hamed_cruiser نوشته است:
سلام جاوید جان.
1-میدان مغناطیس!!!
2-شما فرمودید:فلز چسبیده به خاک یون اطراف خودش تشکیل میده .اما در صحبت قبلی فرمودید:.فلزی که در خاک و چسبیده به خاک قرار می گیره به خاطر عاملهای ناشناخته در خاک یک هاله دور خودش و خاک اطراف اون ایجاد میکنه که هاله تمام اشیا زیر زمین خاصیت یکسانی دارند
که این دوتا صحبت با هم تفاوت داند و در تضاد هستند.
3- اثر میدان مغناطیس که شما فرمودید ارتباطی با دفن شدن و نشدن نداره و رابطه اون برابر است با: عدد g ضرب در جرم جسم اول ضربدر جرم جسم دوم تقسیم بر مجذور فاصله شعالی آنها
4-در تمامی خاک ها و آب ها اثرات جیوه دیده میشود. در این زمین میتونید توی گوگل سرچ کنید.
5-شما فرمودید: زمین هم یک آهن ربای بزرگه هر چیزی که رسانا باشه وقتی توی زمین دفن میشه تحت تاثیر میدان مقناطیسی بزرگ زمین قرار میگیره و این میدان مقناطیسی که به جسم رسانا واردشده باعث تاثیر اون جسم بر محیط اطراف میشه
این صحبت را کامل میکنم.تمامی اجسام و اشیا از نظر علم فیزیک و متافیزیک رسانا هستند و درصد رساناییشون با هم متفاوته
6-شما در جای دیگه اشاره کردید: با جابجایی خاک میدان مغناطیسی رو به هم زدی و حالا دستگاه شما داره جایی روکه زرات میدان مغناطیسی قوی تری ایجاد کرده میگیره
چه جالب.میدان مغناطیسی با جابجایی خاک به هم میخوره.جاوید جان این مطالب را کپی کردید این هم لینکش:
http://www.x.az.gs/archive/index.php?thread-3239.htmlجهت اطلاع عرض کنم میدان مغناطیسی یک میدان هست و نه جسم که بشه ذرات اون را با حرکت های فیزیکی به هم زد. یا عامل به وجود آمدن میدان را باید به هم زد یا با ایجاد یک میدان دیگه تعادلش را بر هم زد
7- در مورد اون جنس برنج هم اگر توضیحات خواستید براتون میگم. اما برای این مورد لطفا دو سه نمونه عینی دیگه هم که خودتون دیدید بفرمایید
درود
دوست عزیز با اجازه جاوید جان من پاسخ این موارد رو میدم
1- میدان مغناطیس؟ نه میدان مغناطیسی
2-یون یعنی اتمهایی که یا الکترون از دست داده اند و یا گرفته اند که مورد اول یون مثبت و مورد دوم یون منفی هست و یونهای همنام همدیگرو دفع میکنند و یونهای غیر همنام همدیگر رو جذب میکنند و پس در هر صورت بین آنها نیرویی وجود دارد
حالا اگر اجتماعی از یونهای مثبت و منفی کنار هم باشند میتونند تشکیل یک ماده ی رسانا بدهند که این ماده تحت تاثیر یک میدان مغناطیسی حتی میتونه دارای جریان بشه و حتی خودش هم میدان مغناطیسی ایجاد کنه
حالا به فرض که میدان مغناطیسی ایجاد شده صرف نظر از اندازه و بزرگی میدان آیا بنظرتون میدان مغناطیسی اجسام مختلف نوعش با هم فرق میکنه؟ خیر و منظور جاوید عزیز هم همین بود که هاله مغناطیسی ایجاد شده در تمام موارد از یک جنسه همین!
3-خیر این فرمول شما کاملا اشتباهه و هیچ ارتباطی به میدان مغناطیسی نداره
این فرمول مربوط به نیروی ناشی از جرم اجسام بر همدیگره و پایه و اساس نیروی جازبه است و به مغناطیس هم هیچ ارتباطی نداره و هر دو ذره ای که جرم داشته باشن این نیرو بینشون برقراره
4-این موضوع هم کاملا غیر مستند هست و اتفاقا جیوه خودش از عناصر کمیابه و من توصیه میکنم شما بیشتر تحقیق کنید
5-رسانی چی هستن؟ رسانای گرما و یا الکتریسیته؟ یعنی موادی که مقاومت بینهایت دارن هم رسانای الکتریسیته هستن؟ خیر بسیاری از مواد نارسانای مطلق هستن (رسانایی جاری شدن جریان الکترونها در مواد و اجسامه )
6-خب مگر کپی کردن مشکلی داره؟ مگه تمام اطلاعات شما حاصل کشفیات و اختراعات خود شما هستن؟ چه اشکال داره آدم تحقیق و مطالعه کنه؟
خب من تناقضی در صحبتهای ایشون ندیدم ایشون هم فرمودن که خاک رو جابجا کردن یعنی امکان نداره عامل ایجاد میدان رو هم جابجا کرده باشن؟
7- درمورد برنج هم اگه میخواید اینجوری توضیح بدید ممنون میشم توضیح ندید. یه غلط املایی دلیل بر کمبود اطلاعات نیست
موفق باشید