نویسنده |
پیغام |
ali222
کاربر حرفه ای
|
استاد حمید باور کن این مدار بغییر از لوپ 45 با سایز بالاتر مشکل داره ! درسته افزایش نویز پذیری و حساسیت به املاح در لوپهای بزرگتر برای پالسیها یک مشکل مشترک هست ولی این 15 سانت قطر بیشتر تمام معادلات این مدار رو برهم میزنه هم در انتخاب گارد هم در انتخاب باریر !!
|
سه شنبه 8 اردیبهشت1393 - 1:20am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
علی جان شما چند بار این مطلب رو گفتی که با لوپ بزرگتر از 45 سازگاری نداره! خیر هیچ دلیل علمی و فنی برای چنین چیزی وجود نداره. کما اینکه لوپ 60 و 74 سانتی هم برای این مدار ساخته شده و خوب هم جواب داده. اصولا برای مدار سایز لوپ مطرح نیست! مشخصات لوپ مطرحه. مشکل لوپ بزرگ یکی ظرفیت خازنی بیشتر هست که باید با کیفیت بیشتر درست کنین تا خازن داخلی کم بشه. مشکل دیگه هم نظم سیمهاست که مشکلتر رعایت میشه و باز بحث کیفیت پیچیدن لوپ هست! در نهایت هم نویزپذیری بیشتر که هر چند با شیلد درست میشه اما در محیط خارج شهر نباید مشکل نویز داشته باشیم. دقت کنین اگر مقاومت لوپ هم بیش از حد پایین در بیاد بوقهای اضافی بیشتر میشه!
|
سه شنبه 8 اردیبهشت1393 - 2:00am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
با سلام خوب علي بايد با آزمون و خطا بهترين اندازه لوپ مطابق ميل سازنده مشخص بشه ؛ لوپ 45 يكي از اونهاست و همينطور لوپ 60 كه كه به نظر بنده ايده آل هست ، مسلماً لوپ 60 بدليل بزرگتر بودن دريافت نويز بيشتري خواهد داشت كه طبيعيه ، و با شيلد كردن اصولي لوپ توسط اسپري گرافيت خيلي بهتر خواهد شد و اثرات زمين رو هم كم تر ميكنه ، نكته اي رو مد نظر بنده بوده ؛ اينكه اگر لوپ 60 خوب و باكيفيت ساخته و شيلد بشه تا ثبات دستگاه خيلي بالا باشه ، از همين خاصيت نويز پذيري ميشه در اپراتوري و كشف فلزات بزرگتر استفاده كرد كه اين نكته بايد بيشتر بررسي بشه ، يعني همين صداي بم و يا ضرضر كه از مدار در قبال نويزها شنيده ميشه رو فكر ميكنم در مواقعي كه لوپ با كيفيت و خوب شيلد شده باشه ممكنه وقتي فركانس دستگاه در شعاع ميدان مغناطيسي دفينه قرار بگيره همين صداهاي نويزي شكل از دستگاه شنيده بشه ! اينجاست كه تجربه اپراتور مهمه تا خوب عملكرد دستگاه رو در مواقع مختلف تجربه كرده باشه ؛ به نظر بنده چنس دستگاهي هست كه به كيفيت ساخت مدار و لوپ و همچنين تجربه زياد و هوش اپراتور نياز داشته تا اپراتوري با چنس موفقيت آميزتر براي اهداف عميق تر باشه
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
سه شنبه 8 اردیبهشت1393 - 2:09am |
|
|
kooroshxfx
کاربر حرفه ای
|
ارتین نوشته است: abasazad نوشته است: سلام بر دوستان و مهندس حمید گرامی من از تست برگشتم.همه جوره تست گرفتم براتون از200 سانتی تا 310 سانتی متر.اندازه سینی استیل موجود در تست به قطر 47 سانتیمتر هستش و اندازه برد مسی مورد تست در فیلمها 50 سانت هستش.به دلیل استفاده از دوربین با کیفیت حجم فیلمها که 12 تا هستش شده 1.4گیگا بایت .حالا باید حجمشون رو بیارم پایین تا بتونم آپلود کنم.منتظر باشین یا حق اقاي محترم پس چي شد اين فيلم ؟ چرا يهو اينجا خلوت شد؟ ديگه كسي از نتجه تستاش چيزي نميگه ، نكنه زدين به بار رو دارن ميشمرين ، اي ناقلاها آرتین جان سلام دوست من
بیایم نتایج تستهای خودمونو بزاریم که چی؟؟؟ آخرش هم بیایم با اونهایی دهن به دهن بشیم که کپی اون چیزهایی هستن که دولت بدون اطلاعات
صحیح از قبرس وارد میکنه
ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر
|
سه شنبه 9 اردیبهشت1393 - 8:02am |
|
|
sepid
کاربر فعال
|
حمید جان برای لوپ 65 سانت میتونم از این نوع سیم استفاده کنم ؟ مقاومت 20 متر تقریبا 0.8 اهم هست .
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
سه شنبه 9 اردیبهشت1393 - 9:04am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
با اجازه از مهندس حمید نه دوست من با این حسابی که شما فرمایش کردید 20 متر شده 0.8 اهم ، اگر لوپ رو بپیچید مقاومت لوپ خیلی بیشتر از 1 اهم درمیاد که مناسب نیست
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
سه شنبه 9 اردیبهشت1393 - 9:23am |
|
|
sepid
کاربر فعال
|
مهدی جان طبق فرمول تقریبا 20 متر از این کابل 400 میکرو هانری رو میتونه ایجاد کنه هنوز نپیچیدم منتظر نظر اساتید هستم .
|
سه شنبه 9 اردیبهشت1393 - 9:31am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
sepid نوشته است: مهدی جان طبق فرمول تقریبا 20 متر از این کابل 400 میکرو هانری رو میتونه ایجاد کنه هنوز نپیچیدم منتظر نظر اساتید هستم . پس اگر حساب درست کرده باشید خوبه فقط افشان بودن سیم و روکش از جنس پلاستیک ممکنه مورد داشته باشه ، باز هم نظر کارشناسی مهندس حمید رو باید ببینیم .. موفق باشی برادر
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
سه شنبه 9 اردیبهشت1393 - 9:40am |
|
|
sepid
کاربر فعال
|
مهدی جان یه لوپ 30 سانت با سیمی که کارمندان مخابرات برای سیم کشی ADSL داخل مخابرات انجام میدن پیچیدم که عدد شروع گارد 15 هست . ولی اهمش زیاد در میاد 1.8 اهم . با 397 میکرو هانری
|
سه شنبه 9 اردیبهشت1393 - 9:48am |
|
|
سورنا
کاربر حرفه ای
|
سورنا نوشته است: درود. آقایون این چنس چقد عمق میزنه?(نهایت عمقی ک ازش گرفتین) حساسیتش ب طلا چطوره? ب ذرات و املاح چی?? ثباتش چطوره?? ممنون میشم پاسخ کامل بدید آقایون محترم ب آسمان سوگند ما پست گذاشتیم! ی چنتا سواله کسایی ک خبره تر هستن کم لطفی نکن خواهشا پاسخ بدید همینجوری رد نشید....
شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***
|
سه شنبه 9 اردیبهشت1393 - 10:13am |
|
|
|