انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 8 آذر1403 - 6:30am

پاسخ به موضوع  [ 6481 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 115 , 116 , 117 , 118 , 119 , 120 , 121 ... 649  بعدی
 دستگاه زمین شناسی Earth Resistivity Logger 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ابی جان چون فلزی که دفن کردی تازه بوده برا همین افزایش اعدادت کم بوده اگه بزاری حدود یه ماه ازش بگزره افزایش اعدادت خیلی بالا میره
موفق باشی :-BD

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

جمعه 29 فروردین1393 - 1:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

kavoshgar نوشته است:
ابی جان چون فلزی که دفن کردی تازه بوده برا همین افزایش اعدادت کم بوده اگه بزاری حدود یه ماه ازش بگزره افزایش اعدادت خیلی بالا میره

استاد نظرتون رو در مورد زمين هاي غير هموار ميخواستم بدونم مثلا دامنه كوه ببينم يافته هاي شما با يافته هاي من در چه حديه چون شما به هر حال تجارب مفيدي از پراپ زني داشتي

صدور هيچ ويزا و گذر نامه اي لازم نيست وقتي به الله پناهنده ميشويد

جمعه 29 فروردین1393 - 2:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام

تبریک به همه دوستان از جمله آقای کانی و کاوشگر
آقا برای انتقال اطلاعات شما تغییرات آخر مقاله رو انجام دادید؟
کارهایی که مهندس حمید برای پایداری گفتند رو هم لحاظ کردید؟
مختصری توضیح بدید ممنون میشم
یا حق

جمعه 29 فروردین1393 - 2:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Kaniii نوشته است:
kavoshgar نوشته است:

استاد نظرتون رو در مورد زمين هاي غير هموار ميخواستم بدونم مثلا دامنه كوه ببينم يافته هاي شما با يافته هاي من در چه حديه چون شما به هر حال تجارب مفيدي از پراپ زني داشتي

دوست من روش پراپ زنی یکی هستش ولی تحلیل تصاویرش یکم سخته البته فکر کنم جناب هوشی در این مورد بیشتر بتونن مارو راهنمایی بکنن چون هرچی باشه ایشون استاد اپراتوری اگزاماینر هستن

باد می وزد …
تصمیم با تو است . . .

جمعه 29 فروردین1393 - 2:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا دم همگی گرم خلاصه این دستگاه رو تبدیل میکنیم به ok m 4000

جمعه 29 فروردین1393 - 2:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

alikhan نوشته است:
سلام

تبریک به همه دوستان از جمله آقای کانی و کاوشگر
آقا برای انتقال اطلاعات شما تغییرات آخر مقاله رو انجام دادید؟
کارهایی که مهندس حمید برای پایداری گفتند رو هم لحاظ کردید؟
مختصری توضیح بدید ممنون میشم
یا حق

ممنونم جناب علی خان
من برا انتقال اطلاعات فقط فیبر مدار چاپی رو طبق آخرین تغییرای که اعلام شده بود رو تغییر دادم
چون مدار من دارای پایداری بود دیگه اون تغییرات استاد حمید رو روش انجام ندادم

باد می وزد …
تصمیم با تو است . . .

جمعه 29 فروردین1393 - 2:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقای کاوشگر اگه امکان داره یک بار دیگه روش دقیق پراپ زدن با این دستگاه رو بگید برای جایی که ردیاب قیچی میکنه و میخواهیم تصویرش رو هم ببینیم تو لب تاپ به چه صورته? فرض روبر این بزارید که ردیاب عمق ۲ متر رو گرفته و جنس تو ۲ متری

جمعه 29 فروردین1393 - 2:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوست من علي خان براي اتصال به كامپيوتر حتما اون تغيرات لازمه اما اگه دستگاه شما ثبات نداشت تغير آخر كه مربوط به مقاومت 16 ميشه رو دست نزنيد يعني مثل مدار اصلي باشه البته جناب مهندس ميفرماين براي فايل هگز 450 مورد نداره اما اگه با 411 پروگرام كرده باشين مورد دار ميشه و دستگاه ثبات رو از دست ميده البته فايل 450 ظاهرا جديد تره و با دستگاه من سازگار نبود سيرعا فونت ها را بهم ميريخت همين مورد رو من تجربه كردم و الان اعداد h ,r يك يا دو واحد بالا پايي ميشه كه طبيعيه ولي قبلا كه سر آزاد شده مقاومت 16 رو به پل سلكتور 2 زده بودم اعداد h , r و a و b اصلا ميرقصيدن پاپ بندري :))

جمعه 29 فروردین1393 - 2:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: خراسان
سلام من این اسکن رو از یکی از شهرستانها گرفتم اونجا قلعه بوده که رفته زیر خاک من با ردیاب یک کانال زدم در عمق شیش متری که با این دستگاه هم تو همان متراژ زد،من اسکنام یک متری بود و ۱۷ در دو ردیف اسکن کردم اگه دقت کرده باشید بغیر از کانال دو تا فضا خالی کوچیکم داده در عمق یکونیم که میشه در اسکن سوم و دیگری در عمق چهارونیم که در اسکن ۹ گرفته

شنیدن کی بود مانند دیدن

جمعه 29 فروردین1393 - 3:37pm
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

كيهان جان دوباره دسترسي نداري بري دوباره اسكن كني هرچي با تصاوير تو اسنيفر ور ميرم مشكوك تر ميشه بله اون دو تا فضاي كوچيك رو دارم كه يكيش دايره و يكيشم مستطيله عجيب اينه اضلاع مستطيل كاملا درستن يا وجود قبر يا يك اتاقك كوچيك كه به دايره راه دارد رو ميده اون دايره هم فك كنم كوزه هاي خمره اي بزرگ كه براي ذخيره كندم و اينا و بعضا بجاي گور هم استفاده ميشده هست حالا اينا همش نظره چون شما تو محيط بوديدن بهتر متوجه ميشين

جمعه 29 فروردین1393 - 4:01pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6481 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 115 , 116 , 117 , 118 , 119 , 120 , 121 ... 649  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 54 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure