نویسنده |
پیغام |
Kaniii
کاربر حرفه ای
|
اگه دقت كرده باشين از صفحه 106 وارد اين انجمن شدم اگه نگاه كنيد به زور دارم سعي ميكنم بقيه دوستان رو برگردونم سر مبحث خيلي از دوستان دستگاه رو ساختن ولي نميدونم چرا ول كردن ديگه نميان باور كنيد حيفه نصفه كاره رهاش كرد
صدور هيچ ويزا و گذر نامه اي لازم نيست وقتي به الله پناهنده ميشويد
|
شنبه 30 فروردین1393 - 11:30pm |
|
|
Kaniii
کاربر حرفه ای
|
کاربران حاضر در این انجمن : Kaniii و 0 مهمان
صدور هيچ ويزا و گذر نامه اي لازم نيست وقتي به الله پناهنده ميشويد
|
شنبه 30 فروردین1393 - 11:33pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
Kaniii عزیز من به نوبه خودم از شما تشکر میکنم. خواهشا به این مسائل توجه نکنین که ممکنه حتی فقط خودتون در این تاپیک آنلاین باشین! مهم اینه که مسیری که شما در پیش گرفتین هم به خودتون در جوابگیری کمک میکنه و هم همه کسانی که میخوان این نوع سیستم رو در اینده هم بسازن قطعا از نتایج تلاش شما و همه دوستان عزیز بهره مند میشن. بنده در طول تاپیک بارها سعی کردم توجه کسانی رو که دنبال سیستم زمین شناسی هستن به این مدار جلب کنم. چندین بار هم تاکید کردم که این مدار بیس دستگاه معروف اگزاماینر هست! متاسفانه نمیدونم چرا خیلیها این حرفها رو باور نمیکنن؟! انگار بنده مگه چند بار توی این انجمن حرف بیخود زدم که این دومیش باشه؟! حالا کسانی که این تیپ دستگاه رو به هر دلیل دوست ندارن یا مناسب کار خودشون نمیدونن حسابشون جداست. ولی جالبه که خیلیها همین دستگاه یا نمونه خیلی پایین ترش رو حاضرن با قیمت بالا از جاهای دیگه تهیه کنن ولی حاضر نیستن قبول کنن که اساس کار رو همین مدار داره بنحو مطلوبی انجام میده. متاسفانه شاید بیشتر دلایل جواب نگرفتن عزیزان کاوشگر در مساله کاوش طرز فکرهای اشتباه هست و این کار هم کاری نیست که با تفکرات غلط و رویایی بشه درش موفق شد. البته مثل اغلب کارها! در واقع بدون تفکر صحیح در هیچ کاری نمیشه موفق شد. حالا دوستان دنبال کلکسیون دستگاههای مختلف ولی مشابه هم باشن ببینن به کجا میرسن!
|
یکشنبه 30 فروردین1393 - 12:15am |
|
|
keyhanjam
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 3 بهمن1392 - 7:27pm پست: 789 محل اقامت: خراسان
|
Kaniii نوشته است: کاربران حاضر در این انجمن : Kaniii و 0 مهمان منم هستم داداش
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
یکشنبه 30 فروردین1393 - 1:58am |
|
|
keyhanjam
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان کانی جان شما از سلکتور ها چیزی میدونی?یا کاراییش باید به چه طریقی باشه?
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
یکشنبه 30 فروردین1393 - 2:02am |
|
|
keyhanjam
کاربر حرفه ای
|
من تمام تستام و حاهای که رفتم و سنس کردم از روشی که اقای کاوشگر گفتن استفاده میکردم یعنی گیرندهها سابت و فرستندهها حرکت میکنن،ایا کسی روشی که اقای کانی گفتن رو انجام داده،بنظر دوستان کدوم روش درست تر باید باشه
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
یکشنبه 30 فروردین1393 - 2:07am |
|
|
keyhanjam
کاربر حرفه ای
|
من هر کاری میکتم نمیشه رو صفر میمونه،کسی تونسته راش بندازه با نرم افزار اسنیفر
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
یکشنبه 30 فروردین1393 - 3:15am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
keyhanjam عزیز برای من هم همینطوره! در واقع در اون مرحله بنظر میاد اطلاعات رو مستقیما از پورت سریال میخواد دریافت کنه. در شرایطی که بنده اصلا مدار رو هم ندارم!
|
یکشنبه 31 فروردین1393 - 3:38am |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
برا منم همین طور هستش دیگه از این جلوتر نمیره حالا باز دارم رو نرم افزارهای دیگه مثل zond کار میکنم اگه نتیجه داد خبرتون میکنم
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
یکشنبه 31 فروردین1393 - 5:57am |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان Kaniii جان واقعا از مطالب مفیدتون ممنونم و امیدوارم همیشه موفق باشی دوست من. راستی طبق شکل زیر اگر در نقطه قرمز و در عمق 4 متری هدفمون باشه قاعده پراپها چطور خواهد بود؟ لطفا توضیح بدین. یاحق
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
یکشنبه 31 فروردین1393 - 7:50am |
|
|
|