نویسنده |
پیغام |
Kaniii
کاربر حرفه ای
|
بدونه توضيح
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
صدور هيچ ويزا و گذر نامه اي لازم نيست وقتي به الله پناهنده ميشويد
|
شنبه 30 فروردین1393 - 1:13pm |
|
|
Kaniii
کاربر حرفه ای
|
بعد از كليك بر روي ok تصوير بالا در اين تصوير بعد از چند ثانيه وارد محيط گرافيكي نرم افزار اسنيفلر ميشيد
|
شنبه 30 فروردین1393 - 1:16pm |
|
|
Kaniii
کاربر حرفه ای
|
|
شنبه 30 فروردین1393 - 1:23pm |
|
|
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
اقا کانی ممنون عالی بود فقط موقع اسکن یه جا رو ۲۰ متر در ۲۰ متر خط کشی میکنیم و بعد پراپ های گیرنده رو یک متر از هم فاصله میدیم و ثابت میمونه تو زمین و بعد پراپ های فرستنده رو هر یک متر به یک متر بالاتر میبریم و تو هر یک متر ذخیره میکنیم همون مربع رو درسته دیگه? یه سوال تو ذهنم هست با وجود اینکه پراپ های گیرنده از هم یک متر فاصله دارن و ما پراپ های فرستنده رو از گیرنده یک متر فاصله میدیم و هر یک متر یک متر ذخیره میکنیم تغییرات رو سر اخر تا چند متر زیر زمین رو اسکن میکنه با این روش پراپ زنی?
|
شنبه 30 فروردین1393 - 2:36pm |
|
|
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
چون من دقیق میپرسم دلیلش اینه که یک جا رو دارم هدف تو ۳ متری و میخوام تصویرش رو ببینم بعد دستور حفاری بدم و جنسش هم تو چند تا کوزه وزنش هم بالای ۱۰ کیلو باید باشه بااین روش اسکن میشه به نتیجه رسید ?
|
شنبه 30 فروردین1393 - 2:39pm |
|
|
keyhanjam
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 3 بهمن1392 - 7:27pm پست: 789 محل اقامت: خراسان
|
سلام مرسی کانی جان فقط یک سوال نگفتی فایلی که میخوایم با اسنیفر نگاه کنیم رو کجا کپی کنیم،من تمام مراحلی که گفتی رو انجام دادم ولی چند دقیقه هم واستادم نرفت داخل نرم افزار رو صفر مونده
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
شنبه 30 فروردین1393 - 2:40pm |
|
|
keyhanjam
کاربر حرفه ای
|
هدایتی نوشته است: چون من دقیق میپرسم دلیلش اینه که یک جا رو دارم هدف تو ۳ متری و میخوام تصویرش رو ببینم بعد دستور حفاری بدم و جنسش هم تو چند تا کوزه وزنش هم بالای ۱۰ کیلو باید باشه بااین روش اسکن میشه به نتیجه رسید ? شما بابت هر یک متر که فاصله میگیری از گیرنده نیم متر زیر زمین رو سنس میکنه،برای اینکه ۳متر زیرو اسکن کنی باید ۶متر فاصله گیرنده از فرستنده باشه
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
شنبه 30 فروردین1393 - 2:46pm |
|
|
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
یعنی هر ۶ متر که پراپ های فرستنده رو از گیرنده فاصله میدیم یک بار ذخیره میکنیم و بعد میرم تو ۶ متر بعدی اگه دو بار فقط این تغییرات رو ذخیره کنیم و بعد بریم تو ستون بعدی دوباره ۲ بار پراپ ها رو ذخیره کنیم و همین کار رو انقدر ادامه بدیم که طول ۶ متر در عرض ۱۲ متر رو اسکن کنیم بعد تصویری رو که تو نرم افزار به ما میده همون ۶ متر در ۱۲ متر رو نشون میده دیگه درسته?
|
شنبه 30 فروردین1393 - 3:00pm |
|
|
keyhanjam
کاربر حرفه ای
|
بله درسته و کاوشتون در عمق ۳ متر هست
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
شنبه 30 فروردین1393 - 3:13pm |
|
|
keyhanjam
کاربر حرفه ای
|
شما باید جای که میخوای اسکن کنی مسلا در عمق ۳متری باید یک متر یک متر بری جلو و اسکن کنی که در هر ردیف شما ۶ تا اسکن باید انجام بدی
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
شنبه 30 فروردین1393 - 3:20pm |
|
|
|