نویسنده |
پیغام |
ariana2014
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 3 شهریور1392 - 10:59pm پست: 775 محل اقامت: فلزجو
|
mosimol نوشته است: سلام به دوستان عزیز امروز بعد دو هفته از خرید 35 رفتیم آنتن زنی و حفاری که یه چیز جالب در آوردیم به طور خیلی اتفاقی رو مد برنز و مس خیلی خوب قیچی زد. عکسشو براتون میزارم. واقعا من یه جای این کار موندم که چطور فقط کاربرای جدید جنس درمیارن
حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.
دکتر حسابی.
|
جمعه 5 اردیبهشت1393 - 10:15pm |
|
|
mosimol
|
ariana2014 نوشته است: mosimol نوشته است: سلام به دوستان عزیز امروز بعد دو هفته از خرید 35 رفتیم آنتن زنی و حفاری که یه چیز جالب در آوردیم به طور خیلی اتفاقی رو مد برنز و مس خیلی خوب قیچی زد. عکسشو براتون میزارم. واقعا من یه جای این کار موندم که چطور فقط کاربرای جدید جنس درمیارن درسته تو این تاپیک جدیدم اما شاید تجربه و سنم و تحصیلاتم از شما بیشتر باشه عزیزم.
|
جمعه 5 اردیبهشت1393 - 10:25pm |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
اگه جنسی دراومده کاره نقطه زنت بوده موسی ی جان ....ممنون داداش اریانایه گل ...نقطه زنه خوب وتموم کننده دلارش بالاس ماهاهم وسعمون نمیرسه فعلا
|
جمعه 5 اردیبهشت1393 - 10:40pm |
|
|
mosimol
|
ali7777 نوشته است: اگه جنسی دراومده کاره نقطه زنت بوده موسی ی جان ....ممنون داداش اریانایه گل ...نقطه زنه خوب وتموم کننده دلارش بالاس ماهاهم وسعمون نمیرسه فعلا علی جان درسته نقطه زن کاره آخرو انجام داد اما جهت اصلیشو با 35 پیدا کردم نمیخوام تبلیغات کنم برای 35 اما کم کم کار با ردیابو تو ذهنم نهادینه میکنم باید درکش کردو رفت تو بیابون نه اینکه ردیاب بخری بشینی خونت و منتظر این باشی که خدا از آسمون برات نازل کنه . یکی از دوستان نزدیکم به تازگی z1 گرفته اما اون هم چیزی سرتر از نقطه زنای دیگه نیست اصولا یه ردیاب قوی و اپراتور قوی حرف اول و آخر ر تو این کار میزنه .
|
جمعه 5 اردیبهشت1393 - 10:57pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
علی جان کلا مقایسه طلای جدید با عوامل خطا کار درستی نیست.شما اگه با ردیاب یه فلز مثل سرب رو از زمین خارج کنی تا یه ماه هم همین سرب وزن ده برابر خودش رو خواهد داشت و ردیاب با وزن بالای اونو میگیره که این امر نشان از قدرت فوق العاده تاثیر زیر خاک ماندن فلز رو نشون میده.کلا اولین علت خوب نبودن فرکانس های ازادمون اینکه این فرکانس ها با فلزات جدید بدست اومدن. mosimol عزیز بهت تبریک میگم.ایشالله موفقیت های بزرگ رو بدست میاری. اریانای عزیز تا چند روز قبل هم یه مقدار مفرغ و مس خارج کردم و کاربرهای قدیمی فکر کنم فقط دنبال طلا هستن...
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
جمعه 5 اردیبهشت1393 - 11:19pm |
|
|
mosimol
|
حمزه جان ممنون از شما مشکل ما اینه که به جنس داخلی به هیچ عنوان اعتقادی نداریم و فکر میکنیم هرچی از اونور میاد همیشه سره اما تا کی باید این داستان ادامه بدیم یکم به مهارتها و ایده ها ... داخلی خودمون هم توجه کنیم بذ نیست. درسته انا چندین سال از ما جلوترن اما نباید دست رو دست گذاشت و همینطور حسرت خورد زمانیکه متوجه شدم چنین ردیابی هست خیلی خوشحال شدم و بهد چند وقت مطالعه روش از طریق همین سایت تهیه کردمش و ازش راضیم . بازم میگم بهترین راه برای رسین به موفقیت اینه که تلاشتونو چند برابر کنید و ترسو و اینحرفارو بزارید کنار و برید اینقدر بگردید تا به موفقیت برسید. ببخشید که زیاد حرف زدم به امید موفقیت برای همه
|
جمعه 5 اردیبهشت1393 - 11:27pm |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
سلام کانی جان احتمالا فردا میرم روستامان ,من سه سال پیش یک اهنربای بلندگو تو نیم متری چال کرده بودم ,میخوام ببینم کدام فرکانسا به طلا واکنش داره, اگه چیزی هست که باید تست بگیرم لطفا راهنمایی کن منو ,با تشکر.
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
شنبه 5 اردیبهشت1393 - 12:42am |
|
|
بنيامين1
کاربر حرفه ای
|
ariana2014 نوشته است: mosimol نوشته است: سلام به دوستان عزیز امروز بعد دو هفته از خرید 35 رفتیم آنتن زنی و حفاری که یه چیز جالب در آوردیم به طور خیلی اتفاقی رو مد برنز و مس خیلی خوب قیچی زد. عکسشو براتون میزارم. واقعا من یه جای این کار موندم که چطور فقط کاربرای جدید جنس درمیارن اریانا جان حرف دل من رو زدی
https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو
|
شنبه 6 اردیبهشت1393 - 8:11am |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
موسیو عزیز ضمن تبریک میشه از شیوه ردیابیتان توضیح بدین ,پاین که دسته ها را چطور دستتان میگیرید توضیح بدید ممنون میشم.
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
شنبه 6 اردیبهشت1393 - 8:46am |
|
|
reza_ab_87
|
mosimol نوشته است: سلام به دوستان عزیز امروز بعد دو هفته از خرید 35 رفتیم آنتن زنی و حفاری که یه چیز جالب در آوردیم به طور خیلی اتفاقی رو مد برنز و مس خیلی خوب قیچی زد. عکسشو براتون میزارم. دوست عزیز چرا جو سازی میکنید این عکس کفش که فرستاده اید یک زیرسیگاری میباشد که من خودم از استرالیا تعدادی ازش خریدم و برای هدیه اوردم ایران لطفا تا وقتی جنس در نیاوردید به دروغ پیام و عکس ندهید
|
شنبه 6 اردیبهشت1393 - 8:49am |
|
|
|