نویسنده |
پیغام |
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان ممنون آقا مهدی عزیز لطف کردی دوست خوبم. راستی مهدی جان سیم سفید آبی فکر کنم از قلم افتاده و نفرمودین چکارش کنیم؟ لطفا اینم راهنمایی کنین. یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
چهارشنبه 10 اردیبهشت1393 - 8:24am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
برادر بینا شما طبق همین روشی که گفتم سفید آبی رو هم به آخرش اضافه کن ؛ یعنی انتهای سیم سبز رو بزن به سر سفید آبی و آخر سفید آبی میشه یک سر لوپ که میره به مدار ، حتما یادت باشه سیم لخت که داخل کابل هست رو به سر اون سیمی اتصال بدی که به شیلد کابل رابط وصل میشه و به منفی مدار میره و سر دیگه سیم لخت از طرف دیگه کابل قطع باشه ؛ اصول ساختن لوپ با این کابلها طوری هست که باید تمام سیمها رو طوری اتصال بدی که به شکل یک فنر بشه در آخر یک سر و یک ته داشته باشه ؛ با کمی فکر کردن کاملاً متوجه میشه برادر
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 10 اردیبهشت1393 - 9:33am |
|
|
muhammad87
کاربر فعال
|
سلام دوستان منم چنس رو ساختم ولی بردش خیلی کمه؛ البته چون شهرستانم و دسترسی به قطعات نداشتم کیتشو سفارش دادم و ساختمش الانم 1فیبر استخوانی 16 در 25 رو از حدود 50سانت میزنه 500تومانی رو هم 10 تا 15 سانت میزنه حساسیت به طلا خیلی ضعیفه به مس و مفرغ قدیمه هم حساسیتش خیلی کمه آفتابه مسین 40سال پیش از 35 میزنه و پیسوز سلجوقی (یک و نیم برابر قندان) رو از 10یا15 سانتی میزنه لوپ 45 تخت ؛ سیم لاکی 1.15 گارد 17 باریر 2 بنظرتان مشکلش کجاس؟؟
|
چهارشنبه 10 اردیبهشت1393 - 10:15am |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان ممنون مهدی جان لطف کردی داداش راستی یه سوال ابتدایی: لطفا بگین اگه سهواً سیم لخت که به سیم متصل به شیلد کابل رابط وصله بجای منفی مدار به پایه دیگه وصل بشه آیا مشکلی پیش میاره؟ یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
چهارشنبه 10 اردیبهشت1393 - 10:21am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
bina نوشته است: سلام دوستان ممنون مهدی جان لطف کردی داداش راستی یه سوال ابتدایی: لطفا بگین اگه سهواً سیم لخت که به سیم متصل به شیلد کابل رابط وصله بجای منفی مدار به پایه دیگه وصل بشه آیا مشکلی پیش میاره؟ یاحق بله دیگه شیلد لوپ و سنس دستگاه خوب کار نمیکنه ؛ داداش من منفی مدار که مشخصه و سیم منفی مدار که به فیش مادگی روی جعبه وصله هم مشخصه ، شما فقط قسمتی از فیش نری که به منفی مادگی جعبه اتصال داده میشه رو باید به شیلد کابل رابط و شیلد لوپ متصل کنی برادر
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 10 اردیبهشت1393 - 10:29am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
muhammad87 نوشته است: سلام دوستان منم چنس رو ساختم ولی بردش خیلی کمه؛ البته چون شهرستانم و دسترسی به قطعات نداشتم کیتشو سفارش دادم و ساختمش الانم 1فیبر استخوانی 16 در 25 رو از حدود 50سانت میزنه 500تومانی رو هم 10 تا 15 سانت میزنه حساسیت به طلا خیلی ضعیفه به مس و مفرغ قدیمه هم حساسیتش خیلی کمه آفتابه مسین 40سال پیش از 35 میزنه و پیسوز سلجوقی (یک و نیم برابر قندان) رو از 10یا15 سانتی میزنه لوپ 45 تخت ؛ سیم لاکی 1.15 گارد 17 باریر 2 بنظرتان مشکلش کجاس؟؟ شما حتماً یک عکس با کیفیت از مدار کامل و یک عکس از لوپی که ساختید و نوع کابل رابط لوپ در اینجا بگذارید تا کارشناسی بشه دوست من
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 10 اردیبهشت1393 - 10:36am |
|
|
RA BI
|
با سلام دوستان من مدار این دستگاه رو ساختم در مورد لوپ چیکار کنم لطفا راهنمایی کنین
|
چهارشنبه 10 اردیبهشت1393 - 1:02pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
RA BI نوشته است: با سلام دوستان من مدار این دستگاه رو ساختم در مورد لوپ چیکار کنم لطفا راهنمایی کنین شما در صفحات گذشته رو مطالعه بفرمائید مطالب بسیار مفیدی در مورد ساخت انواع لوپ بدست خواهید آورد
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 10 اردیبهشت1393 - 1:40pm |
|
|
muhammad87
کاربر فعال
|
چشم داش مهدی مسافرتم إن شاء الله امشب یا فردا میزارم کنترل کردم تمام قطعات رو هم درست جا زدم و ولتاژگیری هم کردم همه چی سالمه؛ قشنگ کار میکنه ولی فقط بردش مشکل داره فعلا موقتا از یه سیم ساده برا کابل استفاده کردم؛ سیم خود لوپ رو هم به مدار وصل کردم هیچ فرقی نکرد؛ آی سی های 8پایةشم عوض کردم افاقه نکرد؛ فقط بجا 7662 از 7660 استفاده کردم. لوپم از 2 تا 3 اهم عوض کردم مشکل حل نشد. گارد 17 و باریر 2 اوج قدرتش با لوپ 45 بودش که حتی دست خودمو از 45 میزد!
|
چهارشنبه 10 اردیبهشت1393 - 2:11pm |
|
|
kooroshxfx
کاربر حرفه ای
|
RA BI نوشته است: با سلام دوستان من مدار این دستگاه رو ساختم در مورد لوپ چیکار کنم لطفا راهنمایی کنین سلام لطفا ابعاد لوپی که میخوای بسازی رو بگو تا راهنمایی کنیم
ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر
|
چهارشنبه 10 اردیبهشت1393 - 3:54pm |
|
|
|