نویسنده |
پیغام |
Kaniii
کاربر حرفه ای
|
اينم تصوير بعدي
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
صدور هيچ ويزا و گذر نامه اي لازم نيست وقتي به الله پناهنده ميشويد
|
یکشنبه 31 فروردین1393 - 7:08pm |
|
|
Kaniii
کاربر حرفه ای
|
اگر عدد مثلا 223 بود بايد در كادر 2230 وارد كنيد و مثلا اگر 40 بود بايد 400 وارد كنيد
|
یکشنبه 31 فروردین1393 - 7:11pm |
|
|
Kaniii
کاربر حرفه ای
|
اينم بعدي
|
یکشنبه 31 فروردین1393 - 7:13pm |
|
|
Kaniii
کاربر حرفه ای
|
اينم آخريش كيهان جان ولي الان امتحان كن نتيجه گرفتي اينجا بگو ها منو خوشحال كن موفق باشي
|
یکشنبه 31 فروردین1393 - 7:15pm |
|
|
Kaniii
کاربر حرفه ای
|
بينا جان در مورد سوال شما كه مفهوم نبود ولي فك كنم يه چيزايي گرفتم ببينيد دوست من در پراپ زني شطرنجي يا همون ماتريكسي عمق جنس معلوم نميشه بلكه تصويري از زمين به شما داده ميشه و براي فهميدن عمق جنس و حتي حجمش پراپ ها جور ديگه اي كاشته ميشن كه دارم تصاوير اونو هم آماده ميكنم و اينجا ميزارم چشم البته يه موقع فكر نكنين چيزايي بلدم من پيش شما اساتيد شاگردي بيش نيستم
|
یکشنبه 31 فروردین1393 - 7:23pm |
|
|
محسن1
کاربر فعال
|
سلام کانی جان. تبریک بابت موفقیتت و تشکر بابت زحمتی که برای آموزش میکشی. محبت میکنین اسکن هایی که امروز از محل تست گرفتی اینجا بذاری. من علاقه شدیدی به این دستگاه پیدا کردم و عقیده دارم اگه همچین دستگاهی که حفره یابی میکنه با یه پالسی خوب مچ بشه موفقیت صدرصده. ولی نه پولشو داریم اگزاماینر بخریم نه اشراف کامل به الکترونیک که یکی از این مدار رو بسازیم. خلاصه چشم و امیدمون شما و سایر دوستانی هستین که این مدار رو ساختین. که در صورت موفقیت امیز بودن کلیه مراحل که تا اینجا هم همینطور بوده یکیشو سفارش بدیم تا یکی از اساتید برامون بسازن . تشکر
|
یکشنبه 31 فروردین1393 - 7:37pm |
|
|
Kaniii
کاربر حرفه ای
|
محسن1 نوشته است: سلام کانی جان. تبریک بابت موفقیتت و تشکر بابت زحمتی که برای آموزش میکشی. محبت میکنین اسکن هایی که امروز از محل تست گرفتی اینجا بذاری. من علاقه شدیدی به این دستگاه پیدا کردم و عقیده دارم اگه همچین دستگاهی که حفره یابی میکنه با یه پالسی خوب مچ بشه موفقیت صدرصده. ولی نه پولشو داریم اگزاماینر بخریم نه اشراف کامل به الکترونیک که یکی از این مدار رو بسازیم. خلاصه چشم و امیدمون شما و سایر دوستانی هستین که این مدار رو ساختین. که در صورت موفقیت امیز بودن کلیه مراحل که تا اینجا هم همینطور بوده یکیشو سفارش بدیم تا یکی از اساتید برامون بسازن . تشکر محسن جان اولان گفتم ميزارم اما پشيمان شدم چون ميخوام كامل توضيح بدم نميخوام اطلاعات ناقص بزارم اما فردا شب ميرم يه جايي براي اسكن كه كامل بزنم و با عكس از لحضه شروع پراپ زني تا پايان كار رو مو به مو تهيه و اينجا بزارم اين يك دوم اينكه دستگاهي كه با دست خودت بسازي لذت كار تا حد بسيار زيادي بالا ميبره و دلگرمي خاصي داره و اگه احيانا دچار مشكلي بشه سريعا ميتوني بفهمي از كجاست و سريع برطرف كني فكرشو بكن يه جورايي به آدم سر زمين قوت قلب هم ميده كه اين در كاوشگري بسيار مهمه
|
یکشنبه 31 فروردین1393 - 7:52pm |
|
|
محسن1
کاربر فعال
|
کانی جان دیگه دلمونو نسوزون داداش الکترونیکم خوب نیست وگرنه تا به حال دست بکار شده بودم. خلاصه بدجوری منتظر نتایج بعدی هستم که انشاله کاملا موفقیت آمیز باشه
|
یکشنبه 31 فروردین1393 - 8:02pm |
|
|
keyhanjam
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 3 بهمن1392 - 7:27pm پست: 789 محل اقامت: خراسان
|
سلام کانی جان بله درست شد،من شرمندتم لطفا از ابزارهای نرم افزار یک توضیح بده که چه جوری باید عکس رو واضح تر ببینیم ممنون از زحماتت عزیزم
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
یکشنبه 31 فروردین1393 - 8:37pm |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
کیهان جان خیلی خوشحال شدم که شما هم تونستین از این روش نتیجه بگیرین ما منتظر تصاویر شما هستیم
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
یکشنبه 31 فروردین1393 - 8:48pm |
|
|
|