نویسنده |
پیغام |
ariya
استاد - مدیر
|
با درود فراوان
راستش من زیادوقتشو ندارم که توی انجمنها فعالیت داشته باشم از اونجا که هم دلم براتون تنگ شده بود وهم اقا اشکان یک مقدار اصرار داشتند که به انجمن سر بزن منم گفتم جند روز درخدمتتون باشم که البته باعث افتخاره دوستان عزیز من میخوام یکسری تجارب شخصی وهمجنین نسخه ای رو براتون توضیح بدم البته جیزهایی که واقعا تجربه شده ویا براساس سند هستند
جون دوست دارم یک مقداردر این زمینه رشد وتجربه بیشتر بدست بیارید وبه امید خدا بتونید توی این کار موفق بشید
ازاقای تهرانی هم میخوام شروع کنه جون ظاهرا قرار بوده در مورد نسخه ها قدام کنه اقای تهرانی من تجارب زیاد وریزه کاریهای زیادی رو در اختیار دارم وکاملا میدونم که هر کسی فوت وفن خودشو پخش نمیکنه جون همین فوتو فن باعث تمایز اون با دیگران میشه اما بنظر من وقتشه یک کاری کنیم دوستان کمترتوی زحمت بیفتن وهمجنین زودتر به نتیجه برسن درظمن دوستان بنظر من دیگه این سوالات در مورد جوغنها یا مورد معمول رو برای سوال کردن ارایه ندن جون به حد کافی این موارد توی انجمن یافت میشه ومیتون ازاون منابع به جواب سوال خودشون برسن بنظر من الان وقتشه که همگی هرجند تجربه ازخود یا دیگران دارند رو در یک تاپیک جداگانه باعنوان تجربیات و ارایه نسخها از طریق کاربران فعالیت کنند وهم جنین هرکسی هر نسخه ای را داره یا شنیده نهایت با تغییر دادن ادرسها اونو برای تجربه دیگران قرار بده ببینید دوستان بیشتر افراد انجمن یا جند نسخه دیدن یا شنیدن میدونید اگر هر نفر یک نسخه ارایه بده جه حدسطح علمی این کارو تجربیات بالا میره مگه استادان واقعی جطور علمشون بالا میره یا کتابها وپکجیهای حرفه ای جطور به نگارش در میان بامقداری تجربه وخواندن نسخه ها
در کل من از فردا عصر شروع میکنم واینکه خواهشن من میخوام توی این جند روز در خدمتتون باشم پس لطفا پیام خصوصی وسوالی در انجمن نپرسید ومطلب بعدی کسی به اسم استاد منو خطاب نکنه بزارید من با شما راتحت باشم
mantera
|
یکشنبه 7 اردیبهشت1393 - 11:26pm |
|
|
ariya
استاد - مدیر
|
دوستان من یک بار متن فوق رو خوندم ودیدم یک مقداری تند رفته بودند واقعا شرمنده ازدوستان مبادا حمل بر خودستایی شده باشه باور کنید جون احساس راحتی میکنم به اون صورت قبلی نوشته بودم به هر حال اگر متن قبلی باعث ناراحتی ویا یک مقدار سریح ورک بوده معذرت میخوام
mantera
|
یکشنبه 7 اردیبهشت1393 - 11:58pm |
|
|
ژنرال
کاربر حرفه ای
|
درود بر عزیز دل
بهترین زندگی برای کسانی است که نیک بیاندیشند وپارسایی را سرلوحه زندگی خود کنند
اشوزرتشت
|
دوشنبه 7 اردیبهشت1393 - 12:01am |
|
|
سید جواد
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 7 اردیبهشت1392 - 6:43pm پست: 560 محل اقامت: زمین
|
ariya نوشته است: دوستان من یک بار متن فوق رو خوندم ودیدم یک مقداری تند رفته بودند واقعا شرمنده ازدوستان مبادا حمل بر خودستایی شده باشه باور کنید جون احساس راحتی میکنم به اون صورت قبلی نوشته بودم به هر حال اگر متن قبلی باعث ناراحتی ویا یک مقدار سریح ورک بوده معذرت میخوام خوش آمدی آریا جان خوشحالمون کردی
امام حسن مجتبی (ع): لو سکت الجاهل لما وقع الخلاف اگر جاهل سکوت کند اختلافی پیش نمی آید
|
دوشنبه 8 اردیبهشت1393 - 9:13am |
|
|
sulduz
کاربر حرفه ای
|
سلام استاد آریا خوش اومدین
اگر همان کاری را انجام دهید که همیشه انجام می دادید همان نتیجه ای را می گیرید که همیشه می گرفتید
|
دوشنبه 8 اردیبهشت1393 - 1:33pm |
|
|
tehrani39111355
استاد آثار شناسی
|
چشم جناب آریای عزیز .در اسرع وقت چندتا از تجربیات را مصور میکنم برای استفاده ی دوستان .
***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***
|
دوشنبه 8 اردیبهشت1393 - 2:16pm |
|
|
اشکان
کاربر فعال
|
درود بر دوستان جناب آریا خوش اومدی بسیار خوشحالم که شما رو دوباره در انجمن میبنم با وجودی که میدونم واقعا سرتون شلوغه حضور شما باعث دلگرمی وسرافرازی همه خواهد بود . در این کار تجربه حرف اول رو میزنه و همه میدونن که تجربه چیزی نیست که به آسونی بدست بیاد باید به خاطرش تلاش کرد وزحمت کشید ، از اینکه تجربیات گرانبهاتون رو بدون هیچ چشمداشتی در اختیار همه قرار میدین واقعا ممنونم و از شما تشکر میکنم .
|
دوشنبه 8 اردیبهشت1393 - 3:37pm |
|
|
tehrani39111355
استاد آثار شناسی
|
با سلام . تجربه ای خدمت دوستان . سر نسخه ای اشاره به یک سنگ که روی آن کنده کاری گردی در فلان منطقه وفلان گردنه داشته است .بعد از ان تمامی علائم با بازدید مستمر از منطقه ومشاوره با دوستان که منتهی به آخرین علامت که تقریبا به شکل صندلی ویک جوغن در کناره ی نشیمن گاه ویک جوغن انگشتی در دیواره دارد . مابقی توضیحات در عکس اضافه گردیده است . موفق باشید
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
دوشنبه 8 اردیبهشت1393 - 5:47pm |
|
|
ariya
استاد - مدیر
|
سپاسگذار از جناب تهرانی اقا من واقعا قبولت دارم جون یک کاوشکر حرفه ای وکار کرده ای بشخصه واقعا وقتی مطالبتو میخونم کلی تجربه بدستم میارم در کل نمونه هستی
خوب دوستان در جاهایی خونده ام که مثلا شخصی گفته مثلا 2تن طلادر فلان غار هست وتعدادی یااصلا باور ندارندوعده ای هم مشکوک به این موارد در واقع باید بگم که امثال دوتن جیزی نیست بقول یکی از نسخه دارهای معروف روی هم رفته ایران 700سال امپراتور جهان بوده وتوی این مدت اینقدر طلا وجواهرات وارد ایران شده که شما حتی نمیتونید حدشو بزنید به غیر اینکه قبل از این امپراتوریدر جهان ، خود ایران از لحاط فلزات گرانبها ،غنی ودارا بوده در کل من به شخصه نسخه 14تن طلا و2تن نقره نسخه 18تن طلا وباز نسخه یک ثروت 39تنی ویا نسخه 123تن طلا وغیره رو دیده ام البته بازم بالاتر هست ولی من بشخصه نسخه هاشونو ندیدم
به هرحال جندمورد در باب تله ها رو براتون توضیح میدم (درجایی امده وقتی درب را باز میکنید اگر درعرض 20بار دم وبازدم درب را نبندید در زیر شنهای روان دفن خواهیدشد)یعنی دراین مواقع حتما باید سقف ودیواره هارو نگاه کنید واگر سوراخهایی شک برانگیز مشاهده کردید احتمال خظر ریزش شن روداشته باشید وباید دنبال اهرم خنثی شدن ان باشید که در اینجا اهرم خنثی شدن ان، بستن دربی است که باز شده
یا درجایی دیگر میگوید(این اتاق پراز طلاست هنگام ورود باید دقت کرد جون این محل دارای سم کربنی خطرناک است)یعنی دراون اتاق غیر از گاز خود ظلا یک سمی بصورت گاز یا هوا که در نسخه به کربن تشبیه شده وجود دارد
یادرجایی دیگرمیگوید(موقع بازکردن ساروج خیلی دقت کنیدزیرساروج سم کنسانتین گذاشته ایم این سم از 150متر هرموجودزنده ای راکورمیکند البته من فکر میکنم بعداز باز کردن ساروج، یا این سم گازی تولید میکند که تا شعاع 150متر میتونه برد داشته باشد یا اینکه اگر در جریان هوای باز یاباد قرار بگیره میتونه 150متر حرکت وتاثیر داشته باشد
mantera
|
دوشنبه 8 اردیبهشت1393 - 8:00pm |
|
|
tehrani39111355
استاد آثار شناسی
|
قربان شما آریا جان. اگه چیزی هم یادگرفته ایم درجوارشما ودوستان بوده. مخلص شما وخانواده ی فلزجو
|
دوشنبه 8 اردیبهشت1393 - 10:56pm |
|
|
|