کانی جان ضمن تشکر از شما توضیحاتی بنظرم میرسه که عرض میکنم.
بنده قبلا توضیح دادم ؛ شیوه ساخت فرکانس در ردیاب 35 اصلا بصورت آنالوگ نیست که به کیفیت ولوم ربط داشته باشه و از نظر قطعات هم در سیستم دیجیتال یا دستگاه سالم هست یا کلا خراب! اگر این سیستم از نوع آنالوگ بود این مسائل عادی بود و علت اینکه بنده تاکید میکنم ردیاب باید دیجیتال باشه همین مسائل هست. حالا اگر قرار باشه مشکلات ردیابهای انالوگ در یک ردیاب دیجیتال هم وجود داشته باشه که پس دیگه به چه دردی میخوره!
از نظر تاثیر ولوم هم فقط این توضیح رو برای دوستان فنی تر عرض کنم که علت انتخاب ولوم به جای کلید که کار نامتعارفی بوده صرفا برای سادگی اپراتوری بود! چون فرض کنین اگر از کیبورد یا دکمه برای ورود اعداد مختلف میخواست استفاده بشه یا منو گذاشته بشه چقدر کار اپراتوری مشکل تر و وقتگیر تر میشد؟ وگرنه دادن اطلاعات دیجیتال با ولوم به دستگاه از نظر طراحی خیلی مشکلتر از این هست که شما با کلید بطور مستقیم داده ها رو بخونی. ولی من مساله اپراتوری رو در نظر گرفتم نه سادگی طراحی. رنج تغییرات ولوم هم که بصورت مقاومت یا در واقع تغییر ولتاژ هست ؛ توسط ورودی میکرو کنترلر خوانده میشه و بر اساس فرمولهای ریاضی به اعداد فرکانسی در رنج مجاز تبدیل میشن. این محاسبه کاملا دیجیتالی و ریاضیاتی هست و همون عددی که بصورت فرکانس استخراج میشه و روی صفحه نشان داده میشه عینا توسط پروسه دیگه ای بعنوان فرکانس خروجی تولید میشه. یعنی ابتدا عدد روی صفحه میاد و بعد عینا همون عدد برای تولید فرکانس ارسال میشه! پس اینکه این دو مقدار متفاوت باشن معنی پیدا نمیکنه.
اما در خصوص کیفیت ولوم من قبلا عرض کردم اگر ولوم نظامی وجود داشت استفاده ازش خیلی بهتر بود. متاسفانه نه من چنین ولومی پیدا کردم و نه آقا مجتبی. البته در گذشته مغازه ای در پاساژ عباسیان طبقه زیرزمین وجود داشت که با صنایع دفاعی کار میکرد و من هم خیلی اونجا میرفتم و ولوم نظامی ساخت روسیه رو دیده بودم که کاملا ضد آب و گرد و خاک بود! قیافه اون ولوم از نظر قطر کوچکتر از ولوم معمولی بود اما حجم بیشتری داشت و خیلی هم سفت میچرخید. متاسفانه اون مغازه دیگه عوض شده و من هم این ولومها رو جای دیگه ندیدم.
بهرحال اگر از ولوم مرغوب استفاده بشه فقط از نظر پرش اعداد روی صفحه قضیه درست میشه. این مشکل هم برای تعدادی از عزیزان فقط وجود داشته. آقا مجتبی هم تا حالا از چند سری ولوم مختلف استفاده کردن. دستگاه بعضی دوستان مساله پرش اعداد رو داشته و اکثرا این مشکل رو نداشتن. این مساله مهمیه که اگر کسی مساله پرش اعداد رو روی صفحه نداشته باشه پس هیچ ایرادی هم در زمینه ولوم وجود نخواهد داشت.