انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 8 آذر1403 - 6:17am

پاسخ به موضوع  [ 6481 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 122 , 123 , 124 , 125 , 126 , 127 , 128 ... 649  بعدی
 دستگاه زمین شناسی Earth Resistivity Logger 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام خدمت دوستان و سلام خدمت اقا حمید و اقا کانی من که خیلی علاقه دارم به این مدار و دارم قطعات رو مونتاژ میکنم روی فیبر و تمام این اموزش ها رو هم که شما دادین ازش استفاده میکنم از اینکه میگین بچه ها تمایل نشون نمیدن به کار کردن با این دستگاه بله درسته چون بیشتر دوستان میخوان تو نهایت نیم ساعت اوپراتوری به نتیجه برسند و هدفشون رو مشخص کنن حالا نمیشه اسمش رو گذاشت عجله بعضی از دوستان شاید بخاطر خطرات محیط کار نمیتونن بیشتر از این وقت بزارند ولی من حاضرم یکجا ۲ ساعت هم شده اوپراتوری کنم ولی دقیق و شفاف کارم رو به اتمام برسونم درسته این دستگاه وقت گیره اوپراتوریش ولی وقتی که سرش میزاری ارزش داره چون دیگه حفاری بیخود نمیکنی اقا حمید ما یه چند نفری هستیم که با این دستگاه کار کردیم و ارزش این دستگاه رو فهمیدیم چی فک نکنم بجز من و اقای کاوشگر و اقای کانی و اقای کیهان و شما کس دیگه ای سر زده باشه به این تایپیک

یکشنبه 31 فروردین1393 - 8:01am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

البته دوستان دیگه هم میان نمیشه گفت نمیان شاید سر کار میرن و شاید فقط یه ساعت های خاصی میان چون بیشتر دوستان هم صبح ها سر کارن

یکشنبه 31 فروردین1393 - 8:04am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا بینا به گزینه خوبی اشاره کردن همین سوال هم تو ذهن من ایجاد شده بود :-\

یکشنبه 31 فروردین1393 - 8:06am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان عزیز میدونید چرا میریم و دیگه دیر به دیر میایم چون یه سوال رو باید 100 بار پرسید تا تازه یکی حال کنه بگه چی می خوای نه داداش گلم اینجوری فایده نداره صد بار پرسیدم مشکل دارم اینه ولی جز پاس دادن کی جواب ما رو داد؟؟؟ بازم جای شکر داره شما ها می خواید کاری کنید ولی خواهشا دیگران رو پاس ندید.

اگر علم در ثریا باشد مردانی از سرزمین پارس به آن دست پیدا خواهند کرد. پیامبر (ص)

یکشنبه 31 فروردین1393 - 9:20am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوست من تا بحال من که هر سوالی پرسیدم از دوستان جواب دادن و همه چیز هم واضح و روشن هستش با توضیحاتی که دوستان اقا کانی و اقای کاوشگر و اقا حمید دادن همه چی دیگه شفاف سازی شده اگه فردی یه مقدار کم هم الکترونیک بلد باشه این مدار رو راه میندازه فقط مشکل ما و همه ماها تو اینه که میاییم صفحه اخر تایپیک و میخواهیم در عرض ۵ دقیقه جیک و پیک مدار دستمون بیاد اگه فقط یه چند صفحه اول رو بخونیم و یه یک ساعت وقت بزاریم همه چی حل میشه من هر روز دارم صفحات این تایپیک رو میخوندم و بعد خوندن متوجه شدم که همه سوالات من جوابش تو صفحات موجوده چون دوستان جواب دیر میدن امکان داره سوال تکراری باشه ولی با اینکه تکراری باز جواب میدن من مدارم امروز تو اولین استارت بالا اومد دیگه از این ساده تر فک نکنم مداری باشه البته ببخشید یکم دارین کم لطفی میکنید فک کنم

یکشنبه 31 فروردین1393 - 10:25am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

من به نوبه خودم از استاد حمید بابت این مدار ارزشمند تشکر میکنم به نظر من هم ساختش راحته و همه قطعاتش موجوده و هم اوپراتوریش مشخص شده کامل فقط میمونه ارتباط با نرم افزار اسنیفر که من تا فردا میرسم به اون قسمت تا ببینم میشه انتقال داد فایل رو به اون نرم افزار یا نه

یکشنبه 31 فروردین1393 - 10:28am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: خراسان
سلام به. همه اقا کانی لطف کن نرم افزار اسنیفر خودت رو بزار یا اگه فایل کمکی یا چیز دیگه ای داره رو بزار،چون من هر کار کردم نشد رو صفر میمونه لطفا یک فکری یک راهی برام بزار چون من خیلی نیاز به این نرم افزار دارم

شنیدن کی بود مانند دیدن

یکشنبه 31 فروردین1393 - 12:21pm
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

توجه: توجه:
خدمت همه دوستان عرض كنم كه من تازگي دستگاه رو راه انداختم و چند تا تست كوچيك تو حياط خونه كه فضاي خيلي كوچكي داشت رو انجام دادم تا فقط مطمعن شم اطلاعاتش به كامپيوتر ارسال بشه و ديروز قرار بود يه جا براي اسكن برم كه اگه از اروميه كسي باشه ميتونه حرفمو تصديق كه كه بارون امان نداد اما خوب دقت كنيد من با كسي كه صاحب زميني بود كه قرار بود براي اسكن برم طي كردم كه مبلغي رو بزاريم تا اول دستگاه رو امتحان كنم براش اگه جواب داد اون مبلغ رو بگيرم اگه جواب نداد اون مبلغ رو پرداخت كنم قاطعانه حرف زدم چون از دستگاه و كارش و خروجيش مطمعن بودم با وجود اينكه تا چند روز پيش ابدا نشنيده بودم همچين دستگاهي حتي وجود داره كه به لطف خدا وارد اين انجمن شدم و جا بسيار داره كه از مهندس حميد عزيز نهايت تشكر و قدر داني رو داشته باشم مطمعنم افرادي مثل شما هستند اما كاش همگي يك جا باشن واقعا ممنونم @};- @};- خوب به طرفم گفته بودم تا عمق 5 متر يه وسيله اي يه لوله چيزي دفن كنه من پيداش كنم اين حرف چون مقدار مبلغ يكم زياد بود تو 6 متري يه نصفه بشكه گذاشته بود سه روز پيش امروز هوا بهتر بود شب هماهنگ شد كه بريم اولش گفتم با اين سه روز خاك اشباح نشده و نگران بودم خلاصه اما براي حرفم ارزش قايلم و قبول كردم و صبح رفتيم يه ساعتي ميشه برگشتم الان هم نهار ميخورم هم پست ميزارم كه همه رو در جريان قرار بدم تصاوير بسيار بسيار واضحي با همون روش پراپ زني كه در چند صفحه قبل توضيح دادم رو گرفتم طرف شاخ دآورده بود و تصاوير رو ميزارم براتون كيف كنيد .من حدود 300 هزارتومن هزينه ساخت اين دستگاهم شد خود پراپ با سيم 120 تومن شده بود البته چون لپ تاپ پورت سريال نداشتم اونم 300 خريدم سر جم 600 هزينه شد البته با پروگرامر ولي امروز چند برابرشو گرفتم و تا رسيدم تو بيرون هم يه مقدارشو خرج كردم بقيش تو جيبم دارن ميرقصن به تمام مقدسات عالم عينه واقعيت رو عرض كردم. بعد رفتيم سر جاي اصلي واقعا جاست دست نخورده خوراك اين دستگاه كه فردا شب قراره برم براي اسكن مطمعنم پر باره و شير حلال خورده ام مهندس انشاالله ميبينمت :D ;;) ;)

صدور هيچ ويزا و گذر نامه اي لازم نيست وقتي به الله پناهنده ميشويد

یکشنبه 31 فروردین1393 - 3:35pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

سلام دوست همنام
اگه لطف کنی تصاویر رو بزاری ممنون میشم @};-

یکشنبه 31 فروردین1393 - 3:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اما در مورد اسنيفلر به خدا بچه ها من عين كاري كه تو تصاوير شرح دادم رو انجام ميدم بدونه مشكل وارد ميشه البته با كامپيوترم وارد نميشه اما با لب تاپ وارد ميشه مدل قديمي دل D610 اما نگران نباشيد به خدا با وجود اينكه صبح راهي بودم اما شب كلا نخوابيدم و رو اين مساله كار كردم چون وقتي فايل text نرم افزار اصلي رو به اسنيفلر ميفرستم به غير از گرافيك يه فايل text هم عين همون اعداد ذخيره شده در همون اسنيفلر مياد كه فكرمو بد جور داغون كرد به خدا 6 صبح به يه نتايجي رسيدم كه نميشه گفت خوبه اما حداقل يه راهه اما سخت ولي شدني كه اونو هم اعلام ميكنم كيهان جان هدايتي عزيز و كاوشگر عزيز و مهندس جون و همه بچه ها كاش از دلم خبر داشتين اگه شادي دارم نميتونم ازش لذت ببرم اگه تنها باشم لذت شادي در شاد بودن همس اين تا اين ساعت تمام يافته هامه پس تصويري توضيح انتقال به اسنيفر با يه راه سخت رو هم اينجا ميزارم كه اميدوارم اينبار بشه چون با كامپيوترم شد

صدور هيچ ويزا و گذر نامه اي لازم نيست وقتي به الله پناهنده ميشويد

یکشنبه 31 فروردین1393 - 3:49pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6481 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 122 , 123 , 124 , 125 , 126 , 127 , 128 ... 649  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 40 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure