نویسنده |
پیغام |
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
کانی جان میتونی یه تصویر با وضوح بیشتر بزاری چون اون عکسهایی که گذاشتی کیفیتش پایینه میخای روش زوم کنی شترنجی میشه
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
جمعه 29 فروردین1393 - 5:17pm |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
با سلام یکی از دوستان میتونه نرم افزار snuffler بزاره دانلود نمیشه ممنون
|
جمعه 29 فروردین1393 - 5:28pm |
|
|
Kaniii
کاربر حرفه ای
|
جناب كاوشگر اينم فايل كيهان اما نگاه كه كردم يك خط فرستاده يكيشم كه شما ميفرمايين مال خود نرم افزار ولي فايلي كه برام فرستادن رو دارم اين دو تا بودن منو بگو دلخوش بودم كه اسكن خوبيه و انشاالله بي نتيجه نيست
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
صدور هيچ ويزا و گذر نامه اي لازم نيست وقتي به الله پناهنده ميشويد
|
جمعه 29 فروردین1393 - 7:27pm |
|
|
Kaniii
کاربر حرفه ای
|
rostam نوشته است: با سلام یکی از دوستان میتونه نرم افزار snuffler بزاره دانلود نمیشه ممنون آدرس سايت آپلود و بزارين تا نسخه نهايي اسنيفر رو بزارم
|
جمعه 29 فروردین1393 - 7:32pm |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
ممنونم دوست من اگه براتون ممکنه تو یکی از این آپلود سنتر ها بزارین فرقی نمیکنه مثلا آپلود دات آی آر
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
جمعه 29 فروردین1393 - 7:44pm |
|
|
Kaniii
کاربر حرفه ای
|
عزيزان دوستان گرامي كه ميرن براي اسكن و ميخوان تصويري از اسكنشون رو داشته باشن شايد جاهاي دور و پرخطر برن و كلي سختي و زحمت ميكشن با يه خط دو خط اسكن گرفتن كه نميشه تصوير داشت و يا حد اقل تصويري در خور تحليل كه ازش يه چيزي فهميد حتي با 5 و يا 10 خط هم درست نيست مگه اينكه با بازي با اعدادش و بدونه تصوير بخواي چيزي بفهمي وگه نه اگه تصوير ميخواين حد اقل يك فضاي 20 در 20 رو بزنن كه زحماتشون به هدر نره لااقل وگه نه اگه تصوير ميخواين با يه خط دو خط اصلا نرين بهتره به خدا اين دستگاه واقعا جواب ميده بازم دست گل مهندس حميد درد نكنه به خاطر اين دستگاه كه به نظر من ارزشش خيلي زياده بيايين دوستاني كه دستگاه رو ساختن همت كنند اساسي اسكن بگيرن صد در صد مهندس يه راه چاره براي مشكل اسنيفر هم پيدا ميكنه تا اون موقح با جون دل راضيم اسكن هاتونو تو اسنيفر بريزم و نتيجه بگيريم اگه خوب يه دور از اول انجمن نگاه كنيد مشكل پشت سر مشكل رو حل كردن تو رو خدا بييان تمومش كنيم
|
جمعه 29 فروردین1393 - 7:45pm |
|
|
mamad13
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان دوباره وسوسه شدم بیام تو کاره این مدار دوستان مثل اینکه برنامه اسنیفر میخواستن اینم برنامش
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
جمعه 29 فروردین1393 - 8:03pm |
|
|
Kaniii
کاربر حرفه ای
|
|
جمعه 29 فروردین1393 - 8:25pm |
|
|
Kaniii
کاربر حرفه ای
|
mamad13 نوشته است: سلام دوستان دوباره وسوسه شدم بیام تو کاره این مدار دوستان مثل اینکه برنامه اسنیفر میخواستن اینم برنامش سلام دوست عزيز شما تونستيد داده ها رو تو اسنيفلر بريزيد ؟ مثله اينكه ورزن اسنيفلر شما هم 1.13 هستش ميشه براي دوستان هم توضيح بدين مثله اينكه مشكل از ورزن نرم افزاره
|
جمعه 29 فروردین1393 - 8:31pm |
|
|
keyhanjam
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 3 بهمن1392 - 7:27pm پست: 789 محل اقامت: خراسان
|
سلام بله درسته من دو ردیف گرفتم میخواستم ببینم متراژی که ردیاب داد با این میخونه یا نه. جناب کانی شما روشی که برای نرم افزار اسنیفر گفتین مال گرفتن اطلاعات از دستگاهه ما از طریق نرم افزار اصلی راحت اطلاعات رو میگیریم پس نیازی نیست فقط لطف کن روشی که شما انجام میدی که با نرم افزار اسنیفر عکس رو چه جور باید دید من تا یک جاهای پیش رفتم اینم عکسش فقط سه تا نقطه میاد،لطفا جز به جز کارا رو بگو.ممنون
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
جمعه 29 فروردین1393 - 8:36pm |
|
|
|