - 11:27pm |
|
|
Kaniii
کاربر حرفه ای
|
|
پنج شنبه 28 فروردین1393 - 11:29pm |
|
|
keyhanjam
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 3 بهمن1392 - 7:27pm پست: 789 محل اقامت: خراسان
|
سلام داداش چه جوری با اسنیفلر اجرا کردی من هر کاری کردم نشد،لطفا نرم افزار اسنیفلر خودت رو بزار تا با اون استفاده کنم، شما اطلاعات رو از دستگاه با نرم افزار اصلی گرفتی یا با اسنیفلر?
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
پنج شنبه 28 فروردین1393 - 11:46pm |
|
|
Kaniii
کاربر حرفه ای
|
سلام عزيزم نه نرم افزار همونيه كه فك كنم تو صفحه 3 اين مطلب بود و اطلاعت به اسنيفر نميره وگه نه عالي ميشد اطلاعات رو به نرم افزار اصلي ارسال كردم بعد به اسنيفر گفتم كه فردا انشاالله ميرم يه اسكن درست حسابي ميگيرم بعد ميام دوباره ميريزم همه چي اوكي بود مو به مو با جزءيات اينجا ارائه ميدم مطمعن باشين فقط چون اين اسكن تو خود نرم افزار اصلي بطور پيش فرض بود و اسكن خودم نيست چون خودم فضاي باز تو خونه ندارم فقط دو رديف چهار مربعي به طول 20 سانت گرفتم بخاطر اينكه بدونم اطلاعاتم ارسال ميشه يا نه ولي اونو الان تو اسنيفر ريختم اونم رفت فرقي نداره چه يه ذخيره چه بيشتر
|
جمعه 28 فروردین1393 - 12:28am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خیلی ممنون Kaniii عزیز واقعا خسته نباشین. ظاهرا کار این دستگاه هم داره به جاهای باریک و حساس میکشه! البته بنده هم با فایل تست و اون نرم افزار تلاش کردم مرتبا خطا میده! لطف کنین مراحل ورود فایل و تبدیلش به تصویر در نرم افزار snuffler رو برای ما بطور دقیق توضیح بدین. البته اگر یک اسکن درست حسابی هم با دستگاه خودتون بگیرین که خیلی ممنون میشیم. حالا این تصویر هم معلوم نیست چی هست؟! شباهت زیادی به خرچنگ داره!
|
جمعه 28 فروردین1393 - 12:38am |
|
|
Kaniii
کاربر حرفه ای
|
|
جمعه 28 فروردین1393 - 1:35am |
|
|
keyhanjam
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 3 بهمن1392 - 7:27pm پست: 789 محل اقامت: خراسان
|
من زیاد با این دستگاه اسکن گرفتم اما هر کار میکنم با نرم افزار اسنیفر نمیتونم همون اسکنا رو نگاه کنم همش خطا میده،قسمتی که به نظر شما کونورت میشه رو میشه از اول توضیح بدی که باید چیکار کرد
شنیدن کی بود مانند دیدن
آخرین بار توسط keyhanjam در جمعه 28 فروردین1393 - 1:50am ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.
|
جمعه 28 فروردین1393 - 1:44am |
|
|
Kaniii
کاربر حرفه ای
|
من بجاي كليد هاي فشاري از ميكرو سوئيچ ايتفاده كردم و از شستي نايلوني كنترل تلويزيون براي روي ميكرو سوئچ ها و اگه بشه كه ميشه به جاي كليد هاي سلكتور كه يه جور نماد قديمي دستگاه رو با خودش يدك ميكشه از هشت ميكرو سوئيچ با هشت دكمه با چيدماني شيك به ظاهر دستگاه خيلي كمك ميكنه و در مورد ال سي دي و غيره هم يه جور كه همخواني داشته باشه من چند سال پيش تابلو روان درست ميكردم و به خريدار كه ميدادم يه برنامه كه انتخواب ميكرد منظورم نوشته و تبليغات مورد نظر خودش بعد از يه مدتي كه ميخواست عوض كنه ديگه تابلو رو نمياورد يه جور مدار حاظه جانبي طراحي شده بود استفاده ميكردم كه برنامشو تو ميكرو كه تو همين مدار كوچك بود ميريختم و با پورت يو اس پي در محل تابلو برنامه رو از حافظه جانبي خالي ميكردم تو ميكرو تابلو كه بعد ها با بلوتوث هم امكان پذير شد حالا منظورم از اينهمه داستان سرايي اين هست كه اگه بلوتوث يا هر مداري يا هر كاري رو اين دستگاه بشه به نظر من ارزشش رو داره
|
جمعه 28 فروردین1393 - 1:48am |
|
|
|