نویسنده |
پیغام |
alikhan
کاربر حرفه ای
|
خیلی عالیه. دست مریزاد مهندس. من الان قطعات رو سفارش دادم. کل قیمت به 60 هزار تومان هم نرسید. شما فرمودید که تصویر پی دی برای روش اتو آماده است؟ ممنون
|
دوشنبه 6 خرداد1392 - 10:51pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان علیخان لطفا بگو از کجا سفارش دادی ؟؟؟ ممکنه لطفا لیست قطعات رو اینجا توی یه فایل txt قرار بدی؟؟ یاعلی مدد
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
دوشنبه 6 خرداد1392 - 10:54pm |
|
|
shahriyar
کاربر حرفه ای
|
داش حمید دوست داریم در حد بی حد
خداوندا .... دوستانی دارم آیینه تمام نمای عشق . رسمشان معرفت . کردارشان جلای روح و یادشان صفای دلارای من است . پس آنگاه که دست نیاز به سوی تو میاورند پر کن از آنچه در مرام خدایی توست
|
دوشنبه 6 خرداد1392 - 10:55pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم دوستان عزیز ظاهرا بعضیا میخوان شبانه دستگاه رو بسازن! علیجان تصویر خود پی دی اف مناسب روش اطو هست فقط باید در جهت عمودی آینه بشه! تصویر کیفیتش بالاست فیبر هم که کوچک هست و اتصالاتش هم چندان ظریف نیست و براحتی در میاد! ضمنا شنیدم یکی از فروشندگان قرار بود این دستگاه تصویری رو به قیمت بالای 20 میلیون بفروشه که بعد از دیدن این تاپیک متاسفانه راهی بیمارستان شدن! خدا همه مریضها رو شفا بده و کلاهبرداران هم به راه راست هدایت کنه!
|
دوشنبه 6 خرداد1392 - 11:01pm |
|
|
shahriyar
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: خواهش میکنم دوستان عزیز ظاهرا بعضیا میخوان شبانه دستگاه رو بسازن! علیجان تصویر خود پی دی اف مناسب روش اطو هست مشکلی نداره. تصویر کیفیتش بالاست فیبر هم که کوچک هست و اتصالاتش هم چندان ظریف نیست و براحتی در میاد! ضمنا شنیدم یکی از فروشندگان قرار بود این دستگاه تصویری رو به قیمت بالای 20 میلیون بفروشه که بعد از دیدن این تاپیک متاسفانه راهی بیمارستان شدن! خدا همه مریضها رو شفا بده و کلاهبرداران هم به راه راست هدایت کنه! آدرس اون بیمارستان را بده کمپوت ردیاب حمیدا ببریم براش تا حالش جا بیاد .
خداوندا .... دوستانی دارم آیینه تمام نمای عشق . رسمشان معرفت . کردارشان جلای روح و یادشان صفای دلارای من است . پس آنگاه که دست نیاز به سوی تو میاورند پر کن از آنچه در مرام خدایی توست
آخرین بار توسط shahriyar در دوشنبه 6 خرداد1392 - 11:11pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
دوشنبه 6 خرداد1392 - 11:08pm |
|
|
shahriyar
کاربر حرفه ای
|
دوستان اگر نظر من بی سواد را میخواهید همین دستگاه FUS را شروع به ساخت کنید بابا 20 میلیون پولشه درسته که کار باهاش سخته ولی به کمک بچه ها یاد میگیریم
|
دوشنبه 6 خرداد1392 - 11:11pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
شهریار جان بیخیال بشو چون شهرش خطرناکه
|
دوشنبه 6 خرداد1392 - 11:12pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
دوستان نظر بنده رو بخواین این مدار بین همه سیستمهای تصویری که مدار ازش وجود داشته باشه فعلا تنها چیزی هست که من پیدا کردم و بسادگی قابل ساخت هم هست! اونطور که متوجه شدم قبلا هم خیلیا اینو ساختن و کار هم میکنه. هیچ مشکلی نداره. فقط مساله اینجاست که تا چه حد بدرد میخوره و قابل استفاده هست یا نه؟ چون قیمت ساخت دستگاه خیلی پایین در میاد بنظر من کسی وقت و انرژی داشته باشه روش بذاره از نظر مالی حداقل ضرری نمیکنه و خیلی چیزها هم یاد میگیره! بخصوص که مسایل مربوط به این دستگاهها کلا متفاوت از ردیاب یا فلزیاب هست. و این میشه یک سیستم دیگه که شاید حتی در کنار ردیاب به عنوان نقطه زن مکمل تونست جوابگو هم باشه!
|
دوشنبه 6 خرداد1392 - 11:16pm |
|
|
shahriyar
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: شهریار جان بیخیال بشو چون شهرش خطرناکه اوه قزوین . بچه ها من جایی کار دارم برم بعد میام شما خودتون یک سر بزنید از طرف منم شفای عاجل را خواستار شید
|
دوشنبه 6 خرداد1392 - 11:17pm |
|
|
ژنرال
کاربر حرفه ای
|
یا امام خمینی چیشده اینجا
بهترین زندگی برای کسانی است که نیک بیاندیشند وپارسایی را سرلوحه زندگی خود کنند
اشوزرتشت
|
دوشنبه 6 خرداد1392 - 11:20pm |