سلام
مسایلی رو مطرح میکنم امید است با اینکار خطاهای رایجی که باعث نادیده گرفتن بار و هدف قرار دادن ذرات میشد رو تا حد بسیار زیادی از بین بیریم.
در تایپک زیر با مهندس حمید و شایان تقریبا مباحث رو مطرح کردیم پیشنهاد میکنم مطالعه کنید.
viewtopic.php?f=19&t=1523یا
http://www.felezjoo.com/viewtopic.php?f=19&t=1523من با پیشنهاد یکی از دوستانم چندی پیش با فرکانسمتر دقیق آلمانی خروجیهارو اندازه گیری کردم که دیدم ورودی و خروجی یکی نیست. همین منو کنجکاو به بررسی بیشتر کرد.
این مبحث رو بارها مهندس حمید توضیح دادند و منکر این شدند که ورودی و خروجی متفاوت باشد. در این رابطه هم از کسانی خواستم با اسکوپ بررسی دقیق انجام بدن که تقریبا این دوستان هم حرف مهندس حمید رو تصدیق کردند و از دقت فرکانسی بسیار بالای ردیاب گفتند.
یعنی اینکه با مولتی متر نمیشه دقیق خروجی رو اندازه گرفت.
اما نکته مهمی که با همین فرکانس متر متوجه شدیم اینکه در یه سری ردیاب ها اختلاف ورودی و خروجی عدد X بود و در سری دیگر عدد Y.
مثال میزنم. تست ورودی و خروجی فرکانس
37.32:در ردیابهای
گروه اول خروجی میشد
37.31 و
37.16در ردیابهای
گروه دوم خروجی میشد تقریبا
34.31ما قبلا با حمزه فرکانسهایی رو مطرح کردیم که در تستها عالی بودند ولی در عمل میدیدم که بچه ها باز با اون فرکانس ریشه درخت میزدند و بقیه مسایل. همین مسئله فرکانس هارو زیر سوال برد.
دلیل این موضوع رو تا حد بسیار زیادی به این مسئله که مطرح کردم ربط میدم.
حل مشکل:من به نظرم اومد که شاید موجهای ترکیبی باعث این مشکله اما با توضیحات مهندس حمید و همچنین دوستانی که اسکوپ دارن و تایید دقیق بودن امواج فرکانسی تا حد زیادی این نظر منتفی شد.
در حال حاضر تنها نکته مهمی که موجب این معضل شده و بهش پی بردیم با اثبات اون ؛ استفاده از قطعات نامرغوب و یا از دست دادن کارایی مطلوب قطعات است.مهمترین قطعه فعلا ولومها هستند. بنده با ردیاب 35 که برام فرستادن اوایل خوب میتونستم سنس کنم ولی بعد از مدتی دیدم که هیچ سنسی ندارم.
با مهندس مجتبی در میان گذاشتم که ایشون زحمت کشیدن درستش کردند. ولومها تعویض شده و سنس بسیار عالی داشتم.
با این توضیحاتی که دادم بچه هایی که همیشه از سنس نکردن بعضی مودها مثل آریانا که از مس شکایت داشتند و علی 777 که مدام با ذرات برخورد میکردن باید متوجه این قضیه بشن که چه اتفاقی افتاده است.
من الان مثالهایی میزنم تا کاملا قضیه روشن شود.آقای شایان مدام مطرح میکردن که چرا نمیتونه مس رو سنس کنه تها جوابی که اون موقع براشون داشتم این بود که فرکانسها رو بالا پایین کنه ولی خوب این روش معقولی نیست و چقد باید بالا پایین بشه.
استاد جاوید عزیز چندین فرکانس خوب طلارو بهشون دادم که هر بار میگفتن با این فرکانسهای من هیچ سنسی ندارند. تقریبا هر فرکانسی که به ایشون دادم رد کردن و سنس نداشتن.
آقای کمال از سنس نکردن فرکانس 119.5 برای مس گفتن که خود ایشون با بالا پایین کردنش به فرکانس 119.6 رسیدن و گفتن که خوب سنس میکنه.
از مهندس کرمی هم خواستم که در روشن شدن این موضوع کمک کنند که ازشون ممنونم و با توضیحات ایشون بود که توضیحات مهندس حمید هم تصدیق شد.
من از همه این عزیزانی که اسم بردم میخوام که بیان و توضیح دهند تا به امید خدا مشکلات زیادی رو رفع کنیم البته نمیگم صد در صد.!!
عرض کنم که همه دوستانی که چنین مشکلاتی دارن و حتی اونایی که مشکل ندارن ولومهاشونو تعویض کنند و از ولومهای نظامی استفاده کنند.
شایدم مقصر مهندس مجتبی هم نیست چون واقعا بازار قطعه در ایران افتضاحه تا جایی که عزیزان فعال در قسمت طراحی فلزیاب بارها به این نکته اشاره کردن که وقتی قطعه ای خریداری میشه حتما مشخصه ش که اهم یا ظرفیت یا هر مشخصه دیگری که داره را دقیقا تست کنند.
نتیجه گیری اینکه : از همه کسانی که ردیاب 35 رو دارن در جهت تهیه
ولوم های نظامی تلاش کنند و نتیجه را ببینند. هم مشکل سنس حل میشه هم بسیاری خطاهای رایج و هم اینکه همه با هم یکدست میشن در استفاده از فرکانسها.
مسئله مهم دیگه اینه که تا یه مدت دیگه که خیلی طول نمیکشه یکی دو فرکانس در اختیار میزاریم که از این به بعد فقط با این فرکانسها کار خواهد شد. این فرکانسها که نمیگم دقیقترین ولی از همه فرکانسهای حاضر دقیقتر هستند.
به جای نا امید شدن و نا امید کردن ؛ امیدوار بشید و امیدوار کنید.موفق باشید.