نویسنده |
پیغام |
majid_famali
کاربر حرفه ای
|
سلام به بچه های با صفا و سخت کوش انجمن ... شکر خدا یکی دو مورد کار ناتمام با همیاری دوستان و مساعدت هوا به اتمام رسید که نتایج بدست آمده رو در فرصت مقتضی برای دوستان ارائه میکنم...
من باب علی الحساب باید عرض کنم در مکانیکه دارای هدف واقعی هست اوزان بالا نشان از مگنت بالاست که خود بواسطه ی وجود چند نوع فلز که اکتیویته ی بالاتری دارند بوجود میاد ...
با آرزوی موفقیت برای همه ی عزیزان .... یا حق.
|
سه شنبه 9 اردیبهشت1393 - 1:54pm |
|
|
Kani
استادیار
|
|
سه شنبه 9 اردیبهشت1393 - 2:03pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
majid_famali نوشته است: سلام به بچه های با صفا و سخت کوش انجمن ... شکر خدا یکی دو مورد کار ناتمام با همیاری دوستان و مساعدت هوا به اتمام رسید که نتایج بدست آمده رو در فرصت مقتضی برای دوستان ارائه میکنم...
من باب علی الحساب باید عرض کنم در مکانیکه دارای هدف واقعی هست اوزان بالا نشان از مگنت بالاست که خود بواسطه ی وجود چند نوع فلز که اکتیویته ی بالاتری دارند بوجود میاد ...
با آرزوی موفقیت برای همه ی عزیزان .... یا حق. مجيد عزيز خسته نباشي. بنظر مياد شيره شيري
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
سه شنبه 9 اردیبهشت1393 - 3:36pm |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
مجید جان خورشهالمان کردی
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
سه شنبه 9 اردیبهشت1393 - 4:40pm |
|
|
ramin
مدیر سایت
|
اقا نوش جونت از شیر مادرم حلال تر هر کسی که موفق میشه میزنه به هدف نتیجه زحمات و تلاش و زکاوت اون طرفه حالا هر شخصی میخواد باشه
درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند
آخرین بار توسط ramin در سه شنبه 9 اردیبهشت1393 - 5:14pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
سه شنبه 9 اردیبهشت1393 - 5:12pm |
|
|
majid_famali
کاربر حرفه ای
|
jafar نوشته است: مجید جان خوشحالمان کردی ممنونم جعفر جان زنده باشی... hamze2000 نوشته است: مجيد عزيز خسته نباشي. بنظر مياد شيره شيري شاگردیتونو میکنیم حمزه جان آره کانی جان قبلاخدمتتون عرض کرده بودم.. یا حق..
|
سه شنبه 9 اردیبهشت1393 - 5:13pm |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
با سلام خدمت آقا حمزه و آقا ی کانی میخواستم بدونم برای شروع انتن زدن از چه فرکانسی استفاده کنیم که بهتر باشه مد های خود ردیاب که همه سفال و ریشه درخت رو میگیرن ولی من که تست کردم مد های ردیاب برای من با فاین +4 به بالا و -4 به بالا به سمت هدف میرن ولی با فاین ok به سمت ذرات میرن پس من مد مگنت رو هم باید با فاین +4 و -4 به بالا تست کنم
|
سه شنبه 9 اردیبهشت1393 - 5:33pm |
|
|
Kani
استادیار
|
ebi-gold نوشته است: با سلام خدمت آقا حمزه و آقا ی کانی میخواستم بدونم برای شروع انتن زدن از چه فرکانسی استفاده کنیم که بهتر باشه مد های خود ردیاب که همه سفال و ریشه درخت رو میگیرن ولی من که تست کردم مد های ردیاب برای من با فاین +4 به بالا و -4 به بالا به سمت هدف میرن ولی با فاین ok به سمت ذرات میرن پس من مد مگنت رو هم باید با فاین +4 و -4 به بالا تست کنم سلام ابی جان در این آدرس آخرین فرکانسها در حال حاضر قرار دارند viewtopic.php?f=13&t=1318
|
سه شنبه 9 اردیبهشت1393 - 6:09pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
خوب دوستان من نتايج و جمع بندي موفقيت جناب مجيد عزيز رو براي استفاده دوستان اينجا قرار ميدم. افزايش وزن براي ردياب حدود 28 برابر بوده.يعني وزن 28 برابر بيشتر زده شده دبلیوي بار با دبلیوي حفره و مگنت در يك رنج بودن. با حفاري وزن و مگنت بالا ميره.يعني هر چه قدر حفاري بيشتر انجام بشه وزن بار بالا ميره. حجم مگنت بيشتر از حجم بار بوده(حدود 60 سانت) با وجود زدن دبيليويي 77 براي حفره خبري از اتاقك و فضاي خالي نبوده.البته عمق مگنت هم 70 سانت كمتر بوده حركت انتن ها سنگين ولي مستمر بوده.
ابي عزيز اگه محل بار باشه ردياب بار رو ميزنه و ديگه سراغ سفال نميره. موفق باشيد
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
سه شنبه 9 اردیبهشت1393 - 6:16pm |
|
|
tehrani39111355
استاد آثار شناسی
|
سلام وتبریک به آقا مجید ودوستان. موفقیت این برادر باعث دلگرمی وتلاش بیشتر ما خواهد شد. پس 35 کار خودشو میکنه .این ماییم که یا زبان ان را نمی فهمیم ویا آن را جای باردار نمی بریم . به امید موفیت تمام دوستان
***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***
|
سه شنبه 9 اردیبهشت1393 - 7:36pm |
|
|
|