نویسنده |
پیغام |
Kaniii
کاربر حرفه ای
|
سلام دوست من در مسيري كه نرم افزار اصلي وجود داره كه بايد در درايو ويندوز باشه كه غالبا c هستش وارد پوشه نرم افزار شيد و روي آيكون نرم افزار راست كليك كنيد و به پراپرتيز بريد در پنجره پراپرتيز سر برگcompatibility رو انتخاب كنيد و در قسمت compatibility mode از نوارش گذينه windows 98 رو انتخاب و اوكي كنيد
صدور هيچ ويزا و گذر نامه اي لازم نيست وقتي به الله پناهنده ميشويد
|
چهارشنبه 3 اردیبهشت1393 - 10:00pm |
|
|
davood_zzz
کاربر حرفه ای
|
koohyar نوشته است: حمید نوشته است: کوهیار عزیز این مبدل هم باید جوابگو باشه. شما همین رو به صورت آماده تهیه میکنی و فیش خروجی دستگاهی که ساختی رو به این وصل میکنی و اون طرفش رو هم میزنی به یو اس بی کامپیوتر! دستکاری خاصی نمیخواد. کانکتور سریال دستگاه رو هم طبق توضیحات قبلی باید درست کنین فرقی نمیکنه مستقیم بخواد به کامپیوتر وصل بشه یا با مبدل. از توضیحات شما ممنونم مهندس جان منظورم ساختن خود این مبدل توسط ما بود که نخریمش من هم پورت 9 پایه رو دارم هم یو اس بی و هم کاورش رو منظورم اینبود چجوری اینو بسازم این مبدل ها داخلشون مدار هست دوست عزیز، الکی قیمتشو نزده 17تومن که داداش
توانا بود هرکه دانا بود knowledge is power
|
چهارشنبه 3 اردیبهشت1393 - 10:07pm |
|
|
archilO
کاربر حرفه ای
|
ممنون دوست عزیزKaniiiجان که پاسخ دادین من از نرم افزار خودش استفاده میکنم و نه از اسنفر ایا با اون هم همین طور میشه یا نه حتما از اسنفر استفاده کنم بازم ممنون
هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ، نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!
|
چهارشنبه 3 اردیبهشت1393 - 10:23pm |
|
|
Kaniii
کاربر حرفه ای
|
archilO نوشته است: ممنون دوست عزیزKaniiiجان که پاسخ دادین من از نرم افزار خودش استفاده میکنم و نه از اسنفر ایا با اون هم همین طور میشه یا نه حتما از اسنفر استفاده کنم بازم ممنون دوست من بنده هم در مورد نرم افزار اصلي صحبت كردم به قول شما نرم افزار خودش
|
چهارشنبه 3 اردیبهشت1393 - 10:32pm |
|
|
Kaniii
کاربر حرفه ای
|
davood_zzz نوشته است: koohyar نوشته است: حمید نوشته است: کوهیار عزیز این مبدل هم باید جوابگو باشه. شما همین رو به صورت آماده تهیه میکنی و فیش خروجی دستگاهی که ساختی رو به این وصل میکنی و اون طرفش رو هم میزنی به یو اس بی کامپیوتر! دستکاری خاصی نمیخواد. کانکتور سریال دستگاه رو هم طبق توضیحات قبلی باید درست کنین فرقی نمیکنه مستقیم بخواد به کامپیوتر وصل بشه یا با مبدل. از توضیحات شما ممنونم مهندس جان منظورم ساختن خود این مبدل توسط ما بود که نخریمش من هم پورت 9 پایه رو دارم هم یو اس بی و هم کاورش رو منظورم اینبود چجوری اینو بسازم این مبدل ها داخلشون مدار هست دوست عزیز، الکی قیمتشو نزده 17تومن که داداش غالبا فقط يك آيسي بافر كه نهايتش دو تومن سه تومن قيمتشه
|
چهارشنبه 3 اردیبهشت1393 - 10:35pm |
|
|
archilO
کاربر حرفه ای
|
قربونت کانی عزیز ممنون دوست عزیز من هم اون مبدل رو باز کردم که توش دوتا ایسی بود یکی بافر یکی اس سی سریال(232)
هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ، نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!
|
چهارشنبه 3 اردیبهشت1393 - 11:12pm |
|
|
Kaniii
کاربر حرفه ای
|
archilO نوشته است: قربونت کانی عزیز ممنون دوست عزیز من هم اون مبدل رو باز کردم که توش دوتا ایسی بود یکی بافر یکی اس سی سریال(232) خواهش ميكنم دوست من حالا تونستي اطلاعات رو به كامپيوتر منتقل كني؟
|
چهارشنبه 3 اردیبهشت1393 - 11:34pm |
|
|
Kaniii
کاربر حرفه ای
|
خيلي ممنونم دوست خوب و استاد گرامي يك سوال؟ در روشي كه گفتين 11 پراپ گيرنده و 11 پراپ فرستنده كه به دو سيم گيرنده و فرستنده وصل ميشن در صورتي كه در اين مدار 2 گيرنده و 2 فرستنده داريم يعني دو بار پراپ زني كنيم منظورم 44 پراپ .؟ دوم اينكه بنظر شما بدونه تقويت مدار اين روش كارايي داره
|
چهارشنبه 3 اردیبهشت1393 - 11:49pm |
|
|
archilO
کاربر حرفه ای
|
نه متاسفانه باز خطا میده والا مسیر ای سی تا خود کابل رو هم چک کردم ولی نشد راستی کانی جان دستگاه روی نرمال باشه یا روی ocx?
|
چهارشنبه 3 اردیبهشت1393 - 11:50pm |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
دوستان شرمنده یه اشتباهی توی محاسبات رخ داده بود من خودم پستم رو حذف کردم ایشالا به محض برطرف کردن اون مشکل دوباره میزارم
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
چهارشنبه 3 اردیبهشت1393 - 11:51pm |
|
|
|