نویسنده |
پیغام |
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
keyhanjam نوشته است: kavoshgar نوشته است: بینا جان این نرم افزاری که گذاشتی کار نمیکنه میشه خودت یه بار چک کنی ممنونم کاوشگر جان من باز کردم کار میکنه ولی فایل txtرو باز نمیکنه داداش میشه بگی تو کدوم ویندوز باز شد
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
سه شنبه 2 اردیبهشت1393 - 3:10pm |
|
|
keyhanjam
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 3 بهمن1392 - 7:27pm پست: 789 محل اقامت: خراسان
|
ویندوز ۷ xpro باز میکنه
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
سه شنبه 2 اردیبهشت1393 - 3:20pm |
|
|
keyhanjam
کاربر حرفه ای
|
این نرم افزار فقط فایلهای فا پسوند grd xyz dat رو باز میکنه
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
سه شنبه 2 اردیبهشت1393 - 3:45pm |
|
|
Kaniii
کاربر حرفه ای
|
اين عكس قبل رسيدن به محل اسكنه كيفيت داره ولي غروب بود دوستان اين ليليه منه البته يه توضيحاتي هم در عكس بعدي ميزارم
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
صدور هيچ ويزا و گذر نامه اي لازم نيست وقتي به الله پناهنده ميشويد
|
سه شنبه 2 اردیبهشت1393 - 3:47pm |
|
|
Kaniii
کاربر حرفه ای
|
البته دوستان خط بالايي فاصله اسكن هست كه 20 متر در 15 متر رو زدم چون عرض تپه 15 متر بود در تصويري كه در صفحات قبل گذاشتم نمايي از بالاي همين قلعه هستش البته قلعه هم نيست و در پايين با يه خط سعي كردم تونل رو نشون بدم البته اينم بگم عمق زني نكردم
|
سه شنبه 2 اردیبهشت1393 - 3:55pm |
|
|
Kaniii
کاربر حرفه ای
|
اما دوستان قول داده بودم كه از اول مو به مو تصوير بزارم ولي شب بود نشد از امشب به بعد هرطور شده تصاوير زيادي ميگيرم وقول ميدم اينجا بزارم ببينيد كفش رو انگار با اره از بغل تراشيدن صافه صاف
|
سه شنبه 2 اردیبهشت1393 - 3:58pm |
|
|
Kaniii
کاربر حرفه ای
|
bina نوشته است: سلام دوستان یه نرم افزار 3بعدی میزارم ببینین آیا میشه ازش استفاده کرد یا نه؟ یاحق خيلي خيلي ممنونم بينا جون دستت طلا روش كار ميكنيم همگي شايد بشه با اين نرم افزار ها و ديگر نرم افزارهاي ديگه به نتايج باور نكردني رسيد
|
سه شنبه 2 اردیبهشت1393 - 4:03pm |
|
|
Kaniii
کاربر حرفه ای
|
خوب دوستان دي اين تصوير سعي كردم عمق زني با اين دستگاه رو توضيح بدم شما در نقطه اي كه شي مورد نظرتون هست و در موقع اسكن قهميدين كه چيزي اون زيره بايد عدد ثبت شده اون نقطه رو بدونيد كه با اعداد قبل و بعدش فرق زيادي داشت مثلا فرض ميكنيم اعداد با اختلاف 30 يا 40 يا 10 ثبت ميشدن اما در اون نقطه عدد اختلاف زياد مثل 160 يا 200 بود شما به اين شكل پراپ هاي گيرنده رو ميكاريد در فاصله يك متر درست روي نقطه مورد نظر كه من اسمشو گذاشتم ليلي بعد پراپ فرستنده رو به فاصله 1 متري در دو طرف گيرنده ها ميكاريد طوري كه همگي در امتداد يك خط باشن بعد به عدد بدست اومده نگاه ميكنيم مثلا شده 50 بعد 25 سانت فرستنده ها رو دور تر ميكاريم و عدد رو باز نگاه ميكنيم اين كار رو تا وقتي كه عدد قبلي كه در اسكن بود رو ادامه ميديم كه همان 160 يا 200 بود وقتي به اين عدد رسيديم فاصله نقطه فرستنده C1 رو تا اونطرف كه C2 هست اندازه گيري ميكنيم و چون 4 پراپ هستند تقسيم بر 4 ميكنيم عدد بدست آمده عمق ليلي خواهد بود هرچقدر دقت عمل داشته باشيد عمق دقيق تر خواهد بود موفق باشين
|
سه شنبه 2 اردیبهشت1393 - 4:37pm |
|
|
Kaniii
کاربر حرفه ای
|
دوستان اينم بگم هنوز وارد بحث انجمن نشده بودم و صفحات رو مطالحه ميكردم همين روش بالا رو استادم آقاي كاوشگر اشاره كرده بود و اونموقع چون زياد روش كار نكرده بود به نتيجه نرسيده بود خواستم بگم كه خط فرمان از ايشون بود كه من به اين نتيجه رسيدم .موفق باشين
|
سه شنبه 2 اردیبهشت1393 - 4:52pm |
|
|
keyhanjam
کاربر حرفه ای
|
یک سوال اقاب کانی اگر ما جای رو اسکن میکنیم و در اسکن دهم افزایش عدد داشتیم میشه گفت هدف در عمق پنج متری هست یا باید از این روش استفاده کرد (اسکنهامون یک متری هست)
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
سه شنبه 2 اردیبهشت1393 - 4:55pm |
|
|
|