نویسنده |
پیغام |
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
سلام خدمت دوستان و سلام خدمت اقا حمید و اقا کانی من که خیلی علاقه دارم به این مدار و دارم قطعات رو مونتاژ میکنم روی فیبر و تمام این اموزش ها رو هم که شما دادین ازش استفاده میکنم از اینکه میگین بچه ها تمایل نشون نمیدن به کار کردن با این دستگاه بله درسته چون بیشتر دوستان میخوان تو نهایت نیم ساعت اوپراتوری به نتیجه برسند و هدفشون رو مشخص کنن حالا نمیشه اسمش رو گذاشت عجله بعضی از دوستان شاید بخاطر خطرات محیط کار نمیتونن بیشتر از این وقت بزارند ولی من حاضرم یکجا ۲ ساعت هم شده اوپراتوری کنم ولی دقیق و شفاف کارم رو به اتمام برسونم درسته این دستگاه وقت گیره اوپراتوریش ولی وقتی که سرش میزاری ارزش داره چون دیگه حفاری بیخود نمیکنی اقا حمید ما یه چند نفری هستیم که با این دستگاه کار کردیم و ارزش این دستگاه رو فهمیدیم چی فک نکنم بجز من و اقای کاوشگر و اقای کانی و اقای کیهان و شما کس دیگه ای سر زده باشه به این تایپیک
|
یکشنبه 31 فروردین1393 - 8:01am |
|
|
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
البته دوستان دیگه هم میان نمیشه گفت نمیان شاید سر کار میرن و شاید فقط یه ساعت های خاصی میان چون بیشتر دوستان هم صبح ها سر کارن
|
یکشنبه 31 فروردین1393 - 8:04am |
|
|
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
اقا بینا به گزینه خوبی اشاره کردن همین سوال هم تو ذهن من ایجاد شده بود
|
یکشنبه 31 فروردین1393 - 8:06am |
|
|
amir1377
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان عزیز میدونید چرا میریم و دیگه دیر به دیر میایم چون یه سوال رو باید 100 بار پرسید تا تازه یکی حال کنه بگه چی می خوای نه داداش گلم اینجوری فایده نداره صد بار پرسیدم مشکل دارم اینه ولی جز پاس دادن کی جواب ما رو داد؟؟؟ بازم جای شکر داره شما ها می خواید کاری کنید ولی خواهشا دیگران رو پاس ندید.
اگر علم در ثریا باشد مردانی از سرزمین پارس به آن دست پیدا خواهند کرد. پیامبر (ص)
|
یکشنبه 31 فروردین1393 - 9:20am |
|
|
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
دوست من تا بحال من که هر سوالی پرسیدم از دوستان جواب دادن و همه چیز هم واضح و روشن هستش با توضیحاتی که دوستان اقا کانی و اقای کاوشگر و اقا حمید دادن همه چی دیگه شفاف سازی شده اگه فردی یه مقدار کم هم الکترونیک بلد باشه این مدار رو راه میندازه فقط مشکل ما و همه ماها تو اینه که میاییم صفحه اخر تایپیک و میخواهیم در عرض ۵ دقیقه جیک و پیک مدار دستمون بیاد اگه فقط یه چند صفحه اول رو بخونیم و یه یک ساعت وقت بزاریم همه چی حل میشه من هر روز دارم صفحات این تایپیک رو میخوندم و بعد خوندن متوجه شدم که همه سوالات من جوابش تو صفحات موجوده چون دوستان جواب دیر میدن امکان داره سوال تکراری باشه ولی با اینکه تکراری باز جواب میدن من مدارم امروز تو اولین استارت بالا اومد دیگه از این ساده تر فک نکنم مداری باشه البته ببخشید یکم دارین کم لطفی میکنید فک کنم
|
یکشنبه 31 فروردین1393 - 10:25am |
|
|
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
من به نوبه خودم از استاد حمید بابت این مدار ارزشمند تشکر میکنم به نظر من هم ساختش راحته و همه قطعاتش موجوده و هم اوپراتوریش مشخص شده کامل فقط میمونه ارتباط با نرم افزار اسنیفر که من تا فردا میرسم به اون قسمت تا ببینم میشه انتقال داد فایل رو به اون نرم افزار یا نه
|
یکشنبه 31 فروردین1393 - 10:28am |
|
|
keyhanjam
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 3 بهمن1392 - 7:27pm پست: 789 محل اقامت: خراسان
|
سلام به. همه اقا کانی لطف کن نرم افزار اسنیفر خودت رو بزار یا اگه فایل کمکی یا چیز دیگه ای داره رو بزار،چون من هر کار کردم نشد رو صفر میمونه لطفا یک فکری یک راهی برام بزار چون من خیلی نیاز به این نرم افزار دارم
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
یکشنبه 31 فروردین1393 - 12:21pm |
|
|
Kaniii
کاربر حرفه ای
|
صدور هيچ ويزا و گذر نامه اي لازم نيست وقتي به الله پناهنده ميشويد
|
یکشنبه 31 فروردین1393 - 3:35pm |
|
|
Kani
استادیار
|
سلام دوست همنام اگه لطف کنی تصاویر رو بزاری ممنون میشم
|
یکشنبه 31 فروردین1393 - 3:47pm |
|
|
Kaniii
کاربر حرفه ای
|
اما در مورد اسنيفلر به خدا بچه ها من عين كاري كه تو تصاوير شرح دادم رو انجام ميدم بدونه مشكل وارد ميشه البته با كامپيوترم وارد نميشه اما با لب تاپ وارد ميشه مدل قديمي دل D610 اما نگران نباشيد به خدا با وجود اينكه صبح راهي بودم اما شب كلا نخوابيدم و رو اين مساله كار كردم چون وقتي فايل text نرم افزار اصلي رو به اسنيفلر ميفرستم به غير از گرافيك يه فايل text هم عين همون اعداد ذخيره شده در همون اسنيفلر مياد كه فكرمو بد جور داغون كرد به خدا 6 صبح به يه نتايجي رسيدم كه نميشه گفت خوبه اما حداقل يه راهه اما سخت ولي شدني كه اونو هم اعلام ميكنم كيهان جان هدايتي عزيز و كاوشگر عزيز و مهندس جون و همه بچه ها كاش از دلم خبر داشتين اگه شادي دارم نميتونم ازش لذت ببرم اگه تنها باشم لذت شادي در شاد بودن همس اين تا اين ساعت تمام يافته هامه پس تصويري توضيح انتقال به اسنيفر با يه راه سخت رو هم اينجا ميزارم كه اميدوارم اينبار بشه چون با كامپيوترم شد
صدور هيچ ويزا و گذر نامه اي لازم نيست وقتي به الله پناهنده ميشويد
|
یکشنبه 31 فروردین1393 - 3:49pm |
|
|
|