نویسنده |
پیغام |
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
آقا کانی خیلی خوشحال شدم که شما تونستین به این مرحله برسین به خاطر تمام زحمتهایی که کشیدین از شما ممونم آقا کیوان به شما هم برا خاطر پراپ زنی نسبتا دقیقتون خسته نباشید میگم ایشالا بتونین یه بار خوب بزنین
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
جمعه 29 فروردین1393 - 7:24am |
|
|
Kaniii
کاربر حرفه ای
|
kavoshgar نوشته است: آقا کانی خیلی خوشحال شدم که شما تونستین به این مرحله برسین به خاطر تمام زحمتهایی که کشیدین از شما ممونم آقا کیوان به شما هم برا خاطر پراپ زنی نسبتا دقیقتون خسته نباشید میگم ایشالا بتونین یه بار خوب بزنین سلام دوست خوبم جناب كاوشگر خوب هستين شما در چه مرحله هستين ببينيد شما ميتونيد به اسنيفر انتقال بديد واقعا اين دستگاه داره به غول تبديل ميشه در ضمن زحمات من نسبت به شما كه عددي نيست فدات شم واقعا بدونه مهندس پيشرفتي در كار نبود
صدور هيچ ويزا و گذر نامه اي لازم نيست وقتي به الله پناهنده ميشويد
|
جمعه 29 فروردین1393 - 7:58am |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
Kaniii نوشته است: kavoshgar نوشته است: آقا کانی خیلی خوشحال شدم که شما تونستین به این مرحله برسین به خاطر تمام زحمتهایی که کشیدین از شما ممونم آقا کیوان به شما هم برا خاطر پراپ زنی نسبتا دقیقتون خسته نباشید میگم ایشالا بتونین یه بار خوب بزنین سلام دوست خوبم جناب كاوشگر خوب هستين شما در چه مرحله هستين ببينيد شما ميتونيد به اسنيفر انتقال بديد واقعا اين دستگاه داره به غول تبديل ميشه در ضمن زحمات من نسبت به شما كه عددي نيست فدات شم واقعا بدونه مهندس پيشرفتي در كار نبود والا سیستم من دست استادهمزه هستش ایشون قراره چند جا رو اسکن بگیرین ولی از قرار معلوم چون یه اتفاق ناگواری برا یکی از دوستان حفارش افتاده فعلا درگیر اون بنده خدا هستن
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
جمعه 29 فروردین1393 - 8:39am |
|
|
Kaniii
کاربر حرفه ای
|
اينم تصاوير بهتر از دوست خوبمون كيوان
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
جمعه 29 فروردین1393 - 8:49am |
|
|
Kaniii
کاربر حرفه ای
|
و برعكسش
|
جمعه 29 فروردین1393 - 8:51am |
|
|
Kaniii
کاربر حرفه ای
|
يكي ديگه كه خوب بتوني تحليلش كني
|
جمعه 29 فروردین1393 - 8:55am |
|
|
Kaniii
کاربر حرفه ای
|
ببخشيد من گفتم كيوان كيهان جم اينم آخريش
|
جمعه 29 فروردین1393 - 8:57am |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
دمت جیز داداش کانی کارت حرف نداره ( بدون تعارف)
|
جمعه 29 فروردین1393 - 9:02am |
|
|
کوهیار
مدیر سایت
|
kavoshgar نوشته است: دمت جیز داداش کانی کارت حرف نداره ( بدون تعارف) کاوشگر جان داشی من از شما هم ممنونم که اینقدر صادقانه و از ته دل بچه هارو کمک میکننین شما درکنار مهندس حمید خیلی زحمت کشیدین که این مدار رو به اینجا برسونین من قبلا خیلی بهش علاقمند بودم ولی حالا با اطلاعات کامل و با مطالعه کل تاپیک به این نتیجه رسیدم که در نوع خودش از تمام مداره و شماتیکهای همنوعش که توی نت پیدا میشه سره و ساختنش یه اجباره
نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده صادقانه زندگی کنید
|
جمعه 29 فروردین1393 - 9:31am |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
koohyar نوشته است: kavoshgar نوشته است: دمت جیز داداش کانی کارت حرف نداره ( بدون تعارف) کاوشگر جان داشی من از شما هم ممنونم که اینقدر صادقانه و از ته دل بچه هارو کمک میکننین شما درکنار مهندس حمید خیلی زحمت کشیدین که این مدار رو به اینجا برسونین من قبلا خیلی بهش علاقمند بودم ولی حالا با اطلاعات کامل و با مطالعه کل تاپیک به این نتیجه رسیدم که در نوع خودش از تمام مداره و شماتیکهای همنوعش که توی نت پیدا میشه سره و ساختنش یه اجباره این نظر لطف شماست آقا کوهیار
|
جمعه 29 فروردین1393 - 9:45am |
|
|
|