نویسنده |
پیغام |
Kaniii
کاربر حرفه ای
|
بينا جان همشهري عزيز در تصويري كه گذاشتي وقتي شما از اول شطرج شروع به پراپ زني كني موقعيت پراپ هاي گيرنده و فرستنده و متحرك و ثابت بر روي Lcd به اين شكل خواهد بود 3C 4R * = در اينجا اختلاف دو عدد H و L كه در Lcd روبروي مقدار اعداد h و l خواهد بود كه كنار يك علامت مربع هست مثلا 223# .و اگر علامت قرمز جنس باشد طبيعتا عدد بزرگتر ي از اعداد ديگر خواهد بود مثلا اگر در مربع اول 100 و در مربع دوم 120 و در مربع ديگر 110 يعني اختلاف 10 تا يا بيست تا يا حتي 50 تا بيشتر كمتر از هم بودن در اين مربع كه جنس وجود داره اختلاف به بيش از 150 تا 200 ويا عددي كه با اعداد ديگر اختلاف زيادتري دارد خواهد بود و اينجا ميتونيم بفهميم كه چيزي در خاك وجود داره يا رگه سنگ بزرگه يا اتاقكه ويا چيز ديگه كه در تصوير مشخص ميشود كه چيست اما براي عمق و حجم دارم تصويرشو آماده ميكنم اينجا ميزارم اميدوارم مفيد باشه
صدور هيچ ويزا و گذر نامه اي لازم نيست وقتي به الله پناهنده ميشويد
|
یکشنبه 31 فروردین1393 - 8:50pm |
|
|
Kaniii
کاربر حرفه ای
|
keyhanjam نوشته است: سلام کانی جان بله درست شد،من شرمندتم لطفا از ابزارهای نرم افزار یک توضیح بده که چه جوری باید عکس رو واضح تر ببینیم ممنون از زحماتت عزیزم كيهان جان خوشحالم كردي شكر خدا فك كنم ديگه همه از اين روش ميتونن نتيجه بگيرن اما مهندس داره روش كار ميكنه مطمعن باشين اين روش وقتگير موقتي خواهد بود ودر تصوير كيهان جان مشخص كردم در تولبار گذينه هاي مهم و كاربدي بيشتر تو اون قسمته كه با دستكاري تو نرم افزار خودت بهش ميرسي زياد پيچيده نيست اگه نتونستيد اعلام كنيد سعي ميكنم قسمت هاي مهمشو واضح توضيح بدم
|
یکشنبه 31 فروردین1393 - 8:57pm |
|
|
keyhanjam
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 3 بهمن1392 - 7:27pm پست: 789 محل اقامت: خراسان
|
کانی جان یک زحمت دیگه اگه بتونی یک ویدوی اموزشی از تجزیه و تحلیل نرم افزار اسنیفر بزاری دیگه اخرشی و حرف نداری،روشی که تصویرو واضح واضح مسل اسکنای قبلیت بکنه.
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
یکشنبه 31 فروردین1393 - 9:42pm |
|
|
Kaniii
کاربر حرفه ای
|
بروي چشم
|
یکشنبه 31 فروردین1393 - 9:49pm |
|
|
keyhanjam
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 3 بهمن1392 - 7:27pm پست: 789 محل اقامت: خراسان
|
Kaniii نوشته است: بروي چشم دستت درد مکنه اقای کانی و ممنون از اقای کاوشگر که خیلی به من کمک کردن و همه دوستان که بدون هیچ منتی راهنمای میکنن اجرتون با علی
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
یکشنبه 31 فروردین1393 - 11:26pm |
|
|
merlin
کاربر حرفه ای
|
دست همه دوستان درد نکنه موفق باشید
|
دوشنبه 31 فروردین1393 - 12:07am |
|
|
amir1377
کاربر حرفه ای
|
Kaniii نوشته است: اما در مورد اسنيفلر به خدا بچه ها من عين كاري كه تو تصاوير شرح دادم رو انجام ميدم بدونه مشكل وارد ميشه البته با كامپيوترم وارد نميشه اما با لب تاپ وارد ميشه مدل قديمي دل D610 اما نگران نباشيد به خدا با وجود اينكه صبح راهي بودم اما شب كلا نخوابيدم و رو اين مساله كار كردم چون وقتي فايل text نرم افزار اصلي رو به اسنيفلر ميفرستم به غير از گرافيك يه فايل text هم عين همون اعداد ذخيره شده در همون اسنيفلر مياد كه فكرمو بد جور داغون كرد به خدا 6 صبح به يه نتايجي رسيدم كه نميشه گفت خوبه اما حداقل يه راهه اما سخت ولي شدني كه اونو هم اعلام ميكنم كيهان جان هدايتي عزيز و كاوشگر عزيز و مهندس جون و همه بچه ها كاش از دلم خبر داشتين اگه شادي دارم نميتونم ازش لذت ببرم اگه تنها باشم لذت شادي در شاد بودن همس اين تا اين ساعت تمام يافته هامه پس تصويري توضيح انتقال به اسنيفر با يه راه سخت رو هم اينجا ميزارم كه اميدوارم اينبار بشه چون با كامپيوترم شد سلا م دوست عزیز چه جوری روی برنامه اصلی اطلاعات انتقال بدیم این رو یه توضیح میدین
اگر علم در ثریا باشد مردانی از سرزمین پارس به آن دست پیدا خواهند کرد. پیامبر (ص)
|
دوشنبه 1 اردیبهشت1393 - 1:35pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
Kaniii نوشته است: بينا جان همشهري عزيز در تصويري كه گذاشتي وقتي شما از اول شطرج شروع به پراپ زني كني موقعيت پراپ هاي گيرنده و فرستنده و متحرك و ثابت بر روي Lcd به اين شكل خواهد بود 3C 4R * = در اينجا اختلاف دو عدد H و L كه در Lcd روبروي مقدار اعداد h و l خواهد بود كه كنار يك علامت مربع هست مثلا 223# .و اگر علامت قرمز جنس باشد طبيعتا عدد بزرگتر ي از اعداد ديگر خواهد بود مثلا اگر در مربع اول 100 و در مربع دوم 120 و در مربع ديگر 110 يعني اختلاف 10 تا يا بيست تا يا حتي 50 تا بيشتر كمتر از هم بودن در اين مربع كه جنس وجود داره اختلاف به بيش از 150 تا 200 ويا عددي كه با اعداد ديگر اختلاف زيادتري دارد خواهد بود و اينجا ميتونيم بفهميم كه چيزي در خاك وجود داره يا رگه سنگ بزرگه يا اتاقكه ويا چيز ديگه كه در تصوير مشخص ميشود كه چيست اما براي عمق و حجم دارم تصويرشو آماده ميكنم اينجا ميزارم اميدوارم مفيد باشه سلام دوستان Kaniii عزیز ممنون از توضیحات خوبتون. منتظر تصاویری که فرمودی هستم. یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
دوشنبه 1 اردیبهشت1393 - 2:30pm |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
خوب دوستان اینم یه نرم افزار دیگه که میتونه تصویر سه بعدی بده دوستانی که در این مورد دارن تلاش میکنن یه نگاهی هم به این نرم افزار بندازن شاید بشه ارتباطی برقرار کرد این لینکشه http://uplod.ir/tcafer44j1c9/ZondST2D.zip.htm
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
دوشنبه 1 اردیبهشت1393 - 8:28pm |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
دوشنبه 1 اردیبهشت1393 - 8:38pm |
|
|
|