نویسنده |
پیغام |
ali7777
کاربر حرفه ای
|
داداش عددشم میپرسی حمزه جان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ افزايش وزن براي ردياب حدود 28 برابر بوده.وزنه زده شده یه ردیاب؟ دبلیوي بار با دبلیوي حفره و مگنت در يك رنج بودن.مگنت تاچندبالااومده واسه این چندفلز[بالاست یعنی چنده؟ حجم مگنت بيشتر از حجم بار بوده(حدود 60 سانت):اینم حجم چندرچندشده؟
|
سه شنبه 9 اردیبهشت1393 - 9:11pm |
|
|
Kani
استادیار
|
جاوید نوشته است: درود بر شما کانی جان تا حفاری نشه نمیشه گفت این نظر من نسبی هست که ردیاب بعض وقت هاله را میگیره و بعضی وقت نمی گره ممکنه این موردی که شما داشته باشیدنقره ای باشه که به خاک نچسبیده باشه و درون کوزه باشه یا پلمپ باشه که انوقت بخاطر عدم تشکیل هاله قوی بخاطر ارتباط نداشتن با خاک ردیاب تونسته تفکیک اون را بکنه مثل فلز جدید که ردیاب قادر هست اون را تفکیک کنه جاوید عزیز منظور منم همینه پلمپ باشه به نظر تفکیک عالی میکنه اما پلمپ نباشه ممکنه همه فرکانسهارو مغلوب کنه. اما این نکته هم در نظر بگیرید که قبلا 900 سکه نقره دراومد تو 2 خمره پلمپ بود که اونم هم طلا و هم نقره و هم مس زد ولی من فقط نقره رو تایید کردم و همینطورم شد.
|
سه شنبه 9 اردیبهشت1393 - 9:14pm |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
پس بچه هااستارتوبانقره شروع کنیدوبعدم حفره ومگنت منم امروزوقتی رفتم سره جااول استارتوباطلازدم دیدم یه جادیگه رفت ولی وقتی اف کردم وبامده نقره رفت اینجایی که 2نقطه زن گرفتاوبدونه اینکه بدونم پیداش کردم م م م .... اقامجیدفقط یه چیزمیمونه این که نقطه دقیق بوده قیچی چندتابوده ودقیقه زیره قیچی دراومده.؟..وزن رونقطه اختلاف داشته بابیرونه نقطه...اینام بگی کمکه بزرگی کردی ..بهت تبریک میگم :وقتی نتایجه تستاتوقبلاگذاشتی میدونستم موفق میشی ...
|
سه شنبه 9 اردیبهشت1393 - 10:22pm |
|
|
mehran15451545
|
بنابراین عملا حذف کنندگی ردیاب ناکارآمده و نم روش حساب کرد که هاله هارو حذف کنه و خود فلز بگیره! پس اساتید بفرمایند دبلیو مگنت برای هدف اصلی و تشخیص فلز از غیر فلز باید حداقل چقدر باشه؟ و کلا درباره فلز یا غیرفلز بودن هدف با فرکانسها و مدهای موجود بیشتر توضیح بدید ممنون
|
چهارشنبه 9 اردیبهشت1393 - 3:21am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
جناب مهران وقتی ایدی دیگر شما تحریم میشه تشریف میاری با نهایت مظلوم نمایی میگی منی که قصد خیر و فلان و بهمان داشتم چرا باید تحریم بشم و ... الان بار چندم شماست که عملا بطور مستقیم میخوای بگی این ردیاب بدرد نمیخوره؟ اونم که از حرف چند ماه پیش شما در انجمن تعمیرکاران! اون از حرف دیروز و پریروز و چند روز پیش شما توی انجمن! کدوم یکی از اپراتورهای ردیاب الان داخل این تاپیک اینجوری برخورد میکنه غیر از شخص شما؟؟ بعد شما توقع داری من یا سایرین باور کنیم که هدف شما خیر و کمک به دیگران هست؟ اگر من به شما عرض کنم سیستم حذف کننده این ردیاب اصلا کارایی نداره راضی میشی این بحث رو تموم کنی؟! در ضمن شما اگر ردیاب بهتری میشناسی چرا سراغ همون نمیری و گیر دادی به همین ردیاب؟؟؟
|
چهارشنبه 10 اردیبهشت1393 - 3:34am |
|
|
جاوید
استاد
|
mehran15451545 نوشته است: بنابراین عملا حذف کنندگی ردیاب ناکارآمده و نم روش حساب کرد که هاله هارو حذف کنه و خود فلز بگیره! پس اساتید بفرمایند دبلیو مگنت برای هدف اصلی و تشخیص فلز از غیر فلز باید حداقل چقدر باشه؟ و کلا درباره فلز یا غیرفلز بودن هدف با فرکانسها و مدهای موجود بیشتر توضیح بدید ممنون درود بر شما هاله مگنت فلز چیزی نیست که ردیابها بتونن از این مرز عبور کنند.اگه فلز توی کوزه و یا اتاقک باشه و با خاک تماسی نداشته باشه 35 به راحتی میتونه اون را تفکیک کته وقتی پای هاله میاد وسط دیگه فرکانس برمیخوره به مرز مشترک بین تمام اشیا از فلزات تا غیر فلزات . بخاطر همین هم تفکیک امکان پذیر نمی باشد مگر اینکه برای تشخیص فلزات از غیر فلزات از فرکانسهای معناطیس استفاده بشه که باید بعد از تست یه هدف و حفاری به این راز پی برد که توان مغناطیس فلزات بیشتر هست با اشیا غیر فلزی و فرکانس که هم باید بدست بیاد باید مطابق مگنت بدن شخص اپراتور باشه
|
چهارشنبه 10 اردیبهشت1393 - 5:00am |
|
|
majid_famali
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان ! جاوید جان اگه درست فهمیده باشم منظور شما اینه که وقتی هدفه فلزی دارای هاله ی مغناطیسی باشه فرکانس تمام فلزات رو به خودش جذب میکنه ...این موردی که شما فرمایش کردید شاید در مورد اهداف خطا مانند ذرات و یا مواد معدنی و یا فلزات اکسید شده مانند آهن زنگ زده صحیح باشه،ولی فک نکنم بشه به همه ی موارد تعمیمش داد ...اگه اینطور باشه وقتی در مکانی هدفه فلزی باشه و این هدف هاله ی مغناطیسی هم داشته باشه باید تمام فرکانسهای فلزات رو به خودش جذب کنه ، در صورتیکه اینطور نیست وبا توجه به تجربه ی شخصی در برخی موارد با توجه به وجود این هاله با توجه به مگنت بالا و ارتباط مستقیم هدف با خاک فقط فرکانس فلزات موجود در هدف روی هدف قیچی میشن و فلزات دیگه اکثرا قیچی نمیشن ... لطفا اگه منظورتونو درست متوجه نشدم یه توضیح مختصر بفرمائید ... یا حق
|
چهارشنبه 10 اردیبهشت1393 - 7:48am |
|
|
ramin
مدیر سایت
|
عجب سری هست این داستان فرکانس و دفینه
درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند
|
چهارشنبه 10 اردیبهشت1393 - 10:08am |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
یه بحثم که هست الان اقامجیدم تونسته بافرکانسه مرجع فلزوبزنه پس مگنته بدن زیاداثرگذارنیس
|
چهارشنبه 10 اردیبهشت1393 - 10:14am |
|
|
ramin
مدیر سایت
|
الان یه سوال.. اقا مجید با فرکانسهای طلا یعنی ردیابی کردند به طلا واگنش نداشته یا داشته که با مد نقره رد یابی شده؟اگه با فرکانسهای طلا جواب داده با مدهای خود ردیاب بوده یا فرکانسهای ازاد بوده
درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند
|
چهارشنبه 10 اردیبهشت1393 - 10:21am |
|
|
|