نویسنده |
پیغام |
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
دوشنبه 1 اردیبهشت1393 - 8:45pm |
|
|
Kaniii
کاربر حرفه ای
|
keyhanjam نوشته است: Kaniii نوشته است: بروي چشم دستت درد مکنه اقای کانی و ممنون از اقای کاوشگر که خیلی به من کمک کردن و همه دوستان که بدون هیچ منتی راهنمای میکنن اجرتون با علی بگو اجرتون باالله اجر يهني پاداش پاداش رو فقط الله ميده نه بنده جوان.
صدور هيچ ويزا و گذر نامه اي لازم نيست وقتي به الله پناهنده ميشويد
|
سه شنبه 1 اردیبهشت1393 - 3:16am |
|
|
Kaniii
کاربر حرفه ای
|
amir1377 نوشته است: Kaniii نوشته است: اما در مورد اسنيفلر به خدا بچه ها من عين كاري كه تو تصاوير شرح دادم رو انجام ميدم بدونه مشكل وارد ميشه البته با كامپيوترم وارد نميشه اما با لب تاپ وارد ميشه مدل قديمي دل D610 اما نگران نباشيد به خدا با وجود اينكه صبح راهي بودم اما شب كلا نخوابيدم و رو اين مساله كار كردم چون وقتي فايل text نرم افزار اصلي رو به اسنيفلر ميفرستم به غير از گرافيك يه فايل text هم عين همون اعداد ذخيره شده در همون اسنيفلر مياد كه فكرمو بد جور داغون كرد به خدا 6 صبح به يه نتايجي رسيدم كه نميشه گفت خوبه اما حداقل يه راهه اما سخت ولي شدني كه اونو هم اعلام ميكنم كيهان جان هدايتي عزيز و كاوشگر عزيز و مهندس جون و همه بچه ها كاش از دلم خبر داشتين اگه شادي دارم نميتونم ازش لذت ببرم اگه تنها باشم لذت شادي در شاد بودن همس اين تا اين ساعت تمام يافته هامه پس تصويري توضيح انتقال به اسنيفر با يه راه سخت رو هم اينجا ميزارم كه اميدوارم اينبار بشه چون با كامپيوترم شد سلا م دوست عزیز چه جوری روی برنامه اصلی اطلاعات انتقال بدیم این رو یه توضیح میدین امير جان حق با هدايتي عزيز بود شما زحمت مطالعه دو صفحه بخودتون نميدين.
|
سه شنبه 1 اردیبهشت1393 - 3:18am |
|
|
Kaniii
کاربر حرفه ای
|
kavoshgar نوشته است: خوب دوستان اینم یه نرم افزار دیگه که میتونه تصویر سه بعدی بده دوستانی که در این مورد دارن تلاش میکنن یه نگاهی هم به این نرم افزار بندازن شاید بشه ارتباطی برقرار کرد این لینکشه http://uplod.ir/tcafer44j1c9/ZondST2D.zip.htmحقا كه آقايييييييييييييييييييييييي
|
سه شنبه 1 اردیبهشت1393 - 3:21am |
|
|
Kaniii
کاربر حرفه ای
|
اينوامشب گرفتم فضا 800 متر بور اما 300 مترو زدم جون بارون شروع به باريدن كرد مجبور شديم برگرديم
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
سه شنبه 2 اردیبهشت1393 - 3:35am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
Kaniii عزیز خیلی ممنون از شما خسته نباشین. اگر اون نوار مشکی که در تصویر دیده میشه همون تونلی باشه که شما اشاره کردین ؛ فکر میکنم دیگه جای حرفی باقی نمیمونه و باید واقعا تبریک گفت! اگر امکان داره لطف کنین بفرمایین عمق تونل نسبت به سطح زمین چقدر بوده و خاک اطرافش به چه صورت بوده که در تصویر اینجور دیده میشه؟ در عین حال اگر میشه فایل پروژه اسنافلر مربوط به این تصویر رو ذخیره کنین و در انجمن ارسال کنین تا ما همگی بتونیم فایل رو با این نرم افزار باز کنیم. چون این دیگه برای همه امکانپذیره و دیگه نیازی به داشتن دستگاه و یا تبدیل فایل نداریم!
|
سه شنبه 2 اردیبهشت1393 - 3:46am |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان Kaniii عزیز خداقوت دوست خوبم. چندتا سوال: 1- شما برای اسکن فوق دقیقا چطور عمل کردین؟ منظورم روش پراپ زنی روی زمین؟ 2- عمق تونل چقدره ؟ 3- نوع پراپها از نظر جنس و اندازه چقدره؟ 4- قبل از پراپ زنی آیا منطقه رو جدول بندی میکنین؟ با چه وسیله ای ؟ 5- فاصله پراپها ثابت از هم 50 سانته؟ فاصله 2 پراپ متحرک از هم چند سانتی میشه؟ ببخشید که سوالا زیاد شد . یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
سه شنبه 2 اردیبهشت1393 - 8:25am |
|
|
keyhanjam
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 3 بهمن1392 - 7:27pm پست: 789 محل اقامت: خراسان
|
در مورد سلکتورها هم یک توضیح بده هر دو شون رو یک بود یا نه?
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
سه شنبه 2 اردیبهشت1393 - 9:14am |
|
|
Kaniii
کاربر حرفه ای
|
مهندس جان تصوير بالا رو كه گذاشتم نصف شب بود و خوابم ميومد تازه روش كار نكرده بودم الان كار كردم خيلي عالي تر و واضح تر شده ضمنا اينم بگم اين اسكن رو من ديشب رفتم و روزش هم يه جا ديگه رفته بودم برا اسكن اونم عالي بود اما دو نقطه مشكوك داشت كه بايد دوباره اينبار با نيم متري بزنم ولي فايل هر دو تا رو ميزارم اي http://uplod.ir/vrbu83hzb8v3/ghasem.spr.htm
|
سه شنبه 2 اردیبهشت1393 - 10:24am |
|
|
Kaniii
کاربر حرفه ای
|
دوستان شرمنده مثل اينكه فايل بالا ناقصه و فقط يه پوشه خالي مياد يعني محتوياتش نيومده الان درستش ميكنم
|
سه شنبه 2 اردیبهشت1393 - 10:35am |
|
|
|